хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

«Оголошено підозру Віктору Медведчуку!» За теракт?!

Шпальти усіх вітчизняних ЗМІ та Інтернет-видань, громадсько-політичні рухи, навіть пересічні громадяни звідусіль кричать про оголошення підозри Віктору Медведчуку у державній зраді та замаху на розграбування національних ресурсів в українському Криму. Проте, чи остання це підозра?

Існує доволі цікавий епізод, в якому Віктор Медведчук може бути причетний до вчинення терористичного акту біля будівлі свого ж каналу «112 Україна» у липні 2019 року. Схоже, що саме тоді і саме за вказівкою путінського кума одіозний Семен Семенченко втягнув членів своєї ПВК «Donbass Battalion corporation» у вчинення злочину. «У ніч на 13 липня у Києві на вулиці Дегтярівській двоє невідомих з гранатомета обстріляли будівлю телеканалу «112 Україна» – писали тоді ЗМІ.

Що ми маємо:


  • 21 липня 2019 року – парламентські вибори в Україні;

  • канал «112 Україна» – основний опозиційний, «медведчуківський» канал, інформаційний агент Кремля.

  • чинна влада та провладні націоналістичні рухи – об’єкти  дискредитації як екстремістів з посиланням на утиски свободи слова, порушення прав людини, пропаганду «бандерівсько-нацистських ідей».

Доволі непогані вихідні дані для здійснення ефективної PR-кампанії політичної сили «Опозиційна платформа – За життя» напередодні виборів на підґрунті звинувачення провладної свити в узурпації влади та придушенні «нєугодних». Було вирішено вдатися до радикальних дій: терористичний акт. І щоб ніхто не постраждав, обстріл будівлі каналу було здійснено далеко за північ – ні тобі свідків, ні постраждалих. Навіть будівля мало пошкоджена.

Натомість подія отримала масштабний розголос у ЗМІ, «медведчуківські» звинувачення української влади у переслідуванні опозиції лунали в європейській колисці прав людини, в Страсбурзі.

І це спрацювало: рейтинги Медведчука та «ОПЗЖ» дійсно злетіли за тиждень до виборів.

Тоді, у 2019 році, за фактом вказаних подій було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 258 КК України («Терористичний акт»). Тоді, здійснений теракт трактували і як чітко сплановану провокацію з метою зриву мирної акції активістів під будівлею телеканалу через покази фільму «Відкриваючи Україну», де основним коментатором є Віктор Медведчук, і як категоричну позицію активістів проти проведення телемосту «Треба поговорити» між каналом Медведчука «NewsOne» та російським «Росія 1». Справні ж мотиви лишалися поза кадром. Недовго.

Сьогодні спостерігаємо активну тенденцію до викриття давно забутих та відкинутих у далекий ящик справ, у яких не всі запитання мають чіткі відповіді. Що ж, хороша тенденція. Адже всі правопорушники повинні нести відповідальність, незважаючи на кількість новеньких автомобілів у підземному паркінгу.
http://fake-news.org.ua/golovne/65-ogolosheno-pdozru-vktoru-medvedchuku-za-terakt.html?fbclid=IwAR2o02Pz4Yvp4exPcCR968MRJmh9TyYwCNXaqH3IRnhQrUYQACEVGb-kzhQ

1

Коментарі