хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

До наших пока не дошло.

Комбриг Ме.Не.Кавун:
Розвів вас, руслікі, "сивочолий"!
Гарно розвів, по-красоті.
А ви лошари, вісім років лайно їли і надіялися, що це шоколад.
До Петі є питання...
Але свої обов'язки він виконував на 200%. Армія і зовнішня політика - за це йому пам'ятник поставлять згодом. І правільно зроблять.
Trostyan2020:
Да і якщо б ми вибрали Порошенка на другий термін - Москва б вже палала.
Ми б мали ракети, оснащену та реформовану армію, та, скоріш за все, ПДЧ у НАТО - ви ж не думаєте, що Порох би сидів як Ze три роки бездіяльно?

Таня Адамс:
Уже и до тех дошло, в чем была суть минских. До наших пока не дошло. Ну ок, не всем быть такими умными как Соловьев
Валерій Прозапас:
В рамках "єднання" та "мораторію на критику" т. Єрмак виступив з заявою, що "ми не допустили би Мінських угод" (с), і тут одразу впізнається рука творців "ми умєрлі би за Крим".
Те, що вони "допустили" ще доведеться розбирати, питання настільки гострі та на поверхні, аж боляче дивитись - що дискредитація Мінських з цих вуст виглядає не просто невчасною істерікою, а послідовною роботою на розкол суспільства та ставить під сумнів спроможність держави вести послідовну політику.
Бо Мінські якраз накинули намордник на кремль та роками рятували українців від того, що сталось в Бучі та Маріуполі, одночасно надаючи дорогоцінний час для розбудови ЗСУ, ракетних програм та інтеграції в євроатлантичну спільноту.
Як було використано цей час "іншими прізвищами" - ми всі бачимо і розхльобуємо страшною ціною, поки нам продовжують полоскати мозгі як раніше було погано і як зараз чудово.
...........
Я б ще спитав чи не одна й та сама рука відпускала вагнерівців та розміновувала Чонгар, і тепер намагається перевести стрілки на "погані Мінські" - але вслід почне звонити ДБР і питати чи я точно "в АТО", тому поки не буду, страшно шо ппц.

Дмитрий Чекалкин

Єрмак доповідає в інтерв’ю:
"Ми б не допустили "Мінських угод"…
Але ви "допустили" зупинені ракетні програми, розміновані мости на Півдні, розформовані бригади на Півночі, кримінальні справи проти Байдена, Порошенка, генералів та ветеранів АТО (і жодної справи проти Путіна/Лаврова/Шойгу), "велике крадівництво", що зробило вас під час війни доларовими мільйардерами, а армію критично недофінансованою, ігнорування попереджень ЦРУ про неминучій напад рашистів, звинувачення Західних партнерів в істерії та нагнітанні як результат - про...бані кримські переходи, 20 відсотків окупованої території, 10 мільйонів біженців, сотні тисяч загиблих та поранених…







7

Коментарі

122.06.22, 18:53

До "мінськіх" би не дійшло бо одразу була б капітуляція ...

    222.06.22, 19:00Відповідь на 1 від ЖЁЛТЫЙ

    До "мінськіх" би не дійшло бо одразу була б капітуляція ...Це точно.

      322.06.22, 20:18

        422.06.22, 20:22Відповідь на 3 від GalinaKiev

          522.06.22, 22:32

          Тому, що зараз Україна тримається і успішно б'є у відповідь - заслуга Гетьмана.
          І ще цікаво: яка була б зараз Україна, коли свого часу вибрали Чорновола замість Кучми? Або ще раніше - якщо б вистояли в 1920?

            623.06.22, 10:29Відповідь на 5 від Бес Понятия

            Тому, що зараз Україна тримається і успішно б'є у відповідь - заслуга Гетьмана.
            І ще цікаво: яка була б зараз Україна, коли свого часу вибрали Чорновола замість Кучми? Або ще раніше - якщо б вистояли в 1920?