Профіль

БджЫлка

БджЫлка

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Пошукове

  • 11.07.23, 09:55
Знаю шо вам ці вєщі давно не інтєрєсні, ви вже тут старі пенсіонєри, але це мій блог теж, так шо хер вам.
Бо таке в ФБ і інстаграмі ненапишеш
Так от вчора випадково я шось нажала в Тіндері-тепер мені там висвічуються всі-і чоловіки і жінкиhypnosis і дєдушки теж.
При чому жінки всі як напідбор -тіла як у фітнестренеров, обличчя гарні, робота у всіх-керівники. Написи під фотками-адекватні.
В звязку з цим в мене виникло ряд питання
на шо ще знаходять жалуваться чоловіки? реально? 
ви б себе такими як ви є любили б?
здається я зрозуміла чого мужики так бояться геїв
ну і канєшнож -це піздєц, я такої конкуренції вже не витримуюmoroz

За хвилину до того

  • 02.07.23, 21:21
* * *

За хвилину до того, як випаде дощ,
ти відчуєш, як шкіра вібрує під тиском
ще не випалих крапель, що ляжуть уздовж
твого тіла і враз його стиснуть.

Так легкі голуби, на вулицях кинуті,
відчувають смак їжі за мить до годівлі,
так солдат, що за хвилю повинен загинути,
відчува деформації у власному тілі.

Сміх, що має до мене назавтра прийти,
розпізнаю сьогодні поміж плачу я.
За хвилину до того, як з’явишся ти, -
я тебе передчую.

***

© Сергій Жадан.

НЛО

  • 20.04.23, 10:33

Ромахуй шо з єбалм?

  • 23.03.23, 19:20
Шо мовчиш дурачок?
Чи ти вже в пскове на кодінцях тамагоче дрюнькаєш?

Андрюха (Вар 1)

  • 28.02.23, 10:55

Від вранішнього повітря ставало трошки легше. Зранку тут майже  нікого немає. Тільки поодинокі бігуни і сонні собачники зі своїми бадьорими улюбленцями.

Я вийшла з церкви і знайшла лавочку під старою липою, і закурила.

Скільки ж ми не спілкувались, мабуть років 6 вже…може більше…

В першу нашу застріч я стояла зі стаканчиком кави і обирала печеньку на бізнес курсах, які організовував мій директор, Андрій сказав- я одружений. Ні добрий день, ні як звуть. І Шо мені до того, взагалі-то в мене є хлопець. Пройшло ще пару місяців і ми опинились в одній лодці на роботі. Він під різними приводами заходив, стояв коло стіни, високий симпатичний, але дуже вже якийсь мякотілий і дивився на мене спідлоба наче знизу вверх, хоч насправді я сиділа і він був вище, наче те кошеня. Шо він хоче?  Я сиділа не піднімаючи на нього голови, робота була безкінечна, ми дуже часто засиджуватися допізна. Це продовжувалось ще пару місяців, а потім тяжкий ритм і втома зробив свою справу, і я нарешті підвела очі, ми заговорили і ці розмови постійно затягнулись. Навіть не згадаю нічого про що ми говорили. Про все на світі і все було цікаво. Раз пішов проводжати до маршрутки, як той школяр що тащить портфель, поки його дама серця їсть морозиво, а як стало зрозуміло шо черга до маршрутки підійшла він встрибнув в неї і чогось поїхав зі мною. Роботи було багато, дні пролітали швидко і насичено, але десь в травні місяці ентузіазм у всіх почав падати, а тепле сонце звати до себе. І от після першої наради де за всі старання шо ти вклав майже безкоштовно тобі пред*являють шо тобою незадоволені, я запропонувала напитись. Прямо в ході наради з максимально серйозною пикою настрочила Андрію  “треба напитися.” “Підтримую”. Це і стало початком. Теплий травневий вечір перейшов в ніч, ніч перейшла на ранок  і так ще багато ночей. Так ми і прожили це літо і частинку осені. Більшість часу ми обговорювали як завоюємо світ, як заробимо грошей і який бізнес відркиємо.

Ніколи не розуміла чи він мене любив чи це просто була спільна ідея. Просто приходив і казав: “я твій”. Ніхто до цього не казав мені “я твій”.

Коли почалась війна я не написала. Він мені теж не написав. Десь у травні я заглянула в месенджер “в мережі був 17 квітня”. Я би ненасмілилась запитати у його брата, все таки пропавший безвісті це страшно, але ж не хоронити. Два тижні я плакала в коли згадувала про це. Потім побачила в списках представленных до нагород посмертно. Тоді вже наважилась спитати у брата.

Я сиділа під липою і  думала як же я була впевнена, що  колись ми мали ще поборотися хто з нас успішніший, ми мали ще на старості ще згадувати як були дурні і як весело проводили насправді тоді час що розказати один одному…

Новорічна алюзія (Krik Граніт)

  • 30.12.22, 12:23
Заступник головного бухгалтера Ларіса Марківна була безкінечно товстою і перла як танк, але м*яко. М*яка наполглева пушинка закатувала під себе всіх кого бачила і хто заважав наращуванню сала. На того, хто опирався цієй неуйомный енергі,ї Лариса Марківна випускала свій телесний сморід, як скунс. Цей метод діяв безвідмовно, всі стійкі бійці падали від цієї зброї.
Власне Лариса Марківна вже давно досягла максимального комфорту- робота приносила тільки задоволення, дівчатка підростали, таргани випадали з штор, але це дрібниці. Чоловік бувший красень, а зараз старыючий сморчок. Лиш тільки сексу в них вже 10 років не було. Спочатку вагітність, потім діти маленькі, а потім чоловік все відмовлявся від своїх обов*язків. А якось після веселого застілля чоловік повів проводжати сусідку Любу, його довго не було, Лорік перемив вже весь посуд і вирішила перевірити де ж її благовій. Двері до Люби були не замкнены, а з квартири лунали характерні звуки, трошки привідкривши вона побачила його голу сраку і голу сраку Люби, вони жарко сношалися. Біль, нестримну біль відчула Лариса Марківна. Бо секс вона любила і була готова вдаватися до тілесних втіх без упину. Але ніт. Цей гніт сексуальної енегріії копився.
І от новорічний корпоратив, все починалось дуже чинно благородно, всі нафарбовані, наряжені, заряжені, столи завалені шпажками, тарталетками і бутербродиками, алкоголь трошки-трошки, всім по трошки. Лариса Марківна не планувала напиватися, але йшло так все добре, було так весело і Алевтин Петрович, кладовщік, підливав і підливав. Розслаблена і весела заступник головного бухгалтера подивилась на Алєвтіна Петровича під якимось новим незнайоими кутом, іншими грянями він засяяв, про що вона Аліку і сказала. Склавши губи в трубочку і примружившись Лариса Марківна прагнула примкнути до губ Аліка..... але попала кудись в пустоту. Аліка десь здуло...деж він подівався? 
Взявши в пухлу долоньку пластиковий стаканчик, 200 кілогромовий бігимотик з легкістю пушинки пошуршав шукати Аліка довгими теминими колідорами кантори. З кабінетів лунав сміх, музика і стони, але Аліка ніде не було.... Відкривши чергові двері Лариса Марківна побачила перелякані очі сісадміна Жоріка. В цю мить вона зрозуміла-саме ці очі вона шукала і одним рухом притисла Алік...ой Жоріка до стіни. Жорік тихо пропищав-нінада, але вже за секунду вся мощь невитраченой сексуальної енергії звалилась на Жоріка. Жорік і сам не міг згадати коли він бачив в останній раз голу жінку і чи бачив він її взагалі колись,а вгашена пляшка горілки дозволяла забути габарити  і сморід цієї жінки. Але бідний Жорік не знав що його чекає. Лорік після декілька підхідів не спинялася, вона лізла на нього знов і знов, як коала на баобаб.Через якийсь час бідний ізнасілований Жорік зрозумів-треба тікати бо піструн відпаде. Кричати не можна було, бо засміють. Скориставшись легкою втомою і задишкою заступника головного бухгалтера,знесилене тіло Жорік поповзло до двері і вискочивши побіг до виходу, неоглядаючись. 
- Мужики такие ленивые слабаки, промурчала Ларочка, все держится на нас. все на бабах.
elkamorozbokali
З наступаючим, хай вони всі виздихають(русня)

Ромахуй обиделся

  • 12.09.22, 09:15
smehsmehsmeh
чувак ты не про то боишся
скоро за тобой прийдуть
і на палю посадють

Сторінки:
1
2
попередня
наступна