хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Як нац.академія аграрних наук україни обезцінює державні землі


В Рівненській області викрито злочинний механізм таких недержавних фірм як група компаній «Аграрні системні технології» (ГК «АСТ») та ТОВ «КОРОСТЕНЬ-АГРО», які заволоділи коштами та майном Державного підприємства «Дослідне господарство «Білокриницьке» (ДП «ДГ«Білокриницьке») загальною площею близько 2000 га земельних ділянок, яке знаходиться у власності Національної академії аграрних наук України та має здійснювати свою діяльність для забезпечення аграрно-промислового комплексу України.
В межах кримінального провадження досліджуються факти організації такої протиправної діяльності у 2021 році службовими особами Державного підприємства «Дослідне господарство «Білокриницьке» Інституту сільського господарства Західного Полісся Національної академії аграрних наук України», за попередньою домовленістю з представниками ГК «АСТ» – рейдерами з багаторічним стажем.
Загалом у власності Національної академії аграрних наук України знаходиться 465,3 тис. га земель, з яких 364 тис. — орні. Керівництво Академії призначає підконтрольних комерсантам директорів державних підприємств та дослідних господарств, які потім штучно доводять їх спочатку до банкрутства (розкрадаючи, розтягуючи на металолом), а потім за безцінок віддає в «оренду» українські землі різним приватним фірмам, типу ГК «АСТ», ТОВ «КОРОСТЕНЬ-АГРО», що по своїй суті є незаконним. Укладені з цими фірмами договори, з метою вчинення удаваного правочину («прихованої оренди») для незаконної передачі земель державної власності в користування суб’єктам господарської діяльності, по своїй суті є нікчемними, оскільки порушують вимоги чинного законодавства.
Варто зазначити, що представники поліції із цікавих невідомих причин фактично самоусунулися від розслідування кримінального провадження, вжиття заходів із збереження речових доказів та захисту інтересів державного підприємства, чим створили умови для подальшої реалізації протиправних намірів представників групи компаній «АСТ» (ТОВ «КОРОСТЕНЬ-АГРО»).
На сьогоднішній день зацікавлені у ефективному прозорому розслідуванні залишилися тільки співробітники СБУ.
https://www.facebook.com/groups/rovno.online/permalink/4853149128066219/
0

Коментарі