хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Президент розповів про питання,що обговорювалися в РНБО


Володимир Зеленський розповів про питання, які обговорювалися на сьогоднішньому засіданні РНБО. Особлива роль була приділена проблемам на сході країни.

За його словами, всього розглядалося сім питань. Одне з яких стосувалося ситуації на Донбасі, проте воно розглядалося в режимі секретності. Разом з тим, Зеленський підкреслив, що ситуація на сході контрольована, хоч і є "деякі питання", але до них "наша армія готова".

Крім того, Зеленський розповів про очікувану завтра розмову з президентом Франції Емануелем Макроном і канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель.

Другим питанням, за словами Зеленського, розглядалися санкції щодо контрабандистів, зокрема, щодо 12 фізичних та юридичних осіб. Також розглядалося питання щодо кількох громадянств деяких з цих осіб.

Також РНБО розглянула блок економічних питань.

Зеленський повідомив журналістам, що доручив РНБО спільно з Офісом Президента і Антимонопольним комітетом розробити законопроєкт про статус олігарха.
"Вплив олігархів на Україну, на вибір України, на економіку, закони і Верховну Раду України більше допускати не можна", - підкреслив Зеленський, пояснюючи необхідність відповідного закону.
https://myc.news/ua/politika/prezident_rasskazal_o_voprosah_obsuzhdaemyh_na_zasedanii_snbo?fbclid=IwAR32vQvgZ_hadrRiJtOqu8D8HKT9D3lD5eW9-TO7oWXXu6R9mERSzW_kldw
0

Коментарі