хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Як в Україні відзначать 30-й День Незалежності.Онлайн трансляція

  • 26.08.21, 21:36

08:42 24 серпень Київ, Україна
Ювілей, який сьогодні відзначає вся країна, пройде з незвичайним розмахом: близько 150 заходів, присвячених 30-й річниці незалежності, пройдуть по всій країні.
Кульмінацією сьогоднішнього дня святкувань, 24 серпня, повинен стати потрійний парад: його проведуть на Хрещатику і на Дніпрі в Києві, а також в Одесі. У параді візьмуть участь понад 5 тис. військових і представників оборонного сектора (включаючи учасників бойових дій), 100 літальних апаратів, 400 одиниць озброєння і техніки.
Парад на Хрещатику буде містити проходження пішої колони, проїзд механізованої колони та проліт повітряної колони. На Дніпрі в Києві передбачено урочисте проходження катерів і проліт авіації. Крім того, одночасно з проведенням параду на Хрещатику запланований артилерійський салют з острова Труханів.
Паралельно з парадом у Києві відбудеться урочисте проходження бойових кораблів і проліт авіації, показ озброєння та військової техніки в Одесі - з висадкою десанту і демонстрацією показового артилерійського бою.
На 13:00 заплановано урочисте засідання Верховної Ради з нагоди 30-ї річниці прийняття Акту проголошення незалежності України. На нього запрошений президент Володимир Зеленський. Крім того, о 14:20 має розпочатися засідання позачергової сесії парламенту - Рада розгляне законопроєкт про великий Державний Герб України.
Також сьогодні в офіційній святковій програмі заплановано концерт італійського співака Андреа Бочеллі, а ввечері на НСК Олімпійський в Києві розпочнеться святкове шоу Незалежність у нашій ДНК. День незалежності країни. Згідно з анонсом Офісу Президента, в ньому візьмуть участь естрадні зірки, артисти опери і балету, а також симфонічний оркестр.

0

Коментарі