хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Серйозна підстава

Софія Федина

Нова “владна” атака на Порошенка.

1. Це серйозна підстава Зеленського, який систематично закликає до єдності. А його “друг” голова СБУ, який є прихожанином скандальної московської церкви в Києві, показово атакує лідера опозиції.

2. Це підстава країни, бо замість акумулювати ресурс, замість єднати партнерів, замість спільної боротьби за військовополонених, замість спроб усунути блокаду українських портів, замість спільних зусиль щодо недопущення котла коло Сєвєродонецька, хтось у владних кабінетах працює на внутрішній розвал України.

3. За словами, фразами, тезами вкидів чітко видно московський наратив, і саме Москві не вигідна єдність влади і опозиції в боротьбі за Україну і за упокій Московії.

4. Так, Медведчук боїться повертатися в “братскую” страну, і тому говоритиме все, що йому накажуть. Але як би не старалося оточення президента звести наклеп на Порошенка, закопають вони спочатку саме Зеленського. І оскільки Зеленський зараз займає чітку державницьку позицію, він мав би очистити авгієві конюшні свого оточення, яке його ж і дискредитує.

5. Але водночас цей “вчасний скандал” має відволікти увагу громадян від різкого зростання цін на паливо, скачка курсу долара, невиплат авансів, проблем з ТрО, трагедії Азовсталі, і змусити громадян забути про ключові питання: чому був розмінований Чонгар, чому не були готові до вторгнення, чому не було навіть мінімальних оборонних споруд, чому насміхалися над даними закордонної розвідки чотири місяці поспіль, чому московській армії так легко вдалося окупувати значні території України…

І цих питань стає все більше.

Олександр Нойнець

По поводу заявления Медведчука про Порошенко. Оставив в стороне тот факт, что это пока что единственное заявление Медведчука, и старательность, с которым оно раскручивается. Я чо хочу сказать.

В заявлении Медведчука я услышал диалог, услышал риторику и не услышал взрослых людей.

Я объясню: худшее из всего, что было в нашем государстве, выехало 24 числа, сломалось или не захотело брать в руки оружие. Убегало. Если был депутатский мандат. Или даже кто-то, кто на диване кричал, что “завтра война и почему мы не идем – куда там нужно – в Москву сразу!”. И когда пришли первые выстрелы – этих людей не стало. Они выбегали, прятались за тем, что у них три ребенка, прятались еще за некоторыми вещами.

От них всех опасность. В них и есть слабость. Слабость порождает коррупцию.

Многие из нас совершали ошибки раньше. Каждый человек совершал ошибки. Это государство сегодня и эта война отреагировали на все, что было раньше, и на то, что будет завтра.

Мы не можем амнистировать предательство, но большие ошибки стали незначительными, потому что ценности другие. Ценности – жизнь, суверенитет, земля, Украина. Вот ценность!

Другими словами, я хочу сказать, что если считать, что страна переросла проблему Шкарлета, то не надо ожидать, что это единственная проблема, которую страна переросла. Она тогда много проблем переросла и тебя тоже перерастёт.

Валерій Прозапас

Деркач дав покази проти Порошенка.
Жванія дав покази проти Порошенка.
Оніщенко дав покази проти Порошенка.
Дубінський дав покази проти Порошенка.
Тепер Медведчук дав покази проти Порошенка.
Все ФСБ дало покази проти Порошенка.

Ще путін дасть покази проти Порошенка – і всі підемо на шашлики.
Є*ать дурдом.

* * *

А будуть покази, хто Південь здав, обізьяни?

Mason Lemberg

Біда не в якихось показах медведчука, не в загрозі Порошенку. Взагалі не в цьому.

Біда в іншому. І це справжня біда, без перебільшень.

Біда в інституційній слабкості, яку не змінила навіть війна. Медведчук створив в Україні злочинну організацію, легалізував її, його легалізована злочинна організація зайшла в парламент на виборах 2019, його злочинна організація створила медіаімперію і просувала наративи агресора в голови українцям, його злочинна організація з початком війни, здебільшого, перетворилася на осередки колаборації.

Весь цей час, до війни, ні Медведчука, ні членів його злочинної організації ніхто не рухав, хоча дії багатьох були більш ніж антидержавними.

За цим всім стоять конкретні люди, які допомагали медведчуку, які й далі виступають проти України, корегують вогонь, постачають зброю в тили і т.д.

Але ці люди СБУ не цікаві, незважаючи на війну. СБУ цікавить Порошенко. Знову. Хоч кожна адекватна людина розуміє, що ці всі свідчення – це лайно собаче.

І це біда. Але ще не вся.

Вся біда в тому, що ці утирки під час війни вирішили відкрити фронт всередині держави. Бо дуже багато проукраїнських людей, які зараз воюють, допомагають армії і навіть підтримують владу оцими “давайте після війни”, не готові миритися з цим фуфлом.

А їм наплювати. Вони відкривають внутрішній фронт, бо думають, що перемогли.
Ні, ви сьогодні програли.



7

Коментарі

125.05.22, 16:30

І це переможемо.

    225.05.22, 16:40

    Думаю, це спроба розтрощити єдність України...

      325.05.22, 16:50Відповідь на 1 від GalinaKiev

      І це переможемо.Обов"язково!

        425.05.22, 16:54Відповідь на 2 від Голубка

        Думаю, це спроба розтрощити єдність України...Я думаю трохи інакше.
        Це недолуга спроба відволікти громадськість від багатьох питань, особливо від питання щодо "Азова" та Маріуполя взагалі.