хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Про можливість прямого вторгнення з боку Росії.

  • 03.04.21, 23:16
Я допускаю таку можливість, та все ж вважаю що то або ми "нападем", або ... в нас почне творитися якась фігня , і виявиться що без втручання Великого Брата ніяк... Ми тут про ту фігню ще не знаємо, але Великий Брат вже все в курсі і стягує війська... Ну тіпа як вони наперед знали що Саакашвілі нападе на Цхінвал..https://royallib.com/read/latinina_yuliya/200_km_tankov_o_rossiysko_gruzinskoy_voyne.html#0

Далі вставляю свої пости з погибаючого ресурсу, де я висловлював свої міркування з цього приводу.


Як може розпочатися війна.
Elan vital. | 2017-06-24 00:40:28
Сообщение прочтено 1223 раз

Деякі речі, які цими днями мали місце викликають у мене деяке занепокоєння. Отой дзвіночок із Києва "Почему вы нас бросили?", та загострення риторики російських пропагандонів (подивитися хоча б програму Соловйова за 21 червня)... Все це виглядає як підготовка населення до можливого....

Ми повинні розуміти що Росія не може просто взяти і напасти. В них так не буває. З історії це очевидно. На них нападали фіни. Чеченці невідомо з якого глузду напали на Дагестан, а Грузини почали ні з того ні з сього херячити по Осетії.

Якщо Росія хоче на когось напасти, вчинити агресію, інтервенцію, окупацію, то там неодмінно появляються якісь казково злобні фашисти, терористи, бандити, які самі нападають на Росію, або починають творити щось таке, що Росія просто не може не втрутитись. Це - аксіома..

Як це може відбутися в нашому випадку?

Варіанти:

1. Навряд чи приходиться сумніватися , що за роки "дружби" Україна просто напічкана їхньою агентурою. Є вона і у владних структурах і в спецслужбах, і в армії. І просто безсумнівно що радикально праві сили в Україні інспіруються звідти. Якщо не всі, то частина точно (знати б яка..). Тому навряд чи буде складно організувати якихось українських радикалів, націоналістів, фашистів, які вторгнуться на територію Росії і почнуть там якісь дії, після чого Росія просто змушена буде погасити джерело небезпеки для свого населення.

2.Виходячи з того, що офіційно Росія не визнала лугандонських республік, то ті республіки офіційно є Україною. Отож, чисто юридично навіть не обовязково застосовувати українських радикалів. Просто ті ж банди лугандонських бойовиків будуть переходити на територію Росії і чудити там різні неподобства. Російські ж пропагандони роздуватимуть ті неподобства чуть не до рівня геноциду, і при тому не будуть уточняти що банди вторгаються з території ДНР-ЛНР, а будуть тут дотримуватися сухого юридичного факту і казатимуть що банди заходять із території України... Ватне населення, само собою, як в них це за правило, особливо розбиратися не буде, закипить справедливим гнівом "ДОКОЛЕ?!?!" ... І в очах свого населення будуть виправдані повноцінні вторгнення, бомбардування.. Та хоч би й ядерний удар...

Можливо що все піде й за якимось іншим сценарієм. Та одне безсумнівно : ЯКЩО РОСІЯ ЗАХОЧЕ НАС ЗАВОЮВАТИ - МИ ОБОВЯЗКОВО НАПАДЕМ. 


Сообщение прочтено 928 раз

Для нас конечно же не секрет что России для удовлетворения своих имперских амбиций нужен не Донбасс, а ВСЯ УКРАИНА. В перспективе не только Украина, но пока...

Об этом время от времени проговариваються ихние пропагандоны и идеологи. 

Давайте не будем столь наивными чтобы утверждать будто бы Украина в состоянии противостоять прямому полномасштабному вторжению. 

Как мне выдаеться существуют сдерживающие факторы. Работа над устранением которых российским руководством проводиться. И довольно успешно.

Эти факторы.

1. Фактор экономический. Украина являеться фактически монопольным транзитером российского газа в Европу. Поставки газа в Европу стратегически важны для российской экономики. Если начать полномасштабную войну против Украины, есть риск значительного повреждения газотранспортной системы. 

2. Фактор идеологический и морально - этический. Даже Гитлер пытался как то оправдывать свои вторжения. Пытался создать хотя бы какую то видимость что это Польша первой напала... 

И для международного сообщества , да и для своего, пускай и довольно зомбированного плебса, нужно создать какую то обоснованность .. 

Да, они с самого начала обесчеловечивали украинцев, лепили из них фашистов, распинающих мальчиков и насилующих женьщин пеной. Но... Наверное и сами понимали неубедительность сего бреда.. Они с самого начала вбивали в мозги свои мантры о гражданской войне. Но... и это довольно притянуто за уши... Если внутренняя вата в эти бредни кое как верит, то мировое сообщество такой туфтой не убедить. 

Теперь мы видим что фактор 1 уже почти устранен.  На подходе ввод в эксплуатацию газопотоков в Европу мимо Украины. 

И, примерно в это же время проходит и решение вопроса с фактором 2.  В Украине приведена к власти ихняя агентура влияния . 

Конечно же эта агентура не будет в открытую разворачивать страну. Она даже будет для виду использовать антироссийскую риторику. Но, руководствуясь исключительным миролюбием  (а любой агрессор стараеться вбить в головы своим противникам пацифизм. этим занимались и Гитлер и Сталин...) эта агентура попытаеться втюрить в тело Украины ОРДЛО на условиях нужных России, и снова вернуть Украину на энергетический крючок России. Если это пройдет - войны не будет. Украина пока сохранит видимость суверенитета. Со временем будет ее "дружеское" поглощение. Как это происходит с Беларусью.. 

А вот если не пройдет... А это значит что снова майданы, снова противостояния... Уж не сомневайтесь что провокаторы наготове . С наполеоновскими планами (типа как у Нади Савченко с Рубаном ) или с планами попроще , но... Они спровоцируют массовые кровопролития . Эта задача будет упрощена тем фактором что многие , кто не согласиться с здачей Украины прошли войну, у них оружие и боевой опыт.. Все это как нельзя лучше на руку этому плану... Осуществиться давняя мечта кремлевских карликов о настоящей гражданской войне в Украине. 

И тогда можно будет Путину , оседлав белого коня (ну , или какого нибудь стерха..) войти в Украину в обличье миротворца. Спасать братский народ от братоубийственной резни... Под громкие аплодисменты своей зомбоваты. И с молчаливого согласия (а может быть и тоже под аплодисменты ) мирового сообщества...

Так что , не мытьем так катаньем а... Как избежать этого...ума не приложу. Похоже на то, что если мы попали, то уже попали... Конечно есть вероятность того, что дела обстоят не совсем так как я себе представляю. Мне ведь далеко не все известно. А я исхожу из того, что известно....

5

Коментарі

14.04.21, 09:08

Крим поступово залишається без води....треба щось діяти, оце мабуть і є справжня причина майбутнього вторгнення, все інше декораціі театру.

    24.04.21, 10:01

    Скоріш за все, це просто "гра м'язами".

      34.04.21, 11:59Відповідь на 1 від Саблін

      Причина може так. Але привід вони зроблять інший

        44.04.21, 12:00Відповідь на 2 від Makcімаліст

        Добре якщо так.

          54.04.21, 12:20Відповідь на 3 від reflexivo

          А ще згадати, майнільський конфлікт 1939го, коли фінни невідомо для чого обстріляли кордони з СРСР та вбили досі невідомого кого. Привід для вторгнення - досвід багатий, нема рівних.
          Але війна виявилась чомусь як у віршах, "нєзнамєнітой". Як і Афган. Ну якось не дуже афіширують. Мабуть соромно за такі війни, та ім подібні? Не знаю .... А от Вєлікая Побєда, інша справа, тут СРСР жертва і справжній переможець. Це там святкують мало не кожен день.
          Звучить незвично, але і царській Россіі, РФіі , і СРСР, вкрай потрібна війна загалом. Ну щоб менш "паганого демократичного прикладу" надавали. А по друге, щоб всі негаразди списувати на війну.
          Так що як на рашку не нападуть, то вона нападе. Когось від чогось там визволяти.