Не хотів чути

Карл Волох:
Ви хоч уявляєте, до яких печінок треба було дістати супердосвідченого й супердипломатичеого Байдена, аби він сказав таке про Боневтіка - при тому, що критикувати українську верхівку йому зараз дуже невигідно?
Чёрная лампа:
Президент Джо Байден заявив, що президент України Володимир Зеленський не звертав уваги на попередження про те, що росія вторгнеться в Україну.
Про це пише Bloomberg, цитуючи заяву Байдена під час його виступу у Лос-Анджелесі:
"Я знаю, що багато людей думали, що я, можливо, перебільшую, але я знав, і у нас були дані на підтвердження цього, що він (путін – ЧЛ) перейде кордон. Не було жодних сумнівів. І Зеленський не хотів цього чути, і багато хто з людей теж", – заявив Байден.
Він визнав, що можливість повномасштабного вторгнення росії багатьом могла здаватися надуманою: "Я розумію, чому вони не хотіли цього чути". До того ж Байден звинуватив путіна у «намаганні знищити культуру, не тільки націю, а й культуру» України.
На цю заяву вже відреагували на Банковій. Прес-секретар президента Никифоров заявив, що президент Володимир Зеленський просив про превентивні санкції проти росії перед широкомасштабним вторгненням рф, але партнери "не хотіли чути". "Тому фраза "не хотів чути" ймовірно вимагає уточнення. До того ж, якщо пам'ятаєте, президент України закликав партнерів запровадити пакет превентивних санкцій, щоб спонукати росію до відведення військ та деескалації ситуації. І тут уже можна сказати, що наші партнери "не хотіли нас чути"", – додав речник Зеленського.
По-перше, "уже" тут явно зайве, бо таким чином на Банковій визнають провину. По-друге, можна було ще в коментарі згадати про чорну форму секретаря РНБО як сигнал всьому світу, що ми готові і все розуміємо.
Звичайно, керівництво України не буде визнавати своїх помилок зараз і потім. Зараз це «не на разі», а потім буде «це вже не на часі». До того ж не слід дивуватися – влада не те що не чула попередження від Байдена, вона і не чула попередження в самій Україні. Мені здається, взагалі-то питання не в тому що «не чули», а в тому що «не розуміли» та «не хотіли вірити».
Аркадий Бабченко:
Нда… Вот и у Байдена терпение кончилось от этих воплей про «НАТО ничего не делает!». Зеленый слон в европейской посудной лавке, наконец, добился своего.
Если Президент США выносит такое заявление в публичное пространство…
В переводе с дипломатического на понятный им квартальный это означает «рот закрой, д..».
Кажется, мы наблюдаем начало заката звёзды бархатного баритона в роли Наивеличайшего Лидера Современности.
Огни гаснут, рампа пустеет, режиссёр кроет исполнителя главной роли небритого мачо херами со страниц ведущего мирового издания.
Ну, мои поздравления, чо.
Вас предупреждали.
Ваш Дед.
ЗЫ: А объясните мне кто-нибудь, что такое "превентивные санкции"? Я тупой, я не понимаю. Это как? Как он себе это представляет? Юридические механизмы, международное согласование, отказ от нефти, признание страной агрессором, уход компаний с рынка - как вот он себе это представляет "превентивно"?
Германию с Венгрией до сих пор убедить не могут, после трех месяцев войны, и облетевших весь мир фотографий Бучи с Мариуполем, а превентивно убедить весь мир грохнуть экономические связи с не самой бедной нефтедолларовой страной - как он себе это представляет в принципе-то?
А давайте Владимиру Александровичу введем превентивный уголовный срок за то, что у нас есть сведения, что он планирует перейти дорогу на красный свет?





Deep Purple



Тётя Роза
У меня такое предчувствие, что Абрамович скоро вполне может получить... крутим барабан... украинское гражданство. А за ним переберётся в Украину половина российского списка Форбс!

Без лица.

И их менеджеры, клерки, их ...ляди...
А потом всё это гавно начнёт пестеть пра рузский язык как втарой гасударственный.
Ребята из I.ua. Так Вам, ёб маму питуна в кедах, ещё нужны "харошие русские"?
Для справки: Макар, Гребень, Лия не русские.
Сталкер:
Госдума разрешила Путину заморозить вклады россиян. Дед мороз блин.
путін почекав три роки, поки Зеленський зробив для російських танків дороги…

КиївМіськБудда:
Арахамія захищає Абрамовича від санкцій. Подоляк захищає Зеленського від критики. У складі української делегації на переговорах із Росією хоч хтось захищає інтереси України?Цікаво, як пов'язані ці факти?
1. Більшість вкрадених в Україні пральних машин та унітазів було відправлено на Алтай.
2. Бункер Путіна знаходиться десь на Алтаї.

Вадим Кириленко:
- Коли думаю про те, що мій диплом - це абсолютно безпонтова бумажка, я згадую, що хтось у цьому світі взагалі ходить з російським паспортом, і мені стає легшее.
- За диплом хоч по хлібалу не дають.

Наша Канада:
В человеке все должно быть прекрасно: и лицо, и одежда, и душа, и мысли, и отсутствие российского гражданства.

У россиян есть две мечты - уничтожить Запад и уехать туда на ПМЖ.

Тётя Роза:
Путин не успокоится, пока не упокоится.

— Изя, что это ты сегодня в мятых штанах? — Сёма, ты не поверишь. Включил сегодня утюг, а там Арестович.

Новый фашизм отличается от старого тем, что старый провозгласил своей целью "новый порядок", а новый — ставит своей целью возвращение к старому!

Мне кажется, вся эта история про портфель для мочи и какашек Путина это фейк. Зачем он нужен человеку, который срёт людям на головы и ссыт им в глаза?



Лавров перешел с российского овса на украинскую пшеницу.

Serhiy Surma:
Новинки Європейської кулінарії.
Сосиска «шольц» готується за рецептом ганноверської, але подається без приправ і чекати її вдвічі довше ніж зазвичай.






400 000




Denys Tsaruk:
Голова правлячої української партії захищає гроші путіна в Європі. Як ми маємо перемогти?

Орест:
Це не українська партія, а зеленська партія.

Вал Мишель:
Только представьте, как выглядит в глазах англичан Украина, высший госчиновник которой отмазывает русского олигарха, на которого Великобритания наложила санкции.
"Власть" дешевых марионеток, позорящая и недостойная представлять Украину
Претензии не к этому кло...ну. В ОП есть юристы, они должны рассказать ему про прецедентное право в Англии. Если "нужный" ОП Абрамович с помощью кло...на выиграет суд, то суд выиграют и другие русские олигархи, с них снимут санкции. ОП этого добивается? Возможно. Рукожопые бездари.

крок_за_кроком:
А ще цікаво, чому наші журналісти не запитають Арахамію, де він бачив врятованих Абрамовичем українців? І скільки кривавого бабла капнуло в зелену кишеню?
Вони захищають в суді "гаманця Путіна" Абрамовича і мріють кинути за ґрати найефективнішого українського президента.
Вони — це чинна українська влада. Але українська лише за назвою, по суті — капітулянтська і злочинна.

Йозеф Кнехт:
А знаєте, в цьому щось є, що уродженець міста сочі, рф, Арахамія, який отримав громадянство України лише в 2015 році (привіт Пороху) допомагає зняти санкції уродженцю саратова, абрамовичу, який поки не громадянин України. Потім громадянин України фрідман також комусь допоможе.

Гросмейстер Бендера:
Слуга Народу співпрацює з представником Хуйла на Херсонщині
Слуга Народу помагає зняти санкції з гаманця Хуйла олігарха Абрамовіча
Слуга Народу навів ракети на польовий госпіталь
Слуги Народу пропонують "ощипувати" бізнес як гусака, розстрілювати бійців, садити за націнки
Красави.

Denys Tsaruk:
Те що орохамія ще не сидить у в’язниці і не дає покази, це наш вирок. Тут або переможемо ми, або путін і його зєлєнскі-орохаміі
Єбімий бєня-марафон то остання надія кримінальних тіпочків зберегти награбоване і вплив на окремій території . Тож п..діти вони будуть відчайдушно.


Паржать и на шашлык

- Німеччина активно допомогає Україні своїми казками.
- Може касками?
- Ні.
Вахтанг Кипиани:
Ящірка у випадку небезпеки відкидає хвіст, опосум прикидається мертвим, каракатиця випускає чорнильну хмару, а росіяни згадують своїх укрАинских бабусь і міняють прізвище на Ткачук.
Козак Селид:
Порошенко знову втік в Україну.
В новых жигулях и москвичах не будут устанавливать кондиционеры, так как в любой момент можно открыть окно удобной крутилкой.
- Скажите, кто работает с москвичами?
- ЗСУ!
Вашингтонский Обком:
Поток российских туристов в турецкую Анталию сократился на 72%. Анталия стала лучше на 72%.
Дядюшка Шу:
Сейчас такие времена, что уже не понятно, кто кого больше компрометирует участием в Петербургском экономическом форуме - талибы Россию или Россия талибов.
Ukrostap:
Нікчемчина кілька місяців тому: Київ протримається максимум 72 години. Нікчемчина сьогодні: бумласка не вторгайтесь в Росію нашими танками.
Буржуазна націоналістка:
Я зроблю все, щоб мої діти ненавиділи росіян. Навіть народжу дітей.
Один український олігарх захотів стати ближче до народу та прожити на 10 тис грн. Однак такий сніданок йому не сподобався.
Prozapas:
Порошенко привіз для ЗСУ 24 позашляховика L200 та підписав контракт на поставку вантажівок.
Арахамія написав листа в підтримку путінського гаманця Абрамовіча для виведення того з-під санкцій ЄС.
......................
Україна і малоросія.
Хтось має перемогти.
Юрій Каракай:
На виборах до парламенту у 2019 році народ України, окрім Кварталу 95 (43%), віддав свої голоси наступним політсилам:
1. ОПЗЖ - 13%.
2 Батьківщина - 8,18.
3. Голос - 5,82.
4. Радикальна Партія.
5. Сила і честь.
6. Опозиційний блок.
7. Стратегія Гройсмана.
8. Партія Шарія.
9. Свобода.
Європейська Солідарність отримала 8. Життя показало, що притомних в країні виявилися навіть не 25%. Все набагато гірше. Ну як Путіну було не напасти? Поставте себе на його місце.
Олександр Бригинець:
Слуга Негулевський видав розташування польового госпіталю, який був знищений (не він перший, не він останній)
Ми самі накликали на себе цю біду і тепер платимо кров‘ю(
Veronika:
Одні знімают сюжетики на заводі як відновлюють техніку. Інший долбодятел на Яворів наводить, показуючи що наші тренуються. Третій розказує про нашу систему ноухау ППО і що робить Вінничина...
Ксенія:
ЗАРПЛАТИ В УКРАЇНІ СКОРОТИЛИСЯ НА 25-50% – НБУ ! Як на рахунок поржать і на шашлик , зеленатори ?
КиївМіськБудда:
Пандемію вони проїб@ли. Нас рятували медики і західні партнери.
Вторгнення вони проїб@ли. Нас рятують ЗСУ і західні партнери.
В обох випадках це коштувало країні десятки тисяч життів.
Навіщо нам така влада?

Дмитрий Чекалкин
The Times пише, що юристи російського олігарха Романа Абрамовича використовують листа від голови фракції «СН» та члена української переговорної групи Давида Арахамії, щоб у суді скасувати санкції проти свого клієнта.
Борислав Береза:
Знаючи "альтруїзм" Арахамії виникає лише одне питання - якою була ціна питання?
Mason Lemberg:
І що медведчук ще нічого не розказав про те як Порошенко пропихував олексія ковальова в списки "Слуги народу"?
І натаха мосейчук мовчить? І натаха влащенко? І навіть роман скрипін?
Йой
Валерій Прозапас:
Але то до кадрової політики Порошенка було "многа вапросав", не переплутайте.
І скільки ж таких законсервованих кротів ще сидять та чекають свого часа...







Ну вот...

Кузьміних підлизав ЗЕ і миттєво перестав бути корупціонером. Головне, що без "нарцисизму".

Дмитрий Чекалкин
Нардеп-хабарник від "Слуги народу" Кузьміних пропонує назвати одну з перейменованих на Житомирщині вулиць іменем Володимира Зеленського...
Сподівається на амністію
свічка
Нардеп від Слуг Сергій Кузьміних,якого наприкінці січня спіймали на хабарі у 558 тис. грн., запропонував перейменувати вулиці в населених пунктах Житомирщини на честь Зеленського. Пропоную Кузьміних не стримуватися і перейменувати Банкову на Скумбрієвську,наприклад.



Валерій Прозапас:
Очікування - визнання помилок, серйозна чистка кадрів, системна робота на підсилення держави, припинення малоросійської пропаганди.
Реальність - "а давайтє называть улицы імєнєм Зєлєнсково!!"
Біда.

Юрій Каракай:
Громадяни, які сильно цікавляться, де наша ППО, сподіваюсь, це ви у Зеленського запитуєте?
Зараз та стадія війни, коли відоси Гіркіна заспокоюють краще, ніж відоси Арестовича.
Наша Канада:
Полезный совет. Если в момент звонка Макрона выпустить ракету по бункеру плешивой крысы, можно будет по телефону услышать - попала ракета по назначению или нет.
Pan Doktor:
- Знаете как говорят: «Старый конь борозды не портит!»
- Нет, извините, мы всё равно не пропустим самолёт с Лавровым.
rcuprums:
В Донецке началась война между Киевским и Ленинским районами.
КиївМіськБудда:
Паспорт "хорошого росіянина" — це свідоцтво про смерть.

- Я хочу почути ці три слова!
- Джонсон залишається прем’єром.
Алексей Голобуцкий:
Настав час Заходу подумати про деорбанізацію Угорщини.
- Скажите, вот вы чиновник, занимающий очень высокое положение, вы соблюдаете законы?
- Ну, что вы, я уже прошёл этот уровень.
- Фима, шо ты будешь кушать?
- Положи мне кусочек этой белой рыбы.
- Но это же сало!
- Я шо, спрашивал, как звали эту рыбу?
Славко Кара
У кацапів було 8 років аби перетворити окуповані землі у вітрину. Вітрина виявилась вимазана гімном та кров'ю. Тепер вони дивуються шаленому супротиву українського народу. Ідіоти.
Яна
Схоже, репарацій зелена влада вимагати не збирається. Гетьманцев по зелемарафону сказав, що відбудова України буде проводитися за наш з вами рахунок.

Ну вот...








Санкции животворящие




Елена Подгорная


И пока у нас суть да дело, страна потёртых лаптей и спижженых балалаек продолжает потэрпать от очередного пакета санкций.
Еврокомиссар по вопросам внутреннего рынка ЕС Тьерри Брэтон заявил, что Евросоюз разработал план импортозамещения 🙂 российского газа и уже даже определился с альтернативными поставщиками.
Как выяснилось, нет ничего незаменимого. Всему в жизни можно найти альтернативу, нужно только постараться и немножко выйти из зоны комфорта.
Ведь европейские ценности того стоят, не так ли?
США, например, позволят двум компаниям поставлять нефть из Венесуэлы в ЕС. Это итальянская энергетическая компания Eni и испанская Repsol. Это решение позволит значительно уменьшить зависимость ЕС от российской нефти.
Европейский союз рассматривает возможность строительства газопровода длиной 700 километров из Испании в Италию в рамках плана REpowerEU, тоже с целью уменьшения зависимости от лаптей.
Газопровод соединит LNG терминалы порта Барселоны с портом Ливорно в Италии.
Да, это вам не Уренгой-Помары-Ужгород, но ведь Европе столько и не нужно. А лапти своими Помарами смогут теперь обуренгоить всю страну. Может хоть теперь у рядового потребителя в дЯревне появится газ, а там и до унитаза в доме рукой подать.
Ещё Испания настаивает на том, чтобы европейский план так же предусматривал перезапуск проекта газопровода MidCat, который соединит газотранспортные системы Испании и Франции с перспективой переориентирования в будущем на водород. Потому что о будущем всегда нужно думать. Время же на месте не стоит.
А ещё самые большие юридические компании Великой Британии начали отказываться от работы с клиентами из россии. Токсичные очень эти клиенты. Репутация, знаете ли, дорого стоит.
Хотя ещё совсем недавно Высокий суд Лондона имел особенную популярность у туземцев из страны потёртых лаптей. Прям до фетиша.
Сербские СМИ сообщили, что Болгария, Северная Македония и Черногория закрыли своё воздушное пространство для самолёта главы МИД россии Сергея Лаврова. Больше известного под кличкой "печальная лошадь".
Потому что сиди дома, Лавров. Или на вёслах.
США отозвали свою визу у сына Дмитрия Медведева. Илья Медведев теперь должен быстренько собрать чемодан и съе...аться из Соединённых Штатов не позднее двух суток. Потому что нечего сыну Дмитрия Медведева делать в Штатах. Там русского духа нет, одна бездуховность вокруг. И бургеры.
А нужно ехать в какую-нибудь Вагину, что в Тюменской области (не шучу, есть такой город). И там духовно расти.
Доклад про санкции животворящие закончила.






Бандеровцы убили Кутузова…

Джордж Орвелл:
ДВРЗ ремонтували і виготовляли зерновози, а раша запускає в нього 5 дорогущих ракет.
Отже, для раши задача номер 1 руйнувати нашу економіку і шантажувати голодом весь світ.

Мы из ОПы:
Ракети влучили по Києву, бо Безугла поїхала на Донбас, залишивши столицю без свого захисту.

Макс Щербина:
Олаф Шольц заявив, що Німеччина передала Україні Нєвзорова.

Андрей Авторгов:
В черговому пакеті санкцій має бути відключення Шольцу і Макрону телефонного зв'язку з путіним.

Ho. Judge Dredd:
Франція четвертий місяць намагаєттся капітулювати, ще навіть не вступивши у війну. Вікові традиції не проп'єш.

Тётя Роза:
- А хороших русских много?
- Как сказать... Каждый двухсотый!

— А что это за новое понятие "хороший русский"? — Это русский, который стесняется, когда делает гадости.

Российская империя, СССР, Российская Федерация — это три акта исторической трагедии. Ждём конец третьего акта.

Русские с детства живут с ожиданием, что на них нападут. Но потом они устают ждать. И нападают сами!

У сына Медведева - Ильи Медведева отозвали визу и предприсали в 48 часов покинуть вражескую Калифорнию. Он приуныл.

Мысли перзидента:
Шойгу успокоил Медведева. Его сына отправят на фронт в самую горячую точку, как настоящего патриота, сразу после прилёта из США.

Наша Канада:
- Сема, а как называется человек, который разговаривает на ломаном украинском?
- Русскоязычный, Изя!

Полезный совет. Если в момент звонка Макрона выпустить ракету по бункеру плешивой крысы, можно будет по телефону услышать - попала ракета по назначению или нет.

Vitalii Chepynoga:
Сільське... Черкащина... Магазін... Очередь
Над клубом, на супер-низькій висоті страшно й гучно пролітають два винищувачі... Бідна тьотка в черзі гепає на коліна...
Невозмутіма продавщиця: Петровна, то - наші! Наші! Не нервнічай!

Чорний пастор:
– Пані, в яку ціну черешні?
– 90грн/кг
– Йой, почекаю нашу
– Та це вже наша
– І по 90 гривень???
– Жіночко, що ви хочете, в країні війна...
– І шо шо війна, я не поняла, черешню бомбили чи шо?

Аркадий Бабченко:
Генерал-майор Роман Кутузов.
Они их там что, по фамилиям подбирают, что ли?
Странно, почему не генерал-фельдмаршал.
Бандеровцы убили Кутузова…
Несите Суворова.
Кафка. Иди ты в жопу, Кафка.





Что Глебыч будет главным пиар-кардиналом Боневтика, это к бабке не ходи. А теперь, дети, пишем диссертацию на тему «Как, вроде бы, и выровнять свою репутацию, а потом моментально ее просрать.Снова» Новое Доверенное лицо нового Удобного Президента народилось. Запомните этот твит.







Посмотрите в зеркало

«Украину берегите, она - надежда человечества» 
Валерия Новодворская

Inna Turenko:
Щодня влада буде робити нові інфовкиди, щоб ми забули. Заговорити, затерти тему азовців це зараз головна її ціль.
Азовці не потрібні владі тут живими і здоровими. Тому зараз йде процес ламання героїв, щоб якщо і повернути їх сюди, то вже мовчазними , на все згодними з зе.
Поверніть полонених! Ми про них не забули!!!

Шлем:
Скажите спасибо, что Роману Абрамовичу гражданство Украины не дали!
КиївМіськБудда:
Невзоров — це російський Арестович для людей з IQ вище 70.

Мы из ОПы:
Рішення Порошенка стали однією з причин загибелі Титаніка.
Офіс Президента
Dead_Astronaut:
А пам'ятаєте це: "Порошенко з путіним домовилися про те, щоб Маріуполь здати. Армії був даний наказ вийти з Маріуполя", - заявив гордон. А зараз нічого не заявляє. Мовчить. Мабуть шашликом вдавився.

Shontar:
Судячи з суспільної активності пса Патрона, він збирається балотуватися у президенти на наступних виборах.
Розбійник який плохо чує:
Коли мудрий гусак між Гонтарьовою і Гетьманцевим обирає Гетьманцева, він зрештую буде обскубаний бабушкою Бєньою.
Жодна нація не заплатила таку високу ціну за дороги.
Сосиска колбасы:
Очередное обнуление: россми дали указание не вспоминать, что спецоперация идёт уже 100 дней. Скоро скажут, что она ещё не начиналась.
Зберегти обличчя Путіну можна лише задля однієї цілі - для опізнання.
Снайпер – це людина, яка працює з людьми на удальонці.
В россии никак не могут выбрать название для "Макдональдса", потому что давно разучились называть вещи своими именами.
За пределами россии все настолько плохо, что власти решили отключить доступ к VPN для своих граждан, чтобы не травмировать их психику.

Hellis:
Калька продвижения рейтинга Зеленского один в один по той же схеме, как продвигали и продвигают Путина...
Вы смеялись с московитов? Посмотрите в зеркало...
VVV VVV::
Бачу, що багатьох дивує масове божевілля навколо літери Z у мордорі.
Нагадую, що таке ж саме масове божевілля відбувалося у 2019 в Україні навколо тієї ж літери Z (кирилецию - З ).

КиївМіськБудда:
Невзоров покликаний допомогти Арестовичу пояснювати українцям, чому в країні ср@ка, але Зеленський при цьому геніальний політик.
Йозеф Кнехт:
овсяннікова приїхала до України. Ті самі прикордонники, які не випускали Пороха на ПА НАТО, впустили овсяннікову. В якому контексті це могло б звучати нормально? 8 років війни, десятки тисяч загиблих. Інформаційні кілери України гуляють вулицями Одеси.

Андрей Пионтковский
Украинский народ,истекая кровью, защищает Запад от абсолютного Zла. Он единственный на планете, кто может сегодня выполнить эту миссию. Никто на благополучном Западе не готов встать рядом с ним. Так хотя бы дайте ему нвкопленное вами и бесполезное для вас оружие. Пока не поздно.

Петро Тарасович
Це поширює дочка Невзорова і ми ніколи не чули щоб він засудив її дії. А зять пише,що Україну треба розбомбити ядерною зброєю. А для влади він патріот,але якої держави це ще треба вияснити.






Їм не доходить ні через факти, ні через російські ракети…

Hellis:
Порошенко перед войной:
Нам нужно усиливать армию. Нужно восстановить ракетные программы. Нас могут обстреливать даже из районов Каспийского моря!
Зе-Толпа:
Ха ха ха... Брешет барыга такое, что на голову не налазит, лишь бы свою значимость показать...





Olena telegram:
Все так, спрощено, але влучно:
"Прокричав "Свинарчук" - отримав російську ракету на голову"
"Чи варто саме зараз пояснювати причинно-наслідковий зв'язок між справою Свинарчуків, які таємно викупали клістрони для РЛС в Росії, (бо більше їх купити ніде, техніка радянська) і наявністю чи відсутністю ППО в певних містах, які зараз обстрілюють?
А перепис номерів клістронів, який вчинило ДБР чи хто там, ледь зелені прийшли до влади. Ще й здали тих контрагентів, які ті клістрони нам знімали з російських станцій. Тобто більше нам їх ніхто, знаючи це, не скрутить.
Отак, спрощуючи, прокричав в інтернеті: "Свинарчук!" - на крик прилетіла ракета. І попала не в Бігуса, а в твоє місто без ППО.
Бо за ППО Києва хтось заплатив до цих "розслідувань".
Мабуть і зараз не зрозуміють. Але пояснювати треба.
Ganna Golubchyk:
Їм не доходить ні через факти, ні через російські ракети…
Iryna Ventova:
Я прочитала новину про одкровення президента України, Людини року за версією журналу Time в інтерв’ю нілерландському ЗМІ. І не повірила своїм очам. Людина спокійно визнає злочин проти власного народу. Визнає свою вину і відповідальність за смерті українців і втрати матеріальних цінностей. І вважає свої дії правильними.
За рік до війни вони знали і були попереджені. За довбаних 12 місяців. Щось було зроблено для захисту населення і підвищення обороноздатності України?
- Нє, будували дороги і флагштоки, садили мільярд дерев, влаштовували хороводи з Порошенком.
Закупити броніки і каски? Може аптечки? А може замовили Стугни чи Нєптуни?
- Нє, нам армія не треба, нам дороги давайте.
А коли Залужного призначено було? Восени 2021. А закон про ТРО коли прийняли? За місяць до війни.
Що вони евакуювали на Захід країни? Архіви Генпрокуратури, ДБР та СБУ. А не національні цінності з музеїв, колекцію зразків рослин з Харкова чи оборонні виробництва (привіт КБ Луч). «Мрію» не перегнали за кордон.
А ця епопея з 50-тю млрд грн для ЗСУ, яку вичавлювала опозиція з зелених «державників»?
Нічого. Нічогісінько для спасіння простого українця. НІЧОГО. Zero.
Ось цитата:
Зеленський:
«Шлях, який пропонували нам – бити у дзвони, рити окопи, вивозити людей з держави. І це треба було робити за рік до вторгнення. Я вважаю, що був неправильний. Тому що сіяти паніку в нашому суспільстві не треба. Усе це вдарить по фінансовій ситуації, по бюджету і економіці ( !!!)… Ми зрозуміли, що вартість нашої валюти впаде (!!!!), а гроші людей і компаній підуть з країни. І я думаю, що були великі ризики...»
- Нице цинічне НІЩО, а не президент. Обміняли життя українців на економіку. Кров на гроші. Такий собі обмін… Диявольський .
Жодній нації так дорого не обійшовся дешевий серіал.
Жодній країні так дорого не обійшлися дороги…
Якщо народ обирає блазня головнокомандувачем, він хоче бути знищеним.
Лесь Подерв'янський.2019 рік.
Привид Ворзеля:
Панове виборці Зеленського, у мене до вас питання - а що сталося з військовою частиною А0229?
Чи не на часі?
"На прикриття Київа із сторони Білорусі указом Порошенко була сформована танкова бригада.
Розформована указом Зеленського. I жодної заміни цій бригаді Зеленский не зробив. Напрямок з Білорусі таким чином був оголений…"
Фіни перед війною з московитами побудували оборонну лінію Маннергейма, - Зеля побудував дороги для московських танків!
КРИМський УКР:
Мешканці Маріуполя, Бучі, Ірпеня, Харкова, Півдня були приречені того дня, коли президентом нашої країни став Зеленський.
Цікаво, чи розуміють вони зараз це?
Mykola Sakhno:
Якийсь дивний підхід - винних будемо шукати після війни. А якщо вони не просто винні, а шпигуни.
Давайте ловити шпигунів після війни. Так тупо…
Відповідальних треба шукати вже зараз, інакше вони ще стільки біди нароблять.