Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

yarana

попередня
наступна

Слідопит.

  • 20.05.09, 09:01


Відкрий мої очі, щоб я міг тебе бачити.
Де ти?
Скільки я перейшов доріг. В багатьох країнах зустрічав неповторних та єдиних. Усі пропонували свої очі, руки, аромат, вигини тіла, водоспади природно-фарбованого волосся. Говорили зі мною на різні теми довгими зимовими вечорами, намагаючись відігріти мене теплими, солодкавими словами.
Хто взагалі сказав їм, що я змерз?
Від гарячого укутування сексуально-забарвленими фразами я задихався.
Всі вони навперебій з жертовною готовністю пригощали теплими пампушками з духмяним борщем і варили каву по-турецьки, по-віденськи і ще хтозна по якому.
А я люблю чай з лісовим медом.
Вони пили Бренді та Мартіні, наївно гадаючи, що мені подобається, коли жінка трохи під-шофе. А потім танцювали стриптиз прямо на столі, оголюючи не лише принади тіла, а й душу.
Та ніхто з них навіть не подумав подарувати мені її.
Відкрий мої очі, щоб я зміг тебе знайти.
Я слідопит.
Я розрізняю сліди стомлених і пригнічених, бадьорих та веселих, п’яних та не в собі, закоханих і злих.
Я бачив сліди на снігу, на стежках, на мокрому від дощу тротуарі. Я знаю сліди в думках, снах, видіннях, віршах та мемуарах. В SMS-ках, в годинах чекання, в хвилинах несподіваних зустрічей серед вуличної юрби, в секундах пронизуючого щастя, у вічності безкінечного розчарування і мокрих від сліз подушок.
Я сам їх не раз там залишав.
Та ніде я не бачив твоїх.
Ти могла бути моєю мрією, густою кров’ю у венах, легким подихом морського бризу на устах серед спеки дня, світлом у вікні чи в кінці тунелю. Я без тебе, як чай без заварки.
Відкрий мої очі, щоб я міг тебе відчути.
Вдихати те повітря, яким ти дихаєш. Замилувано слідкувати, як ти пересаджуєш вазони. Проводжати та зустрічати тебе зі щоденної праці. Набирати у ванну теплої води і збовтувати ароматну піну, щоб твоє тіло відпочивало від повсякденного пилу. Носити твої турботи в голові і слухати, як ти говориш уві сні.
P.S. 169/72/45. Овен. Без шкідливих звичок. Тимчасово безробітний. Шукаю жінку для спільного проживання, можна з дітьми. Згоджуся на переїзд в сільську місцевість. Одружений не був, дітей не маю.




1

Коментарі