хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Зеленський має змусити свого депутата Семінського скласти мандат

Скандальна публікація Юрія Бутусова - новий корупційний мега-скандал влади. СБУ записала, як депутат від «слуг» Семінський домовляється з бандитами про вимагання бізнесу і обіцяє їм долю за їх послуги. Судячи із запису, який, до речі, санкціонований судом, у темі і в долі всі - суди, прокуратура, бандити і влада.

Якщо Зеленський реально за боротьбу з корупцією, він має негайно вимагати від Семінського скласти мандат народного депутата. Новий корупційний скандал у владі - чим не тема для обговорення на сьогоднішньому засіданні РНБО? НАБУ має порушити справу за фактом корупції і зловживання владою, а Генпрокуратура -  за вимагання і пред‘явити Семінському підозру у вчиненні тяжкого злочину.

Лише такі рішучі дії президента і правоохоронців можуть переконати суспільство, що влада справді бореться з корупцією. Відсутність реакції свідчитиме про те, що влада повністю покриває своїх корупціонерів. У будь якому випадку ця мега-корупційна історія матиме своє продовження - якщо не при цій владі, то при новій точно.

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

3

Коментарі

115.04.21, 13:14

Ага ! Ждіть. Якраз будуть зелені зелених бандюків засуджувати. Є "зелена фракція" так званих "Слуг народу" у ВР, є її Голова який уже давно повинен був не пропускати мимо вух, а відповідно прореагувати та подати до Суду, після внутрішнього розслідування на свого депутата. Чи вони за звичкою будуть чекати команду від Президента?

    215.04.21, 14:55

    такой противный что ли

      315.04.21, 15:50

      Безобразий ныне масса, реакции ноль!
      Собаки лают, а караван идет...

        415.04.21, 16:38

        https://www.youtube.com/watch?v=asGP5DNuWcI
        молодість ёпть
        один раз не пид
        ерас

          515.04.21, 16:56