хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

"Где ж мы их всех закапывать будем?"

  • 23.09.22, 19:09


У 2023 році уряд виділяє на ремонт доріг 38 мільярдів гривень. При цьому, на компенсацію сім‘ям загиблих військових лише 325 мільйонів.
З огляду на те, що 168 постанова Кабінету міністрів передбачає 15 мільйонів гривень компенсації родині загиблого військовослужбовця, лише 21 родина зможе отримати обіцяну владою компенсацію! Зате мільярди підуть знову на асфальт.
Своє ставлення до такого розподілу державних коштів я висловив в очі міністру фінансів.
Ось як це було.
Карл Волох:
Війська Литви переводять у бойову готовність - через путінську «часткову мобілізацію». Зазначте, мова не про реакцію на конкретну перевірену й верифіковвну інформацію найпоінформованіших розвідок світу про запланований наступ, а тільки наслідок додаткового призову потенційним противником резервістів у війні з іншою державою. Так поводяться всі без винятку відповідальні політики у цивілізованих країнах - не залежно від того, більш чи менш вірогідною вважають вони можливу скору війну.
Звичайно, мова про країни, де населення не вибирає під час війни Верховним головнокомандувачем комедіанта-ухилянта, ще й зацикленого на ідеї компромісу з лютим ворогом і агресором.
Игорь Сердюков:
Зеленський як диктатор нищить волонтерський рух ослаблюючи оборону держави. Але не тож само він робив до війни? Його симпатики ви що очі профукали?
Олег Леусенко:
Пов’язана з рашистами компанія скасувала арешт своїх готелів "Дністер" (Львів) і "Либідь" (Київ) через Львівський апеляційний суд (ЗЕпрокуратура не надала достатніх доказів).
Маємо суддів і прокурорів, що працюють на московського ворога. ЗЕвлада нічого з цим робити не збирається.
Сергей Лысый:
Смотрел выступление Путина, он там упомянул, что в Стамбуле они с украинским правительством договорились, но запад запретил Киеву подписывать. У меня вопрос: о чем за нашей спиной договаривался Зеленский с Путиным? Пусть огласит пункты договора.
MADSTREKOZA:
За 20 кг риби, виловленої сіткою, штраф 700 тис. грн, за спробу нардепа дати хабар у 150 тис $ - застава 52 тис грн. Це все, що треба знати про наше правосуддя і закони.
FuckOff:
Фейсбук видалив "Фабрику тролів" Володимира Зеленського. Було видалено 168 Акаунтів, 149 сторінок, та 79 групп.В Адміністрації Президента цю новину не коментують...
Igor:
Більше ста тисяч життів українців забрав ковід в наслідок пройо...аної зеленськими підготовки до пандемії...
Більше ста тисяч українців вбила русня, внаслідок пройобаної зеленськими підготовки до повномасштабного вторгнення...
А ви впевнені, що зелені виродки просто проє...али?

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у відповідь на оголошення часткової мобілізації в РФ заявив, що ЗСУ знищать всіх ворогів, скільки б їх не було
___
Якщо росія застосує ядерну зброю в Україні, США знищать Чорноморський флот, — заявив колишній командувач американських військ у Європі генерал-лейтенант Бен Ходжес.
___
Три країни-союзниці РФ по ОДКБ заявили про кримінальну відповідальність для своїх громадян у разі участі у війні в Україні.
Посольство Киргизстану в Росії 21 вересня повідомило своїх громадян, що за участь у бойових діях на території іноземних держав на них чекає кримінальна відповідальність. Громадянам Киргизстану, які живуть у Росії і яких будуть закликати брати участь у будь-яких військових діях, радять негайно звертатися до дипломатичного представництва своєї країни.
Ті, хто поїдуть на війну, ризикують позбутися волі на строк від 5 до 10 років, можлива також конфіскація майна. З аналогічною позицією напередодні виступила влада Узбекистану та Казахстану.
Посольство Узбекистану в РФ заявило, що "застерігає співвітчизників від створення добровольчих батальйонів та/або участі у бойових діях на території іноземних держав, за які встановлено кримінальну відповідальність". Йдеться до 10 років позбавлення волі.
У Казахстані за таке ж порушення загрожує тюремний термін від 5 до 9 років, який передбачається відповідно до статті 172 КК РК (діяння, пов'язані з навмисною неправомірною участю громадян Казахстану у збройних конфліктах чи воєнних діях на території будь-яких іноземних держав за відсутності ознак найманства).







7

Коментарі

123.09.22, 19:28

    Гість: Inna_19

    223.09.22, 19:28

      323.09.22, 20:23

      зебляді

        423.09.22, 21:38

          523.09.22, 22:11

          Дороги хоч якусь користь мають, зрозуміло, що хтось на цьому свій карман нагріє, а ось гроши на спорт, це взагалі викинуті на вітер гроші. Яка користь тим, хто захищає країну від тих спортсменів? То що вони наш прапор піднімають за державні кошти, то й що. Прапор і без грошей піднімати можна. Ось в Бельгії під театром наші українці підняли прапори проти російських артистів, це подвиг, і їм ніхто за це не платив. А співакам піднімаючих наш прапор на концертах хиба влада кошти з державної скарбниці виділяла? Спортсмени це трутні держави, дармоїди! Хочуть вихвалятися своїм нарцисизмом на весь світ, да будь ласка, тільки за свої кошти, а не за кошти держави, які так потрібні зараз для захисту країни