хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Все було зрозуміло ще в травні 19-го

Все було зрозуміло ще в травні 19-го

Mason Lemberg:
Люди так дивуються черговому високопоставленому зраднику з СБУ ніби забули що до 24.02.2022, згідно фактичної державної політики, війни з росією не існувало.
росія була партнером з постачання електрики, нафти для нпз коломойського, росія була стороною переговорів, росія була ким завгодно, навіть "тією стороною", але не ворогом
А ворогом був Порошенко Петро Олексійович.
І це, я нагадаю, була фактична державна політика, під яку набирались "кадри" в силові структури і СБУ: адвокати януковича і єфремова, портнов, татаров, єрмак і інша мерзота.
То ж мене тут скоріше дивує що найбільших лохів з цієї мерзоти віддають на зїдання. Хоча... це просто спроби виправдати іншу, куди більш впливову кремлівську мерз@ту, "бурхливою діяльністю".
Але проблема навіть не в тому, а в тому, що великою мірою головним ворогом для них продовжує залишатись Порошенко Петро Олексійович, а кремль потроху знову стає "стороною переговорів".
НАЦІЯ ГРАВЦІВ у РУЛЄТКУ.
Шкода.
Serhio Tkachios:
Насправді ЖИТТЯ дуже СПРАВЕДЛИВЕ.
Воно ПОБУДОВАНЕ на ПРИЧИННО -НАСЛІДКОВИХ ЗВ'ЯЗКАХ.
ОБРАЛИ собі керманичем залежного
від злодія клована - МАЄМО війну,
до якої умисно НЕ ГОТУВАЛИСЯ
три останні роки та ІГНОРУВАЛИ
небезпеку впритул до самого нападу.
Змогли чудом не втратити Київ і країну
за перших пару днів виключно завдяки якісним змінам у армії протягом
2014-2019 років.
НЕ ПЕРЕЙМАЛИСЯ розмінуванням виходів
з Криму - ОТРИМАЛИ швидку ОКУПАЦІЮ півдня, зайвих декілька десятків тисяч втрачених життів цивільних та військових, зруйновані міста, вкрадений хліб тощо.
НЕ ПЕРЕЙМАЛИСЯ зупинкою ракетної програми - ВТРАЧАЄМО щоразу нові життя у наслідок ракетно-артилерійської переваги ворога.
Три роки ТЕРПІЛИ невідновлення ППО
та його ПСУВАННЯ у наслідок ВИЛУЧЕННЯ клістронів - щоразу НОВІ ЖЕРТВИ та РУЙНУВАННЯ.
Все цілком закономірно.
Еволюція в дії.
Виживає завжди сильніший тілом
або розумом.
Тепер НАДІЯ на Америку, Британію
та Господа Бога.
НАДІЄЮ часто ЖИВУТЬ, хто НЕ ХОЧЕ
або не вміє аналізувати, планувати
та раціонально вчиняти.
А могло все бути інакше, якби не вибір 2019.
Валерій Прозапас:
Пам'ятаєте як Порошенка всі буквально розривали за "многа вапросав по кадрам"?
То ж давайте уважно поспостерігаємо за реакцією наших позитивних колег в білих польтах на затримання кротів, призначених в керівництво СБУ в 2020 році.
Це риторичне побажання - бо буде промовиста дзвінка тиша, така сама як під час арештів військових, ігнорування втрат на фронті після оголошених "розведень" і "перемірій", свавілля портновського ДБР, а особливо щодо кейса "вагнерівців" та заяв українських розвідників про мережу агентів на високих посадах.
І щось я не пам'ятаю дружного засудження слів бєніного полководця Хомчака "оні нє туда полєзлі" щодо загибелі групи сержанта Журавля - то було не "трупо...ерство", нє-нє-нє, ето другоє.
Так що моралізаторство деяких персонажів, які своїм мовчанням сприяли спотворенню суспільної думки та викривленню сприйняття реальності населенням аж до повного ігнору ним смертельної небезпеки, виглядає істеричною спробою відвести увагу від плям на своїх колись білих польтах, не більше.
***
До речі, коли хтось починає скиглити як повільно нам поставляють озброєння і взагалі як недостатньо допомагають - згадайте скільки часу ми обираємо прокурора САП і скільки міжнародних злочинців типу Коломойського було видано незалежному правосуддю.
Поки українські мільярди закатуються в асфальт або віджимаються через схематози акціонерами влади, нам нема чого жалітись на долю, бо ззовні виглядає так, що українців все влашовує.

Hellis:
Пока армия воюет, защищая нас от Мордора и "Z" на внешнем фронте, внутри страны, в принципе, завершился внутренний захват власти и "Z" победили ЗЕ. И сделали это руками думающего, что он очень умный, Зеленского.
Березовец прогнозирует новый скандал с США, ибо после требований по Ермаку, озвученных Спартс, уволены 2 человека, у которых был открытый конфликт с Ермаком, о котором знали все, и выдвигаются люди из клана Ермака/Татарова.
Это и есть ответ Украины на обвинения против Ермака.
Гросмейстер Бендера:
Ну, що Боневтік публічно визнав, що діяльність Ваньки Баканова як голови СБУ привела до "людських жертв чи інших тяжких наслідків".
Лишилось покарати того, хто призначив під час війни людину без жодного досвіду на таку посаду незаконно присвоївши йому лейтен. звання.
Oh wait...
Ти призначаєш сугубо цивільну людину, бізнесмена-обнальщика, менеджера твоєї шоу-студії, чоловіка громадянки Росії, з порушенням процедури,
Головою Спецслужби, членом Ради Національної Безпеки, членом Ставки ГоловноКомандування...
Здавалося б, що могло піти не так?
Бот Савчука:
Тепер виконує обов'язки генпрокурора Олексій Симоненко.
Це той кадр що підозру Порошенку підписував. Людина Єрмака-Татарова - Власник єлітних будинків та авто.
Саме Олексій Симоненко є тою персоною, яка, без перебільшення, врятувала заступника глави Офісу Президента Олега Татарова від арешту. Спочатку Симоненко передав справу Татарова від САП до СБУ. Ні, не в справі про замах на національну безпеку
В справі афери забудовника Микитася
Людина,права рука біглого міністра внутрішніх справ часів Януковича,тобто, Віталія Захарченка (Татаров) відсьогодні очолила фактично всю правоохоронну систему країни. Ще Азарова в прем*єр-міністри і все.
Herman Aksom:
Естетика кадрових перестановок епохи януковича. Як же в офісі ермака-татарова смердить 2013м. І як же самі ермаки і татарови смердять азаровими, арбузовими, клименками і захарченками. Ох і вміє наш "мудрий" нарід на вибори сходити.




10

Коментарі

118.07.22, 20:21

пошкодував Венедіктову ... ) ось така х*йня малята. )

    218.07.22, 20:53Відповідь на 1 від WalKing

    пошкодував Венедіктову ... ) ось така х*йня малята. )Повна хня...