хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Зупиніться, уроди, або йдіть за москвою!

Тема, яку ви другий день хайпите, настільки дріб‘язкова на фоні загроз перед Україною, що не варта уваги жодної тверезомислячої людини. 

А от що варте уваги, так це внутрішній роздрай із пустого приводу. Публічне з‘ясовування стосунків між керівниками держави рівняється нашому програшу ворогу. Шкода, що більшість сьогоднішніх вождів не читали історію 20 століття і причини падіння УНР.

І друге, варте, на мою думку уваги, це міністропад у Британії (підозрюю, що за цим стирчать вуха кремля, як за отруєнням Скрипалів чи підривом артилерійських складів в Україні). Масова відставка міністрів загрожує відставкою уряду Джонсона. Для України це матиме вкрай негативні наслідки. Тому головне зараз не дискредитація чи відставка Залужного, а порятунок Джонсона. Допомагаючи Борису - ми допомагаємо собі. Бо навряд чи коли небудь ще Україна матиме настільки союзного прем‘єра. 

Звертаюся до колишніх колег-політиків. Попереду настільки важкі для Украіни часи, що вся ваша мишина возня за химерні рейтинги і next вибори принижує всіх, хто захищає Україну і віддає за неї своє життя.  Не за вас, уроди, а за Україну! Тому або зупиніться, або йдіть за москвою.


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
5

Коментарі

16.07.22, 23:39

а Юлька московська зозуля

    27.07.22, 01:18

    Ющенко так!