хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Дурість влади на межі злочину

  • 22.04.20, 13:41
Я неодноразово попереджав про те, що запуск з 1 квітня другого етапу медичної реформи під час епідемії абсолютно шкідливий та призведе до колапсу в медицині. Скорочувати медичних працівників, особливо «швидких» - це абсолютна дурість на межі злочину! Це те саме, що вивозити з України захисні засоби в розпал чуми.

984 лікарні по країні мають недостачу фінансування ( https://informator.press/mynzdrav-zaiavyl-o-total-noy-nekhvatke-deneh-dlia-bol-nyts/ ). Всі ці заклади у 2020 році отримають менше грошей, ніж у 2019. У деяких дефіцит бюджету до 50%.

Як можна було на таке йти, коли в Україні епідемія? Чим рятуватимуть людей від вірусу, коли навіть на витратні матеріали коштів нема? Ця ситуація - доказ повної некомпетентності влади. Ніхто не здатен приймати адекватні рішення і брати на себе відповідальність. Тим часом наші медики голими руками, ризикуючи власним життям рятують людей.


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
0

Коментарі

122.04.20, 14:10

Не переймайся... Медична реформа застосована для знищення державної медицини на користь приватної. За три тижні реформована медицина почала скатуватися на рівень 80-х років за брак сучасних ліків і технологій...