хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Як військовий центр спецоперацій РФ бреше громадянам Росії


Розкрито особистості головних дезінформаторів 706 Центру інформаційного протиборства РФ

Стала відома схема, за допомогою яких структур верхівка країни тримає громадян Російської Федерації у невідомості. Одним з них є гучний своїми недолугими інформаційними операціями 706 Центр інформаційного протиборства, а точніше військова частина № 76836. Розташований цей курятник в Санкт-Петербурзі на набережній Обвідного каналу, 35. За своєю структурою все дуже просто. Тільки звучить складно.

Тримається все в цій частині на так званому управлінні. Начальник центру Киеня Валерій Миколайович, і у нього є цілих чотири відділи. У соціальних мережах Валерій позиціонує себе як хороший батько. У нього є дочка Софія. Але через татову роботу їй часто доводиться міняти свої профілі в соціальних мережах. До чого б це?

А тепер давайте розберемося в структурі самого центру, а точніше відділів, які, власне кажучи, і паморочать людям голови.

Перший відділ – інформаційної ізоляції району бойових дій. Начальник відділу – Шанін Станіслав, він відповідає за відключення населення від інтернету, телебачення, радіо та інших каналів, через які можна отримати будь-яку інформацію.

Особливо смішно те, що до складу відділу входить відділення по нейтралізації систем життєзабезпечення. Заправляє цим комунальним співтовариством Скоробогатов Кирило, відомий в мережах як Дмитро Пухлов. Ці рольові ігри явно до душі його дівчині Ірині. У вільний від роботи час Кирило проводить в русі або зі своїми друзями – такі ось вони горе-комунальники.

Ну а коли район ізольований і відключений від джерела інформації, то нам поспішає на допомогу відділення організації телемовлення, щоб показати те, що дійсно потрібно на думку Валерія Миколайовича, командира частини. Якщо ви раптом у Пітері почуєте мовлення зі стовпа як в 45-му, чи не дай Бог побачите телевізор на колесах, знайте – це схема обману в дії.

Другий відділ – інформаційного прикриття дії військ, дезінформації та контрпропаганди. Начальник відділу – Дубінін Андрій. Головне завдання відділу – це обман, як би по-іншому це не називали – дезінформація або контрпропаганда. У Андрія, звичайно ж, є вірний соратник в цій справі – начальник відділення обману Олексій Лимич, у нього багато родичів і всі вони люблять проводити час в соціальних мережах.

Третій відділ – військово-цивільної взаємодії, роботи з населенням на підконтрольних територіях і після конфліктного врегулювання. Начальник відділу – Максим Волгін. Відділ займається різного роду договорняками, як з місцевою владою, так і конкретно по населенню. На переговори з владою зазвичай відправляють молоденьких дівчат з красивим бюстом і правильним батьківським вихованням. Вся ця справа подається під соусом проведення гуманітарних акцій – треба ж хоч якесь прикриття.

Ну і секретна частина. Тут все по класиці – начальник Надія Чудінович виглядає дуже секретно і ще багато темних конячок бігають у цій військовій частині під номером 76836. Сімейні клани, любителі полювання і риболовлі, репетитори, звідниці собачих сердець. Але важливо пам’ятати одне – всі вони шахраї, на чолі з Валерієм Миколайовичем. Промишляє це угруповання в центрі Пітера і боронь Боже якщо хто з Вас став жертвою їх діяльності. Бережіть себе і будьте пильні.


https://www.iccrp.org/yak-vijskovyj-czentr-speczoperaczij-rf-breshe-gromadyanam-rosiyi/?fbclid=IwAR10SQGFe7oVj7hR2_glqDzJLU65UHr4YNRS_3z2BG8t2HpGNfZhbAfOl_c
2

Коментарі

114.04.21, 01:18