хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Конгресмени схвалили оборонний бюджет США

  • 25.09.21, 18:07

09:51 24 вересень Київ, Україна
Американський оборонний бюджет на 2022 рік 23 вересня був підписаний палатою представників Конгресу США, тепер залишилося узгодження версій бюджету Конгресу і Сенату, а далі остаточне схвалення бюджету Джозефом Байденом.
На підтримку проєкту бюджету проголосували 316 конгресменів, проти - 113.
Загальний обсяг прийнятого оборонного бюджету країни - близько $780 млрд, уточнює The Hill. Велика частина цієї суми передбачена безпосередньо на потреби Пентагону, частина - на Міністерство енергетики.
У законопроєкті є схвалені раніше регламентним комітетом поправки, які передбачають збільшення допомоги Україні в сфері безпеки до $300 млн, повідомляв "Голос Америки". Документ також пропонує збільшити присутність американських військ на східному фланзі НАТО - в Польщі, Румунії та країнах Балтії, і посилити співпрацю з титановою промисловістю України замість використання ресурсів з Китаю і Росії.
Законопроєкт містить три види санкцій проти РФ: проти російського держборгу (заборона на покупку і продаж американськими інвесторами нових випусків російських облігацій на вторинному ринку); проти 35 російських чиновників і правоохоронців за порушення прав людини, зокрема, переслідування опозиціонера Олексія Навального; а також розширення обмежень проти російського газопроводу "Північний потік - 2".
Документ також пропонує керівництву військових і розвідувальних структур країни чітко роз'яснити, як вони планують захищатися від терористичних загроз, що виходять з Афганістану; пропонує припинити надавати підтримку відомствам Саудівської Аравії через бомбардування Ємену, які призводять до жертв серед цивільного населення.
Допомога Україні в розмірі $300 млн уже є і в версії проєкту Сенату, відзначається на сайті сенатора Роба Портмана.
0

Коментарі