хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Сон (сновидіння).

Сон (сновидіння) - це проєкція інформації з темної енергії та темної матерії, отримана підсвідомістю людини та опрацьована за допомогою мозку.
 
Що Ви про це думаєте? 

P.S. Я періодично запам'ятовую свої сни. Загалом, вони мають абсолютно різну тематику. Але зараз розповім про один з них, який і наштовхнув мене на роздуми, що ж таке сновидіння.
Одного разу, коли я була школяркою, мені наснилась кав'ярня у незнайомому місті. У меню кава коштувала 6 грн. На той період (а це приблизно 2000-2001 рік) така вартість була досить високою, і для Полтави в тому числі. Але уві сні я замовила собі кави, яку мені приніс офіціант у чашці фіолетового кольору, і, що дивно, об'ємом 300 мл (звісно, каву у чашках такого об'єму зазвичай не подають). 
Нагадаю, що це було сновидіння. І я його запам'ятала, але не розповідала нікому. 
Яке ж було моє здивування, коли після вступу в університет у Києві (це 2002-й рік), я дізналась, що чашка кави у Києві коштує у кав'ярні саме 6 грн. А моя одногрупниця на день народження подарувала мені таку чашку фіолетового кольору, яку я бачила уві сні. 
У книжках зазвичай пишуть, що це був "віщий сон", сновидіння-передбачення. Але мені тривалий час хотілось знайти інше пояснення. 

P.P.S. В той момент, коли мені наснився сон, я й гадки не мала, що вступатиму до Києва, бо це рішення було прийнято спонтанно. 

P.P.P.S. І якщо можна припустити, що про ціну кави у Києві краєм вуха я могла почути у якійсь з телевізійних новин, але не надати цьому значення... То яка вірогідність того, що дівчина (випадково нова знайома у зв'язку зі вступом у конкретний ВНЗ) обере для подарунку предмет саме визначеного кольору? 
Цієї чашки в мене більше немає. Я її розбила. Та й кава у кав'ярні у Києві зараз коштує дорожче... 

1

Коментарі

122.09.21, 17:13

Виходить, що спочатку у мене був сон, потім це стало реальністю, а зараз це вже "нереальність"... і за цінами, і взагалі...
І я вже давно не у Києві.

    Гість: nррррр

    227.09.21, 20:30

    )))) у снах Душа літає, де їй заманеться))))... час та простір не мають значення. Деякі індивідуми вміють робити це свідомо. Цікаве заняття, але дуже небезпечне для непідготовлених.....до астралу))

      Гість: nррррр

      327.09.21, 20:33

      з точки зору квантової фізики, час лінійний, і минуле, сьогодення та майбутнє існують одночасно

        427.09.21, 20:45Відповідь на 2 від Гість: nррррр

        )))) у снах Душа літає, де їй заманеться))))... час та простір не мають значення. Деякі індивідуми вміють робити це свідомо. Цікаве заняття, але дуже небезпечне для непідготовлених.....до астралу))Так, дякую. Я читала про це.

          527.09.21, 20:49Відповідь на 3 від Гість: nррррр

          з точки зору квантової фізики, час лінійний, і минуле, сьогодення та майбутнє існують одночасноЯ думаю, це правда.
          Для прикладу, книжка на полиці в сьогоденні може розповідати про минуле або майбутнє.

            621.11.22, 17:11

            Не знаю, що там і як, але віщі сни у мене збуваються...

              721.11.22, 17:18Відповідь на 6 від Голубка

              Не знаю, що там і як, але віщі сни у мене збуваються...Значить, Ви дуже чутлива людина.