хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Голодомор і Торгсін. Засоби надмасштабного пограбування

  • 25.01.23, 23:34
Сталін до Революції був, кажуть гопніком. Грабіжник, іншим словом.
Отож, яке масштабне пограбування!
Чи може ще якийсь гопнік таким похвалитися?
Організувати штучний голод для того аби витягнути з населення останні цінності які хтось міг би приховувати.
І цілком зрозуміло чому той Голодомор найбільше торкнувся місцевостей де проживали українці.
А що ти з русскаго мужіка візьмеш?
А українці вони бережливі.. ничкарі . В українців з давніх часів в когось який ланцюжок чи перстень, чи кулончик ... сімейні реліквії, памятки..
Все це невеличке, легко заховати.. Так просто не відбереш, при обшуку не завжди знайдеш.
А от вмираючи від голоду...все самі поприносять і за пуд ржаної муки віддалуть..
Так що бачимо якою ціною " вождь всіх народів" творив свою індустріалізацію, будував промислові гіганти, наклепав до початку Війни танків, літаків та іншого знаряддя вбивства більше ніж його було в усього решти Світу..
Тим хто вважає Сталіна ефективним менеджером питання:
А Ви погодилися б на те, аби зараз появився такий " ефективний", аби мордуючи Вас і Ваших близьких голодом виманив у Вас геть все цінне що у Вас приховане і з того... понабудовував дніпрогесів, наклепав танків...?
Згодні ?
Та й ефективність така собі..
Так, мали на початок Війни тих танків і літаків більше як в усього решти Світу. В рази більше ніж в ворога який напав. І...?
Просрали те все за лічені тижні.
І знову шалений труд мільйонів людей ( на протязі всієї Війни СССР на кожен вироблений німецький танк виробляв 4 танки...) Мільйони людських життів...
https://youtu.be/GFAnY9ujfKU
2

Коментарі

126.01.23, 04:00

Є світ реальний, який бачать всі, а є інший, зовсім інший світ, який не бачить ніхто, зовсім ніхто, але цей інший світ і управляє подіями цього реального світу, якщо розказати, засміють, але все так. Зараз на прикладі коротко розповім. Було дуже тяжке життя на панщині і мій прадід "намалював" позбавитись панів, так і сталося, він був працьовитим і швидко розбагатів, вже наймав людей, почали розкуркулювати і почався голод, він на Сталіна знайшов управу, це Гітлера. Думав звільнить Україну від Сталіна, але Гітлер виявився таким же злодієм. Дід "намалював" перемогу і все якось збалансувалось. А потім прадід помер, померли і його іграшки... Фантастично, правда? Ніхто ж в це не повірить, але наш світ не такий простий, як здається. Ми навіть не підозруємо іноді першопричину, чому все так сталося

    226.01.23, 04:11

    Ось взяти хоча б мене, в мене в 2013 році прорвало трубопровод і протікав дах, я блага всіх допомогти, я копала сама траншею і плакала місяць, цілий місяць Україну заливало дощем... А тепер що? Українці копають траншеї і втрачають дахи. У мене не вистачало грошей і мені не дали інвалідність, хоча в мене двосторонній порок серця. І шо зараз в українців? Грошей хватає? А інвалідів? Цей світ не такий простий, як здається

      326.01.23, 04:20

      А якщо з наукової точки зору, то наш світ створений за квантовою фізикою в поєднанні з комп'ютерною програмою, технологія, до якої ми ще не доросли. Мені якось наснилось, що Бог сказав, що я квант Бога, ось і все. Є люди, біля яких крутиться весь світ, все як в кино "Матриця", "Тринадцятий поверх"