хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Федя, дичь!!!

  • 06.01.22, 07:07
  • зе
Елена Подгорная



А основную проблему новогоднего поздравления Зеленского так никто и не озвучил. Все обсуждали дисциплину в армии, лифчики и платья. И сколько дней писали видосик.
А проблема не в этом.
Доверия к словам преЗедента больше нет не только у его оппозиции, а даже у его электората.
"Тронный" зал в позолоте, стол, гости - кино хорошего уровня и в принципе снято для таких любителей, которым заходит пафосный формат. Но нет. Картинка не соответствует реальности сегодняшнего дня и раздражает даже железобетонных Зе-избирателей.

45% от общей массы выбравших новое лицо считают его разочарованием года. И это не про нас. Не про оппонентов. Мы-то сразу понимали ху есть ху. Это конкретные избиратели, которые хотели жизни, как в кине, но не сложилось. Потому что кино - это что-то одно, а жизнь - это что-то другое.

Есть и другие проблемы.
Например эгоцентричность основного оратора. К Зеленскому за стол собрали "видатних людей, які творять сучасну історію" (с), но ни одного творца истории не назвали по имени. Получается, что этих выдающихся людей тупо использовали, как массовку и фон для выступления "величайшего лидера современности". Какой-то бредовый бред на грани биполярного расстройства и мании величия.

Помните поздравления Порошенко, к которым мы, как к хорошему шоколаду, быстро привыкли? Все, кто снимался в компании пятого Президента были названы по имени и даже имели возможность высказаться.
Это было командное поздравление, от всех собравшихся. Это было уважение к людям, которые что-то делают для страны и для нас с вами.
Очень контрастно это выглядит с поздравлением Зе в этом году.

Затянутость. Я откровенно не понимаю, зачем было писать столько текста? Если в прошлом поздравлении была динамика, то тут люди сидят и достаточно было пяти минут, но нет.
20 минут с бокалом в руке - это нонсенс. Уже просто словесный поток раздражает сам по себе, без привязки к смыслу сказанного.
Удивительно, что телевизионщики этого не понимают. Или понимают? У меня уже несколько лет создаётся ощущение, что семью Зеленских просто откровенно стебут - в интервью, стилистикой одежды первой леди, фотографиями с официальных событий. Этого всего настолько много, что появляется ощущение неслучайности.
И вот насколько удачным было первое поздравление, настолько третьим поздравлением Зеленского просто подставили по полной программе. Потому что никто не будет слушать речь 20 минут. Будут есть, пить и общаться, приглушив звук и раздражённо посматривая на часы.

Из всей речи резанула только одна фраза - нужно стереть линию разграничения из своей головы.
Эта фраза не понравилась не только оппонентам Зеленского. Избиратели Зе тоже отрефлексировали, потому что никто не любит, когда его держат за идиота. Все прекрасно знают, кто затеял войну и кто её постоянно поддерживает. Даже избиратели оппо-блока в глубине души понимают, кто агрессор.
То есть наше недоразумение после всех произошедших за год событий, переговоров, войск россии под границей Украины, до сих пор не отбило дупля, шо вообще происходит? Де...ил чишоли?
Вопрос риторический.
То есть, сидят люди, слушают это всё и понимают, что то ли преЗедент ид...от, то ли пи...дит и держит за идиотов нас. И то, и другое рейтинги не подымет, а скорее очень наоборот.

И в общем было бы не плохо нашему величайшему вернуться уже в реальность, проговорить хотя бы себе в зеркало, что путин х...й, россия - агрессор, война у нас потому, что россия напала на Украину, а не наоборот, и продолжает вести агрессивную политику дальше, шантажируя нас и весь мир своим газом, ядерным оружием и непредсказуемостью русской души.

Уже можно. Уже есть охрана и она пожизненная. Извиняться больше никто не заставит. 

В общем и целом эта новогодняя речь Зе сыграла не в его пользу. Жаль, что некоторые наши патриоты не умеют в стратегию и только ищут повод для срача.
Нам бы кучковаться сейчас и поддерживать друг-друга. А не вестись на провокации от анонимных аккаунтов.

Валерій Прозапас

Совкове застілля від президента хоча вбоге та недоречне, але цілком логічне – він втрачає підтримку, і тому йому створюють картинку всенародної любові.

Тиск на нехитру емоцію вже використовується не вперше, раніше це були діти, а ще раніше образ недолугого обивателя з “какой разніцей”. Проте телевізійна ілюзія все сильніше контрастує з реальністю, і скільки б поруч з ним не посадили достойних людей, від цього криза не припиниться, армія не підсилиться, руйнація інституцій не сповільниться, а кротівня не зникне.

Тим більше підсвідомо режисери максимально обезличили декорації, навіть не поставивши наші прапори, під якими держава воює вже дев’ятий рік, і це показова обмовка.

А сам головний герой відосика при військових лепетав про якісь “лінії в голові”, знецінюючи захист справжніх ліній, тих, які захищають ціною крові, – звичайний маразм обивателя, який думає, що все можна вирішити просто силою думки.

І цікаво було почути національну ідею: виявляється, максимальна висока мета – це зустрітися десь із “пляшкою і холодцем”, тобто “забыть кровь”, якщо називати речі своїми іменами.

* * *

Чергова спроба змінити маску, змімікрувати під ситуацію, залишивши генеральну лінію на тримання населення в омані, та продовжувати поступки ворогу.

Погана гра, все більше людей прозріває, але треба, щоби всі.

Джон Сміт

А я подивився вовкине привітання. Знаю, ви погидували і дивилися справжнього Президента, а я от зробив над собою зусилля.

Зеленському немає чого сказати людям. Тому шутнік ховався за іншими. Тут в нього і вчителі, яким обіцяв зп $4000, і лікарі, яким платив “підвищення” зарплати посекунДНО, і конструктори ракет, яким 3 роки зривав фінансування, і спортсмен зі своєї фракції, і пілоти вертольотів, які мають рятувати людей, а не возити прислугу клоуна на гулянки, і родини полонених, яких кинув у полоні, бо віддав весь обмінний фонд 2 роки тому, а захоплення нового зірвав, і військові, яким вже 3 роки не піднімає зарплату, та й ту затримує.

І всіх Вовка годував обіцянками. Військові в нас вже наступного року забудуть слова “квартирна черга”. “Зарплати лікарів зростуть в 2 рази”, “моя ціль – в 2 рази збільшити зарплати вчителям в наступному році”, “з’явиТЬСЯ економічний паспорт у наших діточок”.

Замість 1 тисячі обіцянок – 2 тисячі обіцянок.

Мені було просто цікаво подивитися, як зелений сценарний кооператив буде викручуватися, коли сказати нічого, яке шоу вони зроблять, коли повністю прокралися і пробрехалися.

А лєгко.

Розповів, що “вони налякали олігархів”. Так і сказав. Весь список Форбс, який при вові збільшив свої статки втроє, поперхнувся сиром.

Віялових відключень світла, “якими нас лякали олігархи”, не було. Отак просто. (Я сам сидів без світла, і купа людей по Україні можуть підтвердити, що сиділи без світла хоча б раз).

“Ціни на газ для громадян не зросли. І це факт” (9 ЧЕРВНЯ 2021 – Держстат: “Тарифи на компослуги за рік зросли на 35% “).

“Лякали, що ми будемо голодні, а ми вперше зібрали стільки-то там тонн врожаю. І це рекорд для незалежної держави” (Сотні сирзаводів оголошують про закриття. Всю харчову пшеницю вивезли, Зеленський підписує указ про “підтримку хлібопекарів”. Кабмін запроваджує державне регулювання цін на хліб і масло. І т.д.).

“Нас лякали, що міжнародні партнери від нас відвернуться.” А що, не відвернулися, ти, нерукопотискаємий дурнику?

“Нарешті в нас достойна зарплата! – змогли сказати наші лікарі” (Реальність: 66 тис. лікарів і медичних працівників поїхали з України, ще майже 34 тис. медпрацівників звільнилися за 2020-перший квартал 2021 року).

Просто бреши, бреши нахабно, обеззброюй опонентів своїм нахабством. Не ведуться? Не губись. Сипони їм піском в очі.

Сказав, що якась “армія по той бік кордону нас не лякає, бо неабияка армія по цей бік нас захищає”. Це молодець. Але знову якась “неназвана армія” по той бік кордону. Що ж це за армія, Володя? Чого соромишся? Назви! Стєсняюсь уточніть: випадково не тої країни, куди ти “Свати” продаєш?

Зеленський довго жував щось про нагородження Зіркою Героя якогось бійця. Але я так і не зрозумів, чому він так на цьому робив акцент. Мабуть, щоб не згадувати, що так і не нагородив Зірками Героя покинутого Ярослава Журавля, Олександра Колодяжного, який загинув при захопленні Цемаха, звільнених ГУРівців Романа Червінського і Юрія Семенюка. А також Бурбу, якого він на “прес-марафоні” обплював на всю країну.

Коротше, головні досягнення – це міст у Запоріжжі, аеропорт в Одесі, дорога в Миколаєві. А так – брехня, брехня, брехня, продаж повітря і брехня.

Ну, а 100 тисяч померлих від коронавірусу, бо ці тихенько вакцинувалися, а українцям вакцину завезли найостаннішими у світі, – це теж їхнє досягнення, але тссс.

Коротше Володимир лив воду, либився про якісь катлєтки бабусі, які не лізуть, і закінчив щастям-здоровлям і всьо само луччєго. Нє хватіло танца.

Виявляється, Зеленський заганяв військових на свій “новорічний прийом” не добровільно, а… за наказом. Просто жесть. Наказую! В мою новорічну масовку прибути, ать-два! За відмову будете покарані за законами воєнного часу!

В світі не дарма існує таке поняття як етикет, а в ньому окремою главою – запрошення на прийоми. Офіційні запрошення для того й існують, щоб людина мала право відмовитися. А тут рознарядка командиру: відрядити Борисовську в Київ на зйомки новорічного відосика. Ппц.

Що казати, в нас при владі із грязі в князі, до того ж злобні, ненависні, вигадливі нікчеми. Тут не те що незнання етикету, тут власний “етикет”, за яким всіх достойних треба умисно замазати лайном.

Відповідаючи собі на питання, чи пішов би я? Я відповів, що не пішов би. По-перше, я в свій час не пішов на запрошення до Порошенка. Але то було інше. А по-друге, в мене колись була реальна ситуація, коли не з’явитися на запрошення нікчеми тягнуло за собою наслідки для мене. Але я посміявся і не пішов. І досі вважаю це одним з найкращих рішень в моєму житті, за які себе потім поважаєш.

Але саме через власний досвід я можу сказати, що наказ від командира (верховного головнокомандувача) – це зовсім інше. Якщо це вимагало боротьби з собою, а не так, що людина радісно побігла, то це насправді викликає тільки співчуття.

Не вздумайте хейтити людей зараз.

НАКАЗ прибути в ситуації, де мало б бути ЗАПРОШЕННЯ, підтверджує, що з самого початку вони знали, що запрошують людину, яка до них ставиться зі зневагою, намагалися її зганьбити, а заодно засвітитися на її фоні. Вова ще в своєму Кварталі робив таку гидоту – запрошував всіх цих вірастюків і перевдягав їх в бабські шмотки, перетворюючи на опудал.

Тут в нікчеми два психологічних моменти:

1) Постояв поруч з достойною людиною, достойна людина тобі при цьому в пику не плюнула і під сраку не вигнала, і ти вже в очах інших сам – достойна людина.
2) Наявність красенів підкреслює потворність потвор. Оплюй всіх достойних в країні, і твоя недостойність не буде кидатися в очі.

Просто гляньте на вираз обличчя людини поруч зі шматком лайна, і все стане зрозуміло.











9

Коментарі

16.01.22, 08:27

У вас затримка (с)

    26.01.22, 08:46

      36.01.22, 10:08

      а чо у нас тут такая тишина за то шо московия начала военную операцию в Казахствне!? 2 транспортника снайперов уже в Казахстане!

        46.01.22, 11:08Відповідь на 1 від NoTaRь

        У вас затримка (с)Мені немає куди поспішати. Особливо коли всі святкували.

          56.01.22, 11:09Відповідь на 3 від Absender

          а чо у нас тут такая тишина за то шо московия начала военную операцию в Казахствне!? 2 транспортника снайперов уже в Казахстане!Ну, наверное, тут Казахстан мало кого волнует.

            66.01.22, 11:10Відповідь на 2 від Андрій1961

              76.01.22, 17:16Відповідь на 5 від БезЛица

              а чо у нас тут такая тишина за то шо московия начала военную операцию в Казахствне!? 2 транспортника снайперов уже в Казахстане!Ну, наверное, тут Казахстан мало кого волнует.тут это хде!? и да есть заметка , там вата на 5 стр. коментов настрочила! и да. надо быть идиотом шоб не понимать боьшую подобность с нашим Майданом , только туда официально уже заехала москальская мразь! будет много убийств!

                86.01.22, 17:45Відповідь на 7 від Absender

                а чо у нас тут такая тишина за то шо московия начала военную операцию в Казахствне!? 2 транспортника снайперов уже в Казахстане!Ну, наверное, тут Казахстан мало кого волнует.тут это хде!? и да есть заметка , там вата на 5 стр. коментов настрочила! и да. надо быть идиотом шоб не понимать боьшую подобность с нашим Майданом , только туда официально уже заехала москальская мразь! будет много убийств!Тут - это на сайте. И лично я подобности никакой не вижу.
                Но я и не сильно присматривался.

                  96.01.22, 18:02Відповідь на 8 від БезЛица

                  есть. просто она почему то на главную не попадала. но в любом случае надо говорить об этом и говорить правду. А сейчас по призыву их "астанавитесь" введена москалькая армия уже! и казахов там и в данный момент убивают.

                    106.01.22, 18:33Відповідь на 9 від Absender

                    есть. просто она почему то на главную не попадала. но в любом случае надо говорить об этом и говорить правду. А сейчас по призыву их "астанавитесь" введена москалькая армия уже! и казахов там и в данный момент убивают.Меня больше волнует, что украицев убивают. Почти каждый день.
                    И не только на фронте.
                    А казахи пусть разбираются с русскими сами.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна