хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Без повинної. Найбільш ідіотська явка - 2

Без повинної. Найбільш ідіотська явка - 2




Валерій Прозапас

З’ясувалася основна відмінність Порошенка від Зеленського – просто Порошенко не зрадник, все інше тепер деталі.

Отже, ми прокинулись в країні, верховний головнокомандувач якої визнав, що одноосібно прийняв рішення зірвати міжнародну операцію по затриманню військових злочинців, які вбивали українців на Донбасі.

Жалюгідні відмазки про “суб’єктність” і “зраду Лукашенка” не витримують жодної критики, бо більше року Зеленський з оточенням взагалі не визнавали існування операції по затриманню “вагнерівців”.

Тепер пазл склався, і до поїздки до Оману, видачі Путіну Цемаха та беркутівців, “розведень” на фронті, відновлення економічної співпраці з РФ додався факт прямої шкоди національним інтересам.

Тепер жоден офіцер спецслужб України не може бути впевненим в збереженні секретності своєї роботи.

Ніколи більше західні союзники та їхні оборонно-розвідувальні структури не матимуть глибокої співпраці з українськими.

Всі ЗСУ почули, що людей, винних зокрема в збитті літака з українськими десантниками, фактично відпущено на волю через дії президента, а це означає, що за злочини російських бойовиків продовжуватимуть судити українських військових.

За рівнем зрадливості та шкоди своїх дій для країни Зеленський зрівнявся з Януковичем і навіть перевершив його – відповідно, вони мені не влада.

Elena Ilyina

Чим бути грунтовно звинуваченим у роботі на Кремль, коси під дурачка та розповідай про Лукашенка.

Але чому саме зараз?
Ні на що не претендую, просто думки вголос.

Зранку з’являється новина, що Єрмак переговорив з Нуланд. Мабуть, це сталося пізно ввечері напередодні.

І раптом анонс інтерв’ю на Геббельс-ТВ.

Нуланд щось сказала або натякнула? І хлопчики з переляку пішли ва-банк? Чому б не спробувати, поки літо, спека, ОВДП ще торгуються, тарифи не піджимають і народ розслаблений?

В принципі, не в їхніх інтересах ні сам візит, ні допомога США ані решти цивілізованих країн. Що вони звідти для себе винесуть крім особистої ганьби та необхідності працювати не на себе коханих та власних дітей, а на якийсь абстрактний український народ?

А ще точно спитають про Коломойського. Тому і його канал, бо Бєніну шкуру врятує лише повна зміна курсу держави.

Ізольована малороська губернія, в якій можна царювати без огляду ні на кого, – ось їхня мрія. Або завдання, але воно точно співпадає з бажаннями мешканців Банкової.

Уляна Дідич

Elena Ilyina звернула увагу на суттєвий нюанс. Інтерв’ю готувалося і писалося, а не йшло в прямому ефірі. Говорити воно, звісно, зв’язно не може, але тези були підготовлені.
Так от, ніякої справи за держзраду не буде, принаймні на цьому етапі.

Одне з правил ведення інформаційних воєн говорить: найкращий захист — це напад. Якщо щось можуть повернути проти тебе, вийди з цією інформацією першим і подай свою інтерпретацію.

Ясна річ, сформулювати свою інтерпретацію воно не спроможне, та й першими вони не були з вагнерівцями. Але вони зробили все правильно. Дочекалися, коли все вляжеться і забудеться, і вийшли зі своєю версією до того, як тему підняли знову. Наприклад, тим же фільмом Білінгкету.

Доладно і струнко нам цю версію подадуть завтра Люся і ко. І судячи з того, що воно наговорило, звучатиме вона приблизно так. Операція була не наша. Нас у неї втягували. І це загрожувало Україні серйозним міжнародним скандалом і санкціями (про посадку літака Мінськом прозвучало не просто так). Саме від цього він і захистив нас — чим не герой? А Порох — редиска, дав нас втягнути і використати.

І ми можемо скільки завгодно потім розказувати, що волюнтаристські дії Луки не мають нічого спільного з санкціонованою міжнародною операцією, — лохторат цього вже не почує, їм це буде не цікаво. А інтерв’ю скероване саме на лохторат (приблизно так само, як версія про бомбування Дефендера була спрямована на внутрішній лохторат мокші).

А те, що ми цим самим власноруч підтвердили, що на нас не можна покладатися як на надійних партнерів (ще раз привіт Люсі, саме про це він вчора розповідав в ефірі з Бірюковим, але той ефір був на іншу ЦА), їм абсолютно пофіг, у них інші задачі.

Ну і пасаж про “народ на референдумі вирішить про стіну” заслуговує окремої уваги.

Одним словом, зараз потрібна дуже прискіплива і акуратна робота. От тільки всі правоохоронні органи у них в кишені, а процедури імпічменту наразі немає…

Отаке…

Андрій Смолій

Отже, ми ще раз отримали підтвердження – при владі державні зрадники, які поняття сивого не мають, що таке керувати країною.

Але те, що вчора сказав Зеленський, – це явка з повинною. Зеленський прямо зізнався, що розповів про вагнерівців та операцію Лукашенку. Це фактичне зізнання в державній зраді на користь агресора. Так, Лукашенко – це такий самий адепт Кремля, як і вся путінська свита.

Чи буде після цього довіра/допомога від інших держав? Не буде. І не сподівайтесь. Такого сорому Україна не переживала ще ніколи.

І це ще одне свідчення того, що влада буде йти «по бєспрєдєлу», узурповувати все, що тільки можна, знищувати суб‘єктність і триматись за свої крісла. Зеленський просто так не піде. Він і його люди знають, що сотнями дій вже напрацювали на кримінал, і це найстрашніше.

Скільки ще потрібно доказів того, що країна рухається НЕ ТУДИ! Що ми шаленими темпами просто несемось на дно.

І не питайте тоді, чому Меркель, Макрон чи навіть Байден зустрічаються з Путіним. Вони бачать владу Зеленського наскрізь і розуміють, що підтримувати немає кого.

Громадяни країни самі собі вирили яму…

Тарас Чорновіл

Зеленський дав ексклюзивне інтерв’ю своїй улюбленій журналістці Мосейчук-Скабєєвій для телеканалу Коломойського-Медведчука. Це так, для розігріву на темі деолігархізації та “переслідувань” Медведчука. А щодо суті, то там є просто колосальний пасаж.

Зеленський зізнається в усвідомленому й умисному скоєнні злочину, який кваліфікується статею 111 КК – державна зрада. Він уперше публічно заявляє, що на момент зливу операції проти “вагнерівців” знав про її проведення (а як же кілька тижнів брехні всієї ОПи та її лизоблюдів і ЛОМів, що такої операції взагалі не було?!). Далі він сповіщає, що сам особисто повідомив про цю операцію Лукашенка (головного та єдиного безумовного партнера Путіна в цілому світі!) й сподівався, що той “не підведе” й, затримавши російських бойовиків самостійно в себе в країні, передасть їх до України для слідства й суду. Це те, що в інтерв’ю. А далі вже про те, що сіє словоізліяніє значити має.

Отже. Бубочка, звичайно, ідіот. Це всім нам відомо. Але ж були сподівання, що ще якась клепка глузду в нього залишалася. Зараз таке враження, що він уже цілковито кінчений і може лише повторювати без обробки те, що йому в голову напакує команда шліфовки мізків від Єрмака, Тимошенка, Подоляка. Ви собі уявляєте, який жах відбувається під час його переговорів за зачиненими дверима зі світовими лідерами?!

Те, що він говорить, – це ж реальна явка з повинною. Він визнає, що була міжнародна спецоперація з підготовки захоплення бойовиків і найманців міжнародного рівня. Зацікавленість у їх затриманні мали кілька потужних держав, найперше США, а ще Туреччина (після “подвигів” убивць і садистів у Сирії). Але розробляли спецоперацію та її готували наші спецслужби. Тому й честь та основні процесуальні переваги від арешту убивць мали дістатися Україні. Це напрацювали ще за Порошенка. А Зеленський, взнавши, що США та Туреччина разом з нами підготували чи не найкреативнішу спецоперацію, сам особисто злив її господарю “вагнерівців” Путіну. Бо як інакше трактувати дзвінок Лукашенку? Ні, той сперше погрався в легенду для відмивання особи, яка злила операцію кількох спецслужб, затримав їх, потримав пару днів, поторгувався ще й з Путіним про підтримку (справа була напередодні його антивиборів), а потім повернув додому на Росію…

То Зеленський дійсно такий ідіот, що, не думаючи, зливає сам себе? Адже це сигнал усім спецслужбам західних країн – не хтось інший, а саме я – отой неназваний рашистський агент, який спрацював на користь Росії! Але є ще одна підверсія. На окрему версію вона не тягне, бо лише доповнює основну. Зеленський свідомо зараз вигороджує найважливішу та найвпливовішу особу в країні від відповідальності за скоєний злочин. А хто ж ця найважливіша особа, хіба ж не президент? Ні. Якщо прізвище особи в президентському кабінеті починається на “Зелен”, а закінчується на “ський”, то не він. Те, що Єрмак уже давно, користуючись безпросвітною тупістю Бубочки, керує країною самостійно, відомо багатьом. Зараз це підтвердив і сам Зелен-ський.

Для Єрмака давно запахло смаленим. Про нього вже сповіщали з Мі6, пропрацьовують в ЦРУ й прямо про це повідомляють Зеленського. А той тримається за хазяїна, як вош кожуха. А тут, після дуже гострої розмови Єрмака з Вікторією Нуланд, і зовсім погано стало. То він попросив свого підопічного: “Від тебе ж кусочок не відвалиться, ти й так недоторканний, а мене шкварять звідусіль. Візьми на себе відповідальність, скажи, що то ти сам злив операцію. Адже ми ж спільно це обговорювали й зливали, то ти просто мене виведи з під удару”. І вивів, а себе занурив. Бо чого не зробиш, коли так переконливо попросить “ах какой харошій чєловєк”.

До речі, в тексті інтерв’ю є ще один пасаж на користь Єрмака, де він його вихваляє й захищає. Таке враження, що інтерв’ю замовив у Коломойського та контролював, перевіряв та монтував особисто сам Єрмк – він же професійний кіношник. А тут якісь залишки зелебобіків досі вірять, що це їхній кумир керує країною. Керує, тільки вже давно не він…

Гліб Бабіч

Коли створюєш “країну брехні”, ти рано чи пізно стаєш точно таким дурнем, в яких намагався перетворити інших.

Коли не дуже розумного актора розмовного жанру наймали на роль президента країни, йому багато чого обіцяли. Але головним і найсолодшим, напевно, було – “Ти можеш робити все що завгодно, і тобі нічого за це не буде”. І це не було брехнею. Якщо ти створюєш систему, в якій можна системно називати чорне білим, так все і буде.

“Вангергейт” не був ні для кого новиною. Те, що спецоперацію злили в адміністрації президента, – вже ні для кого не секрет. Різниця тільки в тому, що «найвпливовіший політик всесвіту» взяв це на себе. На відміну від московського крота у себе в адміністрації він реально прикритий законом.

Можна витратити тисячу слів з юридичним описом злочину “державна зрада”, але від цього нічого не зміниться. Все, що сталося, легітимізовано поки ще існуючим договором “більшість-влада”. Тому проковтнуть і “явку з повинною”.

Суть і мета давно вже не в цьому. І факт “державної зради,” виражений в “зливі”, скоро здасться вам дитячими пустощами. І нам про це тільки що сказали.

План простий. Щурячий. В “країні брехні” він реалізується елементарно.

Ось зараз вони остаточно розплюються з усіма союзниками. Претензіями, нахабством, нелогічними заявами і вчинками. Вимогами “негайно щось для нас зробити” і спрямованими в протилежну сторону діями.

Потім доб’ють “Мінськ”, в чому вони досягли безсумнівних успіхів. А “нормандський формат” так і не почнеться. На нього просто не прийде «та сторона».

І тоді запросто можуть статися дві речі одночасно. На тлі того, що патріотична меншість буде реагувати і продовжувати “трясти дерево влади”. На тлі того, що росія буде продовжувати нарощувати агресивні дії по всіх фронтах. Починаючи зі Сходу.

Першу подію вже анонсовано. Буде референдум. Той самий, заради якого все це і створювалося. На ньому “втомлену більшість” спитають – “Ви втомилися?” І скажуть ось це ось гарне про “стіну на Донбасі”. Типу відгородимо і забудемо. І кінець війні. І “втомлена більшість” в захваті заволає “Таааак!” І піде на референдум. І підпише країні вирок. Тому що країна, яка добровільно відмовилася від частини власної території, не може існувати довго. Так влаштований світ.

До речі, після цього референдуму про Крим більше не згадає ніхто і ніколи, здогадуєтеся? Намагатися повернути нам те, від чого ми самі відмовляємося, не будуть ніколи. Весь світ, на відміну від нас, не бажає жити в цирку. Тим більше в цирку щурячому.

Але ж цього недостатньо. Тому цілком ймовірно буде розіграно ще одну трагікомічну репризу. Смішно, але серйозно наморщивши лобик, нам скажуть “Я йду! Раз ви такі невдячні, ось вам дострокові вибори президента”. А потім залишається вийти на них і виграти. Тому що поки що рейтинг дозволяє. Тільки треба робити це швидко – на початку осені. Тому що ближче до зими співвідношення шансів з Порошенком буде вже не 60/40, а 50/50. А навесні шансів вже не буде ніяких. Як і ресурсів. І замаячіє шанс програшу і відповідальності по всьому букету статей, включаючи ту саму “державну зраду”.

Тим більш якщо «референдум» буде проводитися одночасно з виборами, відповідальність за все лягає начебто виключно на сам «народ». Дуже зручно, правда?

А для більшого ефекту буде останнє свято “чудес щедрості”. За який заплатить той же самий народ. Через тарифи. Через зовсім затягнуту податкову петлю. Через висмоктування останнього з бюджету. На пару “підвищень” і “виплат” цілком вистачить.

І “але-оп!”, як в цирку, ще чотири роки влади. При «100% своїх» силових структурах, судах і всім взагалі цілком можна встигнути побудувати свою маленьку диктатуру. Тому що в іншому випадку залишок життя доведеться провести або в бігах, або у в’язниці.

Вибачте … Я чую, хтось сказав – “це неможливо?” Ну, кілька років тому ви б те ж саме сказали про країну, в якій живете зараз.

Але є і хороші новини. Будь який хитрий план – це тільки план. І реалізація його залежить від купи зовнішніх факторів. А в даному випадку ми з вами – зовнішні фактори. Дуже неприємні фактори. Активні.

Ознак “занепаду веселих чоловічків” – достатньо. Від цілком собі офіційних рейтингів до розмов в тролейбусі.
Влада старанно ставить себе поза законом. Але судити ми її будемо саме за законом.

У частині запасного плану, написаного в москві, є розділ “швидкий бунт, кров, делегітимізація України”. І їх він теж влаштовує.

Тому нам довелося вибрати довший, важкий і, на жаль, дорогий (для країни) шлях. Саме з тієї причини, що (хоч як крути) те, що відбувається – це народний вибір. Без лапок.

Щоб повернення до нормальної Україні стало незворотнім, до народа мають дійти наслідки свого вибору. І судячи з цифр, це вже доходить. І судячи з частих істерик влади, доходить. І судячи з дій “московської опозиції”, доходить.

Ми просто повинні продовжувати робити те, що робимо. Наша переконаність – запорука того, що за підсумком йтимуть за нами, а не за ними. І коли я кажу “ми”, я говорю не тільки про конкретну політичну силу, а про кожного з вас. За підсумком завжди йдуть за силою. За переконаною силою. Тому все залежить від щільності рядів і взаємної підтримки.

Що, звичайно, не скасовує того, що ми будемо реагувати на всі їх “хитрі щурячі плани”. За повною програмою.

 Дозволити вбити власну країну під керівництвом особи, яка підозрюється нами у державної зраді, було б нерозумно і смішно.

Але ми давно не ходимо на смішні вистави.
І готові до будь-якого повороту подій.
І щуроловки вже розставлені.





Частина 1 тут - https://blog.i.ua/user/11613084/2373448/



11

Коментарі

127.06.21, 20:21

а пакароче сміреку ужо застругали

    227.06.21, 20:26

    Запасной план то есть, колега?

      327.06.21, 20:26Відповідь на 1 від скіпіріч 78

      а пакарочесміреку ужо застругалиСтесали на спічку

        427.06.21, 20:42

        Головне, щоб йому нагадали, коли полишатиме президентське крісло. Бо зараз справа застопориться і навряд чи її роздуватимуть.

          527.06.21, 21:48Відповідь на 3 від NoTaRь

            627.06.21, 21:51Відповідь на 5 від скіпіріч 78

            не бля так ми камунізм не патроїм

              727.06.21, 21:54

              “Ти можеш робити все що завгодно, і тобі нічого за це не буде” - поки що .

                827.06.21, 22:02Відповідь на 2 від NoTaRь

                Запасной план то есть, колега?Всегда. Я так думаю.

                  927.06.21, 22:04Відповідь на 4 від Makcімаліст

                  Головне, щоб йому нагадали, коли полишатиме президентське крісло. Бо зараз справа застопориться і навряд чи її роздуватимуть.Це як карта ляже.

                    1028.06.21, 07:25

                    Бубочка дурень це було ясно зразу

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна