хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Телеканали займалися інформаційним тероризмом - РНБО


18:30 03 лютий Київ, Україна



Секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що введені проти трьох телеканалів санкції підготовлені і обґрунтовані.
"З жовтня 2019 року, коли мене призначили секретарем РНБО, ми відразу почали відпрацьовувати документи, які отримали у спадок. Я можу сказати, що готувати такі документи потрібно ретельно, ретельно вивчати. І потрібно мати 100% підстави, щоб приймати таке рішення. І якщо хтось вважає, що це можна зробити за один день, глибоко помиляється", - сказав Данилов.
За його словами, 112-й, Zik і NewsOne займалися інформаційним тероризмом і їхня діяльність могла потенційно привести до ситуації, яка склалася на Донбасі.
"Що стосується закриття каналів і введення санкцій. Я в Луганську на власні очі з 1994 року бачив повзучу мовну окупацію, дестабілізацію ситуації, і ми бачимо наслідки того, що сьогодні там відбувається. Ми не можемо допустити того, щоб це відбувалося по всій країні", - зазначив глава РНБО.
При цьому Данилов зазначив, що частина документів по цій справі - засекречені. А телеканали можуть оскаржити рішення в суді.
"Єдине, що можу сказати, - частина цих документів є секретною. Тому що мова йде про інформацію, яку ми отримуємо з держави, яка на сьогодні здійснює агресивні плани щодо нашої країни", - зазначив Данилов.
Також ситуацію прокоментував глава МВС Арсен Аваков.
"Матеріали, надані Службою безпеки України, які лягли в основу рішення РНБО, є цілком достатніми і вичерпними", - заявив він.
"Міністерство внутрішніх справ, як орган влади, який в тому числі відповідає за внутрішню безпеку держави, буде чітко і в рамках закону виконувати рішення РНБО, указ президента України і захищати інтереси громадян України", - додав він.
https://myc.news/ua/glavnoe/telekanaly_zanimalis_informacionnym_terrorizmom__snbo?fbclid=IwAR1BSIlhjYssJMNrAOydQp6600nzqhWrOUA2zpDEfc2easGQh4qkwg5vO3I
0

Коментарі

14.02.21, 23:09

а у 12найцетом не займались