хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Pavlo Kutuev

попередня
наступна

А.Єрмак як чинник неефективности української зовнішньої політики

  • 24.01.20, 13:31
Володимир Зеленський отримав безпрецедентний кредит довіри від суспільства — будучи людиною далекою від професійної політики він був піднесений на вищий щабель політичної влади в Україні волевиявленням суспільства. «Новими людьми» є і оточення Президента. Виправдання суспільного кредиту довіри є можливим лише за умови побудови ефективної та дієздатної державної влади.

Побудова такої ефективної держави є справою нелегкою та вимагає ретельної роботи з кадрами, особливо кадрами, які оточують Президента. А у цій сфері існують проблеми і проблеми масштабні.

Помічник Президента Андрій Єрмак зловживає довірою Президента, вводить його в оману та не забезпечує ефективного супроводження міжнародного виміру діяльності глави держави.

Зовнішньополітичні питання куруються Андрієм Єрмаком непрофесійно.

Найпомітніший провал А. Єрмака — це фіаско з організацією виступу Президента в Давосі. Президент України виступав фактично перед пустою залою — представники США та ЄС полишили залу, хоча під час попереднього виступу був аншлаг. І це наслідок провальної діяльності Андрія Єрмака, який перебирає на себе функції куратора зовнішньополітичних питань, намагаючись посунути у тінь професійного міністра МЗС Пристайка.

Серйозного удару іміджу Президента завдав візит до Оману, куди він літав з Єрмаком. Суперечливі сигнали з боку ОПУ про статус та цілі цієї подорожі — тобто з боку Єрмака — точно не додали Президентові балів в очах громадськості.

Натомість Андрій Єрмак — за повідомленнями ЗМІ — відзначився участю у спробі кулуарного кабінетного «перевороту», який було спрямовано проти прем’єра Гончарука та мотивувалося просуванням інтересів «групи Коломойського».

Так само і кулуарна вазємодія Єрмака з особистим адвокатом президента Трампа Джуліані мала на меті не скільки просування інтересів України, скільки захист егоїстичних інтересів самого Єрмака.

Такий егоїстичний та непрофесійний підхід Андрія Єрмака підриває ефективність зовнішної політики Української держави.  
0

Коментарі