хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Із легенд древніх українців ( аріїв).

Спочатку не було нічого....з пітьми первісного безладу ( нурти) раніше інших створінь виникли води. Первісні води є основою творення Всесвіту в арійському міті про сколочування океану.
( З цією легендою я не погоджуюсь, тому що, перед стихією води повстало повітря)

*****
Господь створив землю, а потім людей і вони довго жили без Сонця.
З жалівся Господь над світом і послав святе Сонечко"
( Погоджуюсь з цією легендою. Людство старше за Сонце)

*****
Кам'яні баби - то колись люди були, їх звали великдонами, а інші велетнями. Це кажуть був превеликий народ і жив він до створення Сонця.. Як послав Господь Сонце, стали великодони на могили і стали плювати на нього.
Діди розповідають, якось виїхав чоловік з погоничами, запріг 8 пар волів у плуг й оре собі. Коли це де не візьмись з-за Дніпра з'явився велетень, забрав усіх з волами з плугом в жменю, ступив кілька кроків і опинився верст за сто біля своєї матері. Приніс і показує :- Дивись, мамо, яка мала муравка, а землю псує.
Мати поглянула і каже :- Віднеси синку де взяв, нехай псує, з неї колись люди будуть...
( Кам'яні баби були створені для охорони земель древніми магами.
Велетні дійсно проживали на території України.)

*****
В печерах жили Змії з трьома головами, вони літали світом їли людей і всяку звірину. Довго вони жили на світі й може б ще жили, так завоювали їх богатирі - велетні.
( Дійсно в епоху динозаврів велетні їх завоювали)

******
На 8-9-10 березня прадавня Дідивня - Задушня Субота. Діди їли - пили і молилися Богу танцюючи на гробах. Плескаючи в долоні померлим : - Ла - Душі..Приспівуючи при цьому " Плещу у Ла - душі за померлі душі"
(Це древня магія, яка зв'язує покоління минулого з теперішнім. Оберіг .
Зараз воно поширено в танцях, в аплодисментах, та в плесканнях долонь малечі)

*****
Символ Божественної триєдності називається " Чер", "Щр", " Шир", " Щир", " Чар". Ще тоді, коли шиплячі приголосні звуки чітко не розрізнялися. Культ Триєдиного Божества , що називається " Шр" навіть графічно відображено в літері "Ш". І в гербі сучасної України.
Як бачимо, наша древня свята земля під захистом Божественної Сили.
Зі святами!
Шануймося!
Все буде Україна!
9

Коментарі

123.08.22, 11:50


З днем Державного Прапора!

Все буде Україна!


Смерть клятим ворогам!

    223.08.22, 20:07

    "в арійському миті" – это в таможенном сборе в пользу третьего рейха? к чему эти коверкания одного языка? за канадийку вряд ли сойдёте всё равно ведь сочетание ?? ближе к латинскому ith и к нашему іф... но никак не "ит"

      323.08.22, 21:07Відповідь на 2 від Patriout

      "в арійському миті" – это в таможенном сборе в пользу третьего рейха? к чему эти коверкания одного языка? за канадийку вряд ли сойдёте всё равно ведь сочетание ?? ближе к латинскому ith и к нашему іф... но никак не "ит"Ну ми ж не говоримо на математику- "мафемафика"

        424.08.22, 00:04

        Ці високі люди до трьох метрів і зараз є, тільки вони не дають себе побачити Мені моя бабуся про них росповідала, вони навіть мені снились і не раз

          524.08.22, 07:49Відповідь на 1 від яНат


          З днем Державного Прапора!

          Все буде Україна!


          Смерть клятим ворогам!
          Україна понад усе!

            624.08.22, 07:56Відповідь на 2 від Patriout

            "в арійському миті" – это в таможенном сборе в пользу третьего рейха? к чему эти коверкания одного языка? за канадийку вряд ли сойдёте всё равно ведь сочетание ?? ближе к латинскому ith и к нашему іф... но никак не "ит"Колись, як кажуть лінгвістики, в українській мові не застосовували звук ф. А хв. Наприклад : Хфедора.
            Українські дослідники 19-20 ст. писали і читали слова - міти, Атени; тощо.
            І хто я така щоб сперечатися з яскравими представниками української науки та мистецтва?

              724.08.22, 07:57Відповідь на 3 від NoTaRь

              "в арійському миті" – это в таможенном сборе в пользу третьего рейха? к чему эти коверкания одного языка? за канадийку вряд ли сойдёте всё равно ведь сочетание ?? ближе к латинскому ith и к нашему іф... но никак не "ит"Ну ми ж не говоримо на математику- "мафемафика"Згодна!

                824.08.22, 07:59Відповідь на 4 від На_рече_На

                Ці високі люди до трьох метрів і зараз є, тільки вони не дають себе побачитиМені моя бабуся про них росповідала, вони навіть мені снились і не разТак, є.
                І представники інопланетних рас інколи сюди залітають

                  924.08.22, 21:13

                    1024.08.22, 21:49

                    Спочатку були духи, потім ангели, потім лемурійці ( до 10м.висотою ) водні люди, жили на берегах морів та океанів, потім атланти ( 5-6м.висотою ), атланти деградували, на початку в них був характерний циклопізм, в кінці їхньої ери ( 2,5-3м.висотою) вони стабілізувались, при них виникли арійці - єдина раса яка могла жити в материкових пустелях. Атланти були арійцям богами. це була високотехнологічна цивілізація, але вони були агресивними і знищили світ, але є припущення , що вони воювали з Фаетоном і Марсом, вижили тільки арійці в підземних поселеннях, знищений був озон і вижили тільки ссавці, ядерна зима - льодовиковий період, - за що арійці атлантів вбивали. останнього вбили 12000 років тому. Фаетон взірвали, там зараз пояс астероїдів, Марс постраждав від уламків Фаетона

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна