хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Досить знущатися з медиків!

Замість того, щоб виконати обіцянку і підвищити зарплати тим, хто знаходиться на передовій боротьби з коронавірусом - влада шукає обхідні шляхи, щоб цього не робити. Вчора депутати могли б виправити помилку і загладити свою провину перед медиками швидкої допомоги, які отримали не втричі більші, а вдвічі менші оклади і через це вийшли на протести. Замість цього "слуги" проголосували за закон, який передбачає виплати у 1,5 мільйона гривень... померлим лікарям і 600 тисяч гривень тим, хто перехворів і отримав інвалідність упродовж року після хвороби. Ви чули про такі випадки? Я - ні. Уявляєте, скільки довідок треба зібрати і довести, що інвалідність наступила внаслідок COVID19?

А той, хто просто перехворів, виніс всі гроші з дому на лікування і одужав без наслідків - не заслуговує на підтримку? Чи це таке заохочення - працюйте до повного виснаження, ставайте інвалідами, помирайте, тоді ми вам віддячимо?..

Почитайте, що пишуть медики у своїх спільнотах. Вони не вірять вже жодному слову влади. Масово звільняються, бо не хочуть бути смертниками у цій війні з хворобою, наражати на небезпеку своїх близьких і все це - за копійчану зарплату.

Нагадаю, сьогодні з вини влади, через відсутність засобів захисту на коронавірус хворіє 2660 медиків, це кожен п'ятий з усіх заражених в Україні. Вони продовжують рятувати людей голими руками. А влада замість того, щоб реально підтримати - дражнить обіцянками, які не збирається виконувати.

Вимагаю припинити брехати нашим лікарям і підвищити зарплати всім без виключення і вже зараз! Бо земля кругла, колись і ви звернетеся по допомогу до цих людей, а вам скажуть - допоможемо тільки після смерті!




Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
2

Коментарі

18.05.20, 16:14

правильно .

    28.05.20, 16:27

    Олег Ляшко,
    Лідер Радикальної партії
    радикально это МОНАРХИЗМ
    всё прочее - ложь брехня и провокация

      38.05.20, 16:59Відповідь на 2 від atttonikam

      Олег Ляшко,
      Лідер Радикальної партії
      радикально это МОНАРХИЗМ
      всё прочее - ложь брехня и провокация
      ты я вижу дальше онанируешь на несбыточне . ) кста няша так же онанирует на Николя II ... интересно оня пойдёт на парад с его портретом ? )

        48.05.20, 18:04

        Поки люди з вищою освітою не будуть отримувати зарплату втрич, а то й більше, аніж робітники з пролетаріату, в цій країні нічого не зміниться.

          58.05.20, 19:11

          таке враження, що ті гроші слуги з власної кишені лікарям мають давати... скотиняки...

            68.05.20, 21:56Відповідь на 3 від Guest*

            несбыточное?...нормальная достойная жизнь это по твоему несбыточное?
            ..если ты имел виду что Монархизм сделать непросто то это таки-да...
            ...то что тогда - сидеть в куче дерьма и дальше... так мы уже и там лишние...
            вирусы разводим другим жить мешаем