хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

«Зе-комерсанти» починають великий дерибан державного майна!

Сьогодні «зелена» більшість у Раді ухвалила закон №1054-1, яким повністю скасовано перелік держпідприємств, заборонених до приватизації. Це значить, що завтра з молотка підуть Укрпошта, Укрзалізниця, Укртрансгаз, Автодор, Турбоатом і ще багато чого.

4 роки тому цю ініціативу намагався пропхнути тодішній міністр економіки і сьогоднішній зе-керівник Укроборонпрому Абрамавичус. Тоді, завдяки позиції моєї фракції в парламенті, нам вдалось втримати оборону і не допустити цієї ганьби. Але сьогодні держмайно на десятки мільярдів доларів піде з молотка за копійки.

Це безглуздий перерозподіл суспільних благ – «зелень» вирішила відпрацювати гроші своїх спонсорів (в тому числі і закордонних), адже тепер доходи від держмонополій підуть не в бюджет – на зарплати і пенсії, а в кишені конкретних осіб.

Безумовно, перелік заборонених до приватизації підприємств потребував скорочення, але тільки після комплексного аналізу ефективності їх діяльності. Світовий досвід вказує, що держпідприємства завжди були важливим елементом більшості економік. Експерти Всесвітнього економічного форуму навіть дослідили, що понад 10% найбільших світових фірм є державними.

Але зе-дерибанщики плювали на державні інтереси та світовий досвід, бо жага урвати задарма найласі шматки держмайна позбавила розуму.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

4

Коментарі

12.10.19, 23:48

й що для тебе в цім нового,ти тіпа не знав???))))
тіпа не ти землі сільгоспу виводив під забудову???
ой,дай вгадаю:
Пєтя змусив...ще й квартири у тих хаусах сволота для атошників повідбирав-роздав на халяву...

де твої вила зелі в дупу???

    22.10.19, 23:50

    Олежка,скотиняка ти ото така...нах ти тут на блогах?
    біжи воюй на Майдан-тоді повірю,а твоєму балабольству....нуль віри.

      33.10.19, 03:12

      О, и ляжка тут. Ляжка, а что там с мотор-сичь? Или и тут зе?