Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Затримано угруповання викрадачів,які вкрали дочку депутата

  • 24.09.21, 22:57

10:53 23 вересень Київ, Україна
Перебуваючи в ув'язненні, викрадач "зі стажем" організував і втілив в життя схему викрадення неповнолітньої дитини депутата Полтавської облради.
Про це повідомляє пресслужба СБУ.
"За оперативними даними, організатором "схеми" є людина, яка зараз перебуває за ґратами. Його звинувачують у скоєнні умисного вбивства з особливою жорстокістю, тому за вироком суду він перебуває в Київському слідчому ізоляторі", - йдеться в повідомленні.
Обмеження свободи не завадило зловмисникові організувати викрадення дочки полтавського бізнесмена і депутата обласної ради.
"В'язень" через Інтернет знайшов того, хто погодився викрасти дитину. Йому зловмисник пообіцяв 100 тисяч доларів.
Всього ж викрадачі планували повернути дівчинку батькам за 470 тисяч доларів, які повинні були бути перераховані біткоїнами.
Дівчинку викрасти вдалося. Зловмисники подзвонили батькам і погрожували, що в разі відмови переказу грошей дитині буде загрожувати смерть.
"Попри те, що викрадачі застосовували виняткові заходи конспірації, а саме спілкувалися між собою і з батьками дівчинки виключно через Телеграм-канал або приховану інтернет-мережу Даркнет, правоохоронці змогли встановити і затримати їх", - підкреслили в пресслужбі.
Зловмисникам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 189 (Вимагання) і ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. Їм обрано запобіжні заходи.
Встановлюються інші особи, які можуть бути причетні до цього правопорушення.
0

Коментарі

124.09.21, 23:22

премію цим народним героям!