Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Fortior Law - юридична фірма

Законодавча база Кіпру допускає низку компаній, включаючи приватне товариство з обмеженою відповідальністю за акціями, публічне товариство з обмеженою відповідальністю за акціями, компанію з обмеженою відповідальністю за гарантії без акціонерного капіталу, компанію з обмеженою відповідальністю за гарантійним капіталом та змінний капітал. Допускаються типи компаній. Інвестиційна компанія. Розглянемо ці типи докладніше.

Fortior Law https://fortiorlaw.com/ раді повідомити про відкриття нашого офісу в Лондоні. Після створення Товариства з обмеженою відповідальністю (LLP) на початку цього року наш новий офіс відкриється 1 серпня 2023 року.

Ми розташовані поруч із Комерційним судом і за 10 хвилин від Королівського суду. Адреса Fortior Law (UK) LLP, Chancery House, 53-64 Chancery Lane, London WC2A 1QS.

Англійське право завжди займало центральне місце в нашій практиці. Лондон є провідним у світі юридичним центром для наших основних сфер діяльності: міжнародної торгівлі, доставки та фінансових послуг. Більшість міжнародних судноплавних і товарних суперечок вирішуються в лондонських судах і арбітражних судах. З відкриттям нашого офісу в Лондоні ми створили постійну місцеву інфраструктуру для представлення інтересів наших клієнтів на цих форумах.

Fortior Law з гордістю повідомляє про призначення Йоджина Джо головою нашого лондонського офісу. Юджин є адвокатом з подвійною кваліфікацією (британський юрист і нью-йоркський адвокат і юрисконсульт). Випускник Університету Сунгсіль і Школи права Нью-Йоркського університету, Євген працював судовим клерком у Суді ООН у Югославії, Міжнародному кримінальному суді та Верховному суді Нью-Йорка. Потім чотири роки практикував у Wilmerhale у Лондоні під керівництвом Гарі Борна. На додаток до Youjin, фірма наразі має двох досвідчених англомовних адвокатів і чотирьох англомовних арбітражних професіоналів, які мають кваліфікацію в інших юрисдикціях.

Цей вид бізнесу може підійти для некомерційних організацій, клубів та асоціацій. Його характеристики такі

Fortior Law не має капіталу, а наші працівники виступають поручителями, а не акціонерами.

Відповідальність учасника обмежена Статутом корпорації сумою, яку кожен учасник заставляє за активи компанії у разі розпуску.

Ця модель може підійти компаніям, які прагнуть поєднати функції акціонерного капіталу та гарантій, наприклад, Компаніям із соціальними цілями або тим, хто працює над проектами з високим ризиком. Його основні особливості:

Товариство має акціонерний капітал, і відповідальність його учасників обмежена статутом неоплаченої суми акцій, що належать, з одного боку, та суми, якою володіють учасники, з іншого. У разі розпуску кожна зі сторін зобов’язується зробити внесок у активи компанії.

Компанія може бути приватною компанією або публічною компанією. Якщо ви публічна компанія, ви можете просити громадськість купити акції вашої компанії.
0

Коментарі