хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Ніби дрібнички...

  • 25.05.21, 05:22

Є речі яких намагаєшся уникати, але не завжди це вдається і з цим треба щось робити. Не придаєш значення цим речам, вважаєш їх неважливими дрібничками, але саме з цих дрібничок і складається усе наше життя. Нічого не поробиш, такі вже настали часи і на це треба якось реагувати. Слова сьогодні втратили силу переконання, бо слів було багато, а правди мало. Недавно стали актуальними слова: візьми і зроби - це актуально, але робити нема кому. А взагалі до слів люди не дослухаються, а діють і то жорстко, не задумуючись про наслідки. Починаєш з такими розмовляти на їх мові і є контакт - вони тебе розуміють.

Достатньо згадати і порівняти те, що було ще кілька років назад з тим, що ми маємо зараз. Деякі політики зі своїми ідеями відійшли на другий план, а про когось вже й забувати стали. Хтось хоче повернути старі добрі часи, а хтось хоче втриматися і нав’язуються вони людям, але люди їх не сприймають. Тоді ці політики починають лізти на голову. Змішують грішне з праведним, лізуть усюди куди можуть залізти: у чужі блоги і навіть в чуже життя…

Кажуть: якщо ти не займаєшся політикою, то вона займеться тобою. Я трохи легковажно ставився до цих слів, а недавно знову в повній мірі відчув що таке політика. Нам розповідають про свободу слова і все таке, а замашки в людей авторитарні. Потрапиш до них в руки не вирвешся, відчув їх хватку, кілька тижнів відбивався.

Не займаєшся політикою, не йдеш до них, то вони приходять до тебе. Дякую за візит, але мені це не сподобалося. До вас в політику я як і раніше не збираюся, та спірні питання потрібно якось обговорювати і вирішувати. Бажано привселюдно, тоді є хоча б якась реакція. Тому давайте краще зустрічатися на нейтральній території. Хоча б ось тут, на цьому форумі, сподіваюся його відвідувачі не будуть проти.

В першій темі потрібно було б написати трохи більше про враження від форуму. Можливо потрібно було б написати про щось більш приємне, але сподіваюся, що люди поставляться з розумінням. Обіцяю в наступних темах виправитися, дехто каже, що я зануда, хоча є люди, які не раз переконувалися в протилежному.

0

Коментарі