хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Росія на Донбасі вербує"миротворців"для Нагірного Карабаху-ГУР

Ну,тобто якщо не бажаєшь "служить атечеству "днр",то ми тебя таки заставим служить рассее хоть где-нибудь!"..Російські приватні (й не тільки!) військові компанії намагаються вишкребти з України усе,навіть людський потенціал-у нашому випадку-у якості гарматного м'яса! Тому в першу чергу привертають свою увагу до мешканців ОРДЛО,бо знають про їх злиденне життя! ..І особливо російські військові давлять на тих громадян України,котрі виїджають на заробітки до Росії!Тому-ще раз!-припиняйте їздити до рашкостану на заробітки чи просто до родичів-не спокушайте долю!..
" За домовленостями між Вірменією, Азербайджаном і Росією саме остання має надати "миротворців" для врегулювання війни в Нагірному Карабаху. Вербувати людей для цього росіяни вирішили на нині окупованих частинах українського Донбасу.

Для комплектування так званих "миротворчих підрозділів" для Нагірного Карабаху людей шукають серед жителів Донбасу, які мають російське громадянство. Про це повідомляє Міністерство оборони України з посиланням на дані Головного управління розвідки.

Одночасно з цим росіяни прискорюють процес примусової паспортизації населення. Це питання особисто контролює російське командування на тимчасово окупованих територіях.

Також окупанти розглядають питання запровадження обмежень громадянських прав для осіб, які мають паспорт громадянина України. Зокрема з наданням статусу "іноземного громадянина",
– повідомляє Міноборони.

Такий статус позбавляє українських громадян "виборчого права", хоча ніхто й не визнає виборів на Донбасі. Також українці не можуть укладати цивільно-правові угоди, які потребують посвідчення від нотаріуса.

Для чого Росії "миротворці" в Карабаху?


Багато військових експертів сходяться на думці, що в такий спосіб Росія просто отримає легітимне право на введення своїх військ у цей регіон на Південному Кавказі.

Раніше Росія брала участь у війні лише шляхом постачання озброєння Вірменії, адже мала вагомий аргумент не втручатися особисто – Туреччину. Тепер її війська перебуватимуть там за згодою обох сторін конфлікту."

https://24tv.ua/rosiya-donbasi-verbuye-mirotvortsiv-novini-rosiyi-i-ukrayini_n1458705

0

Коментарі