хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

30 років незалежності України - українцям є чим пишатися!


09:37 20 серпень Київ, Україна
Напередодні святкування ювілейного Дня незалежності України почали з'являтися спекуляції про те, що у країни немає досягнень і приводу для гордості за три десятиліття, і що під час кризи в країні витрачатися на паради, концерти, інші розважальні заходи - нерозумно.
Наскільки все погано в економічному плані? У 2020 році Україна побила рекорд з експорту меду, ставши головним постачальником ласощів в Європу. Країна також стабільно продовжує залишатися лідером експорту зернових культур і сільськогосподарської продукції. 2 мільйони ФОПів приносять Україні приблизно $1 млрд щорічно.

ІТ-компанії розвиваються семимильними кроками - в минулому році Україна була головним експортером і ІТ-послуг в Європу. З'явилися компанії-єдинороги (які коштують понад мільярд доларів) - monobank, People.ai. До слова, раніше таких висот досягли 4 компанії з українським корінням: Grammarly, Revoult, GitLab, Bitfury. А «Укрпошта» увійшла в топ-30 поштових служб світу за індексом розвитку.
Судячи зі статистики, не тільки айтішники та аграрії мають задовільний рівень життя. У 2020 році в країні купили понад 85 тисяч нових автомобілів і ввезли майже 490 тисяч легковиків на 4,3 мільярда доларів.
11 мільйонів українців побували за кордоном в минулому році, незважаючи на всесвітні обмеження. І крім стандартних Єгипту, Болгарії, Чорногорії великий попит мали розкішні Мальдіви, ОАЕ, Домінікана. У цьому році на пляжах Туреччини найбільше українських туристів та й попит на внутрішній туризм породив зростання цін і розширення туристичних напрямків.

Перераховувати досягнення України за 30 років, з моменту проголошення незалежності, можна нескінченно довго. Спортсмени, артисти, найсильніші люди планети і люди, що увійшли до Книги рекордів Гіннеса, інноваційні розробки, стартапи - є десятки сфер, в яких українці можуть похвалитися своїми заслугами.
День незалежності і є те свято, коли нація дякує представникам усіх професій, мешканцям всіх регіонів, вікових груп і віросповідань - кожному, хто прославив цю країну на весь світ і хто прагне зробити Україну ще краще.

Тому 24 серпня, в 30 річницю Дня незалежності України будуть пробки на під'їзді до Одеси, будуть забиті готелі в Карпатах, буде дитячий сміх в парку Харкова, будуть пістрявити вишиванки на вулицях Львова, будуть дзвеніти келихи на літніх терасах ресторанів і ломитися від смакоти столи в кожному місті - це свято, яке ми всі заслужили.
https://myc.news/ua/glavnoe/3__let_nezavisimosti_ukrainy__ukraincam_est_chem_gorditsya?fbclid=IwAR1Io4uChUSo-U1YGUuaCZG-6VAouxeqgo_ZLD0htYoO9xmdtctv38P5ouw
0

Коментарі

121.08.21, 18:05

А в Києві що, не святкуватимуть? А в Сумах, Чернігові, Черкасах, Луцьку, Кривому Розі, Полтаві? І про 11 млн. туристів. Ця цифра не означає 11 млн. українців, це 11 млн. разів перехід кордону. Хтось працювати, хтось за товаром, а хтось відпочити. Хтось 10 разів, хтось більше, а хтось ні разу.