хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

На що влада має витратити російські $3 млрд

Прийняте рішення потратити $3 млрд, отримані від Росії по Стокгольмського арбітражу, на ремонт доріг і на медицину – це популярне, але абсолютно помилкове для держави рішення і безвідповідальне транжирення народних коштів.

Україна сьогодні – повністю енергозалежна держава. Ми платимо мільярди доларів за російську електрику і вугілля, за імпортний газ. Через це у 2019-му – вперше за багато років! – в Україні вражаюче падіння видобутку газу і вугілля, різке зниження обсягів виробленої електроенергії. Це найбільша загроза національній безпеці України, по своїм руйнівним наслідкам не менша, ніж пряма військова агресія Росії! Тому енергонезалежність має бути головною метою і планом дій влади, якщо вона справді хоче, щоб Україна стала сильною і успішною.

Тому ми пропонуємо, щоб $3 млрд були використані виключно раціонально і максимально ефективно для досягнення мети енергонезалежності в інтересах усіх українців. Ці кошти мають піти виключно на енергомодернізацію житлового фонду та інвестиції у збільшення видобутку власного газу, вугілля, торфу. Якщо цього не зробити, а знову безвідповідально протранжирити народні гроші на «популярні проекти», українці і далі отримуватимуть космічні платіжки за компослуги, а наше ЖКГ залишатиметься найархаїчнішим і найенергозатратнішим у світі.

Шкода, що біля Володимира Зеленського немає нікого, хто б розказав йому про ці надважливі для майбутнього держави програми. Бо слуга Росії Герус, голова НКРЕКП Тарасюк, прем‘єр Гончарук, які сьогодні відповідальні за енергетичну політику, вміють тільки безвідповідально брехати про те, як добре коли Україна купує російську електрику. Ціна цієї брехні влади – сотні тисяч українців, які минулого року втратили роботу.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії


4

Коментарі

15.02.20, 12:46

Получили 3, а отдали 7 - куда гроши девать?

    Гість: Dobriy66

    25.02.20, 14:12

    Украина добывает 20 миллиардов кубов газа. И что? Где этот газ? А газ идет в общую трубу и продается по рыночным ценам... Так какая мне разница, чей в трубе газ, если он не становится дешевле?

      36.02.20, 05:21

      Какая енергонезалежнисть и енергомодернізація?.. Те три лярда заочно еще в прошлом году прожрали.. Так что не будет ни какой медицины ни ремонта дорог..

        48.02.20, 13:04

        В Україні знаходиться найбільша Європейська пустеля - це як третіє море тільки без життя. Будівництво сховища для інвестицій іноземців це справа кожного держслужбовця. Кожному українцю оздоровчу зимову путівку до Африки.