хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Україна за крок від втрати енергонезалежності

Сьогодні відбулись без перебільшення руйнівні події для вітчизняної економіки і державної незалежності.

НКРЕКП прийняла злочинну постанову, якою ввела додаткове мито на український експорт струму.

Перед цим Енергетичне співтовариство ЄС написало листа до Комісії, в якому чітко зазначено, що це рішення приторічить законодавству ЄС і угоді про Асоціацію України з ЄС, воно незаконне, тому не приймайте його.

Найголовніше: рішення НКРЕКП з великою вірогідністю зменшить до мінімуму експорт електроенергії з України. Ми втратимо десь 400 млн доларів валютної виручки. Втратимо виробіток електроенергії, робочі місця енергетиків і шахтарів. Які поїдуть працювати до Польщі, Угорщини чи Росії, які захищають своє виробництво. Усі країни світу захищають свій експорт. А в Україні сьогодні дають преференції для імпорту і свідомо знищується власне виробництво.

А чи знаєте ви, що струм це був останній енергетичний продукт який Україна експортувала, а не залежала від його імпорту. Раніше ми поховали газову промисловість і стали імпортерами. Нафтовидобувну – і стали імпортерами нафти. Нафтопереробну – і сьогодні імпортуємо бензин та дизпаливо з Росії та Білорусі. Потім втратили вугілля, а сьогодні відмовляємось й від струму.

Україна – за крок від втрати енергонезалежності, а значить – втрати державної незалежності.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

5

Коментарі

17.02.20, 23:40

"Ми втратимо"... Це хто там "ми"? Говоримо "Україна", розуміємо "Ахметов"?
А чому б приватним компаніям, заснованим з 2016 по 2019 рр., що експортують ел.енергію, не сплатити встановлене мито за рахунок зменшення своїх прибутків?

    28.02.20, 07:52

    Перед вибором думати потрібно було.....

      38.02.20, 11:35

      Хай не обманюють вас вороги - в часи створення кобзарем Тарасом Шевченко вірша "Ще не вмерла в Україні" не було електричества ні в містах ні в селах...

        412.02.20, 12:32

        Мы поховалы..Мы втратылы..))Вот такие заднеприводные засранцы как ты и просерают всё государственное,ибо простой человек не может этого сделать))Так что нехер качели качать,пивнык!