хочу сюди!
 

Людмила

49 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 46-60 років

«Круглий стіл» в Тернівській ДПІ

  • 16.12.21, 11:22
Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Днями начальником Тернівської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Іриною Яремчук  було проведено «круглий стіл» з представниками бізнесу з питань одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб, новацій у сфері застосування РРО та електронних сервісів ДПС.

Посадовиця повідомила про можливості одноразового (спеціального) добровільного декларування громадянами активів, з яких раніше не сплачувались податки. Подача одноразової декларації є правом, а не обов’язком фізичної особи. При цьому готівка в національній та іноземній валютах може бути задекларована за умови розміщення її на поточних рахунках із спеціальним режимом використання в банках України, до подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації. Звернула увагу, що подати декларацію можна лише в електронному вигляді за допомогою Електронного кабінету платника до 1 вересня 2022 року.

В ході засідання Ірина Яремчук розповіла присутнім про переваги користування сервісом ДПС «Електронний кабінет платника».  Вона звернула увагу на реєстрацію реєстраторів розрахункових операцій, яка здійснюється за спрощеною процедурою: достатньо однієї заяви, яку можна подати в електронній формі.

 

0

Коментарі