хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

У Києві проходить Кримська платформа: онлайн-трансляція

  • 23.08.21, 21:25

12:56 23 серпень Київ, Україна
У Києві стартував перший саміт Кримської платформи. У ньому беруть участь представники 44 держав і міжнародних організацій, в тому числі 14 глав держав.
Захід пройде в конференц-центрі Парковий в центрі Києва. Парковий знаходиться недалеко від Верховної Ради і Маріїнського палацу. У ньому візьмуть участь представники 44 держав і міжнародних організацій, в тому числі 14 глав держав.
Саміт повинен початися виконанням Джамалою пісні 1944. Потім відбудеться офіційне засідання, в якому візьмуть участь президент Володимир Зеленський, лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, глави зарубіжних делегацій.
Орієнтовний розклад інавгураційного саміту Кримської платформи:
10:50 - прибуття офіційних делегатів
11:25 - церемонія фотографування
11:30 - початок саміту Кримської платформи
14:30 - заява президента Володимира Зеленського за підсумками саміту
15:30 - панельні дискусії
Сьогодні в рамках саміту Кримської платформи почалася тристороння зустріч України, Німеччини і США, повідомив посол України в ФРН Андрій Мельник.
За словами дипломата, зустріч ініціювала Україна. Напередодні на спільному брифінгу з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель її анонсував президент Володимир Зеленський.
На зустрічі обговорюються питання транзиту газу через Україну. "Я хочу зрозуміти, що буде отримувати Україна, і що вона може втратити після 2024 року, хто і які гарантії дасть Україні", - сказав президент.
Раніше МЗС озвучив склад учасників Кримської платформи. В інавгураційному саміті візьмуть участь представники 44 країн, в тому числі дев'ять президентів. Пізніше про свою участь в саміті заявили в Ісландії і Албанії.

https://myc.news/ua/glavnoe/v_kieve_prohodit_krymskaya_platforma_onlajntranslyaciya
0

Коментарі