хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Медведчук вирішив офіційно підтримати рух «SaveФОП»


Святкові вихідні пройшли доволі продуктивно для гравців на українському політичному полі. Про домовленості Віктора Медведчука і Юлії Тимошенко, досягнуті днями щодо підтримки т.зв. «тарифних майданів», написали чи не усі політичні телеграм-канали.
Однак є й інша сторона медалі «За розхитування човна». Медведчук таки вирішив підтримати рух «SaveФОП» і зробити це офіційно. Найближчим часом, як повідомляють наші джерела у парламенті, Медведчуком планується оголосити про створення депутатської групи, метою якої буде «підтримка  малого і середнього бізнесу», у т.ч. – руху «SaveФОП», який очолює Сергій Доротич. Сам Доротич цими днями не тільки оббивав пороги офісу ОПЗЖ на Великій Васильківській 23Б, а й особисто зустрічався і з Медведчуком, і з його партнером-конкурентом по партії  - Юрієм Бойком. Координуватиме співпрацю і куруватиме ФОПівців нардеп від ОПЗЖ Вадим Столар.
Окрім підтримки самих ФОПівців, Медведчук активно просуватиме через парламентську групу тези та гасла, які лежать у площині домовленостей між ним і Тимошенко: тарифи на газ і електроенергію, цінова політика, першочергово – на продукти харчування, посилення карантинних обмежень і вакцинація населення тощо. Усе – з різкою критикою влади через наявні ЗМІ – підконтрольні Медведчуку телеканали: «112», «NewsOne» і «ZIK». До речі, саме з цих каналів фактично не вилазить Доротич з моменту розгортання у Києві руху «SaveФОП».
Головна мета – розхитати громадськість і сформувати необхідний протестний потенціал, спровокувавши антивладні вуличні акції з єдиною метою – розпуск і перевибори до ВРУ уже в поточному році та отримання коаліційної більшості у новому складі парламенту.
Тиха і повзуча окупація України продовжується. Тепер – із залученням «корисних дурнів» - підприємців, які повірили Доротичу, а, значить, - і Медведчуку.  Спостерігаємо за фінтами і добре думаємо. Потім може бути пізно … уже було, у 2014-му на Донбасі. Там теж хотіли халяви і російських плюшок. Отримали…
http://www.veche.net.ua/politika/81-medvedchuk-virshiv-ofcyno-pdtrimati-ruh-savefop.html?fbclid=IwAR3q-WYHQvZsm3m_unvCWAfTPbRF_Xhixo4rSCYiAJu79jN0vbKA3nvXQWM
0

Коментарі