хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

А може він не бреше ?

  • 04.08.22, 23:24
Путін кожен раз стверджує що спецоперація йде по плану. В нас з цього сміються. Бо ми наслухалися понтів їхньої пропаганди про піднімання брові, про Київ за 3 дня, і думаємо що то і був план спецоперації. А якщо воно так як згідно тих понтів не вийшло, то значить спецоперація вже не по плану.
Ми мали б розуміти що воно на те СПЕЦоперація, що про її плани як правило не кричать по телевізору. А те що кричать по телевізору може мати метою отими понтами відвернути увагу від справжніх планів спецоперації.
Як тільки ця війна почалася, ще в лютому, я задавався питанням : А що вони будуть робити з нами якщо завоюють ? І це насправді є досить складне питання. А вони не такі дурні, аби плануючи спецоперацію не думати наперед що буде далі..
Отож, є логічні підстави допустити що план міг полягати не в військовому захопленні України.
В чому тоді ?
Є в мене одна ВЕРСІЯ 
А якщо допустити що наша теперішня влада насправді російська агентура. (Підстави є. І попередня комедіянтська діяльність нашого президента, і деякі дії вже на посту президента (Цемах, Вагнергейт, шашлики ... )) 
Як використати агентуру, яку вдалося привести до влади , аби зробити через цю агентуру підконтрольною саму державу ? Зрозуміло що при умовах демократичної держави це досить складно. А от , якщо дати цій агентурі встановити в державі диктатуру...
 І от для цього війна (бо то для Росії спецоперація, а для України  - війна ) якраз досить ефективний засіб.
По перше. Дає величезні можливості владі відсторонювати конкурентів і встановити власне диктатуру ( деякі ознаки таких дій зараз очевидні ). По друге... Війна забере найбільш креативних представників держави. Саме ті, які здатні на спротив, на несприйняття диктатури, які хоробрі.. Ті тепер зайняті війною. І багато хто з них не повернеться..
Отож... А може такий план ? Тоді те що каже Путін вже не таке смішне і дивне..  .

5

Коментарі

14.08.22, 23:51

А от як наша влада працювала на російську пропаганду https://youtu.be/MHNyliM2yTA

    24.08.22, 23:53Відповідь на 1 від reflexivo

    Як вбивала в голови людей мантри російської пропаганди, які потім стали обгрунтуванням війни https://youtu.be/bfetNcDD1UI
    То ж чи важко припустити що то російська агентура ?

      Гість: Inna_19

      35.08.22, 00:06

        45.08.22, 00:31

        А тут пост де я задумувався над питанням навіщо їм те треба http://blog.i.ua/user/12174893/2390347/

          65.08.22, 13:35Відповідь на 5 від Vit*

          Фотографії.. А висновків жодних. Що там Ви хочете тим сказати ?

            75.08.22, 16:04

            Така ймовірність є.