хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Кремлівські тролі активізувалися напередодні виборів

  • 17.09.21, 22:48

22:27 16 вересень Київ, Україна
«Агентство інтернет-досліджень, більш відоме як фабрика тролів, розпочало активну фазу своєї діяльності. Ймовірно, це пов'язано з найближчими виборами в Держдуму РФ, які повинні відбутися 19 вересня.
«Агентство інтернет-досліджень» належить Євгену Пригожину, на прізвисько "кухар Путіна". Воно було створено в 2013 році з метою підтримки чинної влади в Інтернеті. "Тролі" агентства повинні залишати коментарі під статтями, постами, іншими коментарями, що стосуються інтересів Кремля.
Напередодні майбутніх виборів до Держдуми РФ була зафіксована "атака тролів" на міжнародні інтернет-портали ЗМІ. Атака була організована на 32 сайти у 16 країнах світу. Серед них: Mail Online, Express, Times, Fox News, Le Figaro, Der Spiegel, Die Welt, La Stampa.
Як кажуть дослідники, коментарі, залишені співробітниками «Агентства інтернет-досліджень», стосувалися постів і статей на теми виведення військ США з Афганістану, України, підтримки проросійських і антизахідних посилів.

Експерти Інституту вивчення злочинності і безпеки Кардіфського університету виявили близько 240 матеріалів прокремлівської спрямованості.
Як вважають аналітики, масовий "напад тролів" на незалежні видання стався, щоб продемонструвати фіктивну підтримку Путіна і його політики на Заході.
Найчастіше пропагандисти Кремля беруть за приклад промову з підтримкою путінської влади окремо взятих політиків Німеччини або іншої країни і підносять це як думку цілої держави. Однак такі політики виявляються членами радикальних партій або пов'язані з Кремлем особистими інтересами.
Мабуть, в Росії порахували, що тепер такої пропаганди недостатньо. Можливо, через безліч розслідувань, які розкрили "підтримку" Путіна в особі зарубіжних політиків. Оскільки, використовуючи телебачення, російська пропаганда справляється зі старшим поколінням країни, але не з молодим, в Кремлі вирішили використовувати "тролів" для донесення інформації до більш прогресивних росіян.
Так, в переддень виборів, Путін не тільки змусив замовкнути незалежні засоби масової інформації та опозиційні сили, а й створив агітацію свого режиму на всіх напрямках. Незважаючи на те що пропаганда очевидна і неправдоподібна, на жаль, на виборах в Держдуму РФ не залишилося нікого, крім правлячої партії, за кого росіяни хотіли б віддати свої голоси.
0

Коментарі

117.09.21, 23:19

А вы, Ярославна, за кого будете голосовать на выборах в Госдуму?