хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Пропаганда рф пытается дискредитировать ВСУ фейками




Пропаганда рф пытается дискредитировать ВСУ фейками о пытках и нарушении прав человека

Олександр Коваленко


Как известно, накануне через российские ресурсы в украинский сегмент был заброшен видео-фейк, демонстрирующий якобы издевательства ВСУ над пленными российскими оккупантами. Якобы украинские военные пытали россиян, простреливали им ноги и т.д.

К сожалению, это фейковое видео очень быстро распространили многие украинские горе-патриоты, у которых, к сожалению, и раньше не хватало критического мышления, а сейчас, к ещё большему сожалению, оно отключилось и подавно, и они не заметили очевидную гибридную инсценировку происходящего.

Между тем, внимательные журналисты заметили огромное количество моментов, подтверждающих инсценировку драмы на видео, а не реалистичность происходящего.

Теперь же, такой пропагандистский ресурс как URA.RU, известный распространением огромного количества антиукраинских фейков, сообщает о том, что в Мариуполе было найдено тело девушки с вырезанной на ней свастикой. И, конечно же, девушку пытали “палачи” Азова!

Я не буду говорить об абсурдности изображённого на видео, а лишь отмечу, что даже сам комментатор не смог толком сказать, свастику вырезали или выжгли? Если выжгли, то это же какое орудие для пыток следовало отлить и спаять, да и у ожога несколько иная цветовая гамма. А если вырезали, то опять-таки как ровно, прямо под линеечку.

Очередная инсценировка, не первая и не последняя. И таких будет очень много, ведь для российской пропаганды очень важно дискредитировать ВСУ не только на локальном уровне, но и на международном. И если российским СМИ уже никто на Западе не верит, то именно задействование западных СМИ для распространения этой ереси попадает под их план действий. Причём, как и недавнее видео с “пленными”, нынешнее могут распространить даже СМИ, нелояльные россии, испытывающие врождённое неприятие на подобного рода насилие. И именно на такую реакция российская гибридная пропаганда будет делать главную ставку.

Будьте бдительны! Причём абсолютно все.


Оперативна інформація станом на 18.00 29.03.2022 щодо російського вторгнення
Триває тридцять четверта доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.
Противник продовжує ведення повномасштабної збройної агресії проти нашої Держави. Здійснює відведення окремих підрозділів з території Київської та Чернігівської областей, а також перегрупування для зосередження основних зусиль на Слобожанському та Донецькому напрямках.
На Волинському напрямку суттєвих змін в складі та положенні окупаційних військ не зафіксовано.
На Поліському напрямку ворог активних наступальних дій не проводив. Здійснював спроби вогневого ураження підрозділів Збройних Сил України у районах населених пунктів Романівка, Горенка, Личанка, Петрушки, Шпитьки, Мощун, Нова Буда, Майданівка, Любовичі, Забуяння, Наливайківка. Здійснює перегрупування військ та їх часткове відведення на територію республіки білорусь.
На Сіверському напрямку обстановка залишається без суттєвих змін. Противник продовжує блокувати Чернігів, завдавати вогневого ураження по цивільних та військових об’єктах. У напрямку на Бровари намагається утримати раніше зайняті позиції та не допустити подальше просування наших військ.
На Слобожанському напрямку ворог продовжує блокувати Харків, здійснив відведення окремих підрозділів 1-ї танкової армії з району міста Суми за межі території України, продовжив здійснювати перегрупування військ з метою перекидання на інші напрямки. Посилив наступальні спроможності угруповання окремими підрозділами зі складу 20-ї загальновійськової армії західного воєнного округу у напрямку на Слов’янськ.
На Південнобузькому напрямку ворог вживає заходів з відновлення боєздатності, поповнення запасів. Намагається підготувати підрозділи до відновлення наступальних дій.
В Чорноморській та Азовській операційних зонах корабельне угруповання противника продовжує виконання завдань з відстеження обстановки, ведення розвідки та ізоляції району ведення бойових дій.
На території російської федерації, в районі населеного пункту Богучар, противник здійснює заходи зняття з довгострокового зберігання бойової та спеціальної техніки. Понад 40 відсотків зазначеної техніки перебуває в несправному чи неробочому стані.
Російська федерація та її численна агентура в міжнародних організаціях заперечує факти транспортування та накопичення російськими військами великої кількості боєприпасів в безпосередній близькості до об’єкту “Укриття” Чорнобильської АЕС. Діяльність російських окупаційних військ в будь-який момент може призвести до детонації боєприпасів, пошкодження “Укриття” та радіаційного зараження території, де мешкають сотні мільйонів європейців.
Наголошуємо, що як і в більшості інших випадків, російська федерація та її агенти впливу поширюють дезінформацію. Використання Чорнобильської зони для транспортування та накопичення боєприпасів, а також розміщення командних пунктів російських військ здійснюється свідомо, оскільки Збройні Сили України не можуть вести на території зони відчуження бойові дії. Ризик детонації російських боєприпасів є високим і без ведення бойових дій, у зв’язку з нехтуванням окупантами заходами безпеки, а також масовим використанням старих та некондиційних боєприпасів. Такі інциденти трапляються на російських складах та арсеналах регулярно і в мирний час, що є загальновідомим.
Противник ослаблений, дезорієнтований, значна його частина відрізана від логістичного забезпечення і продовжує зазнавати втрат.
Разом переможемо! Слава Україні!


5

Коментарі

129.03.22, 20:14

Уроды. Видел видео с прострелянными ногами, но я некоторвх ребят с нашего Азова знаю - сразу сказали что бред. Отпинать - отпинали, загрузили в машины и отправили в СБУ.

    229.03.22, 20:19Відповідь на 1 від Breddok

    Уроды. Видел видео с прострелянными ногами, но я некоторвх ребят с нашего Азова знаю - сразу сказали что бред. Отпинать - отпинали, загрузили в машины и отправили в СБУ.Как ты, я думаю, помнишь, вчера эта тема какое-то время разгонялась здесь на сайте.
    А "Азов" для пацаков такой же демон, как и Степан Бандера.
    Ини ссутся от одного упоминания.

      329.03.22, 20:25Відповідь на 2 від БезЛица

      это да

        429.03.22, 20:27

        В Раду внесли законопроект, которым хотят ввести уголовную ответственность для мужчин, незаконно покинувших Украину после 24 февраля.

        За это предлагают сажать на срок от 5 до 10 лет.

        Кто-то в Мюнхене сейчас сосиской подавился…

          529.03.22, 20:29

          Как же бесит эта пропагандонская махина...

            629.03.22, 20:46Відповідь на 4 від Breddok

            В Раду внесли законопроект, которым хотят ввести уголовную ответственность для мужчин, незаконно покинувших Украину после 24 февраля.

            За это предлагают сажать на срок от 5 до 10 лет.

            Кто-то в Мюнхене сейчас сосиской подавился…

            https://buh.ligazakon.net/ru/news/209578_zapret-vyezda-za-granitsu-na-period-voennogo-polozheniya--narodnye-deputaty-zaregistrir ovali-dva-zakonoproekta
            Не все подавились...

              729.03.22, 20:49Відповідь на 5 від Philosopher

              Как же бесит эта пропагандонская махина...Вся эта хуйня, в основном, для их внутреннего употребления.
              А у нас этой бредятине могут поверить только самые упоротые.
              Да и йух с ними.

                829.03.22, 22:01

                Нідерланди, Бельгія, Ірландія та Чехія висилають російських дипломатів через шпигунство.
                Нідерланди висилають 17 російських офіцерів розвідки. Вони були прикріплені до представництв Росії у Нідерландах під дипломатичним прикриттям.
                Бельгія ухвалила аналогічне рішення щодо 21 особи. Уряд країни назвав цих дипломатів причетними до шпигунських операцій та впливу, що загрожує нацбезпеці.
                Одного співробітника посольства Росії в Празі вирішили депортувати. Його оголосили персоною нон грата і попросили залишити країну протягом 72 годин, зазначали у Міністерстві закордонних справ Чехії.
                Також Ірландія виставила чотирьох високопосадовців російського посольства. Їхнє рішення полягає у тому, що діяльність представників РФ не відповідає міжнародним стандартам дипломатичної поведінки,- Reuters.

                  929.03.22, 22:02

                  Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що він не бачив ознак того, що переговори між Україною та РФ "просуваються ефективним шляхом", оскільки США не спостерігають "ознак справжньої серйозності" з боку РФ.

                    1029.03.22, 22:06

                    Російські пропагандисти створили черговий відеофейк про нібито бої в Одеській області. Проте саме відео зняли на території РФ, на Уралі.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна