хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Проведення зустрічі з платниками податків в Межівській ДПІ

  • 24.01.22, 09:28
Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Днями відбулась зустріч начальника Межівської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській  області Людмили Дудко з платниками податків з питань застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО)/програмних РРО (ПРРО) у 2022 році, декларування громадянами доходів за 2021 рік та податкової амністії.

Податківець звернула особливу увагу на обов’язкове застосування РРО або ПРРО з 01 січня 2022 року у разі проведення розрахункових операцій фізичними особами – підприємцями, які є платниками єдиного податку ІІ – ІV груп.

Також повідомила, що з початку 2022 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2021 року. Річну податкову декларацію про майновий стан і доходи за минулий рік зобов’язані заповнити і подати до 01 травня 2022 року громадяни, котрі отримали доходи, з яких торік не сплачено податок на доходи фізичних осіб. Декларації повинні подавати й «одноосібники», які самостійно обробляли власні земельні ділянки (паї), сукупний розмір яких перевищував 2 гектари.

Крім того, Людмила Дудко нагадала, що громадяни можуть добровільно легалізувати неоподатковані активи шляхом подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації та сплати збору з одноразового (спеціального) добровільного декларуванняктари.

 Платники отримали роз’яснення та відповіді на питання та підтримали необхідність проведення таких зустрічей у подальшому.

 

 

0

Коментарі