хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Без повинної. Найбільш ідіотська явка



Без повинної. Найбільш ідіотська явка

 

Володимир Омелян

Зеленський відверто клеїть дурня, бо якщо у нього на посаді Президента імунітет, то після цього він сподівається пропетляти.

Зеленський – аферист, корупціонер і державний зрадник.
Зеленський абсолютно свідомо зриває нашу співпрацю з Заходом, переслідуючи інтереси Росії.
Це було очевидним з першого дня його перебування на посаді, і жодних змін не настало.

Зізнанням про особистий злив операції по вагнерівцям він зіграв на випередження, розуміючи, що, як і з МН-17, правду заховати неможливо. І сподівається тепер, що власноручне зізнання дасть йому публічну індульгенцію від неминучого викриття.

В ідеальній країні сьогодні мільйони людей на вулицях мали би вимагати негайної відставки Зеленського, взяття під варту його з його політичним Кварталом-95 і довічного ув’язнення.

Але оскільки у нас літо і всі планують відпустки, то дочекаємося осені.

Просто пам’ятайте, поки Зеленський бреше і залишається Президентом, він і його команда обкрадають Україну на декілька мільярдів гривень щодоби, роблять все, щоб Україна якщо б і не вмерла, то залишалася важко хворою.

Юрій Луценко

Порівнювати примусову посадку літака для захоплення опозиціонера й операцію по захопленню «вагнерівців» – це все рівно що порівнювати 95 квартал з 95 бригадою ЗСУ.

1. Примусова посадка літака Ryanair за допомоги білоруських винищувачів – не те саме, що посадка заздалегідь підготовленого і узгодженого з країною відправлення літака.

2. Примушування до посадки цивільних пілотів – не те саме, що сплановані дії підготовлених спецслужбами пілотів.

3. Непрогнозовані дії пасажирів при примусовій посадці літака – не те саме, що сплановані та відпрацьовані на тренуваннях дії спецпризначенців на борту з «вагнерівцями».

4. Терористичне захоплення літака заради ув’язнення опозиційного діяча – не те саме, що спільні із країнами НАТО дії в рамках кримінального провадження для покарання міжнародних терористів.

5. Оприлюднені матеріали СБУ та ГПУ в справі «вагнерівців» переконливо доводять, що це була саме українська спецоперація з залученням закордонних партнерів в рамках міжнародної правової допомоги.

Строк давності статті КК за державну зраду більший навіть за два президентські терміни.

Ростислав Павленко

Визнавши, що спецоперація «з плівками» «не зайшла», кинутись повторювати неоковирну брехню самому.

Вчергове образити міжнародних партнерів, видаючи це за … суб‘єктність.

Самому признатись у зливі операції по «вагнерівцях» Лукашенкові…

… змістовне вийшло інтерв’ю Зеленського.
Відчай – поганий порадник. Прокурорам буде що вивчати.

Володимир Ар’єв

У мене одного враження, що в інтерв’ю Зеленського на всю країну була явка з повинною в зливі спецоперації по «вагнерівцям»?

Ну не може ж він аж так Єрмака прикривати. Хоча…

Стежимо за логікою зеленських, які кажуть, що спецоперацію з вагнерівцями влаштувала Россія.

Виходить, Росія довго обдзвонювала військових злочинців, документувала їхню участь у військових злочинах в Україні та Сирії.

Потім підступно передала весь масив інформації українським спецслужбам з усім фактажем, з яким можна прямо в Гаагу.

І насамкінець вивезла своїх головорізів до Білорусі, щоб там їм надавало по щщам місцеве КДБ, та забрала назад, щоб дискредитувати Україну.

І всі мають в це повірити? Так?
Привезіть хтось галоперидолу на Банкову.

Helgi Sharp

Зеленский дал интервью Наталье Мосейчук. Той самой, которую Скабеева назвала “лучшей журналисткой Украины”.

Основные посылы? Ничего нового: Полшестого – лучший, а Пятый президент “зарабатывал на войне.” И в стопяцсоттысячный раз заявил, что “Порошенко ему не интересен”.

Такое впечатление, что Владимирсаныч даёт интервью только ради этой фразы. Я уж не знаю, что это – самовнушение, самоутверждение, пубертатные глюки, ужас перед тенью Пороха, заготовки Подоляка, комплексы Арестовича, фантомные боли Мендель… Скорее всего, мутный коктейль его страхов из всех этих составляющих.

Всё бы ничего, но “… дела в колхозе шли плохо. То есть не так чтобы очень плохо, можно было бы даже сказать, хорошо, но с каждым днём всё хуже и хуже…” А в таких случаях все Вовы прибегают к годами проверенным средствам: выпускают на арену скабеевых-мосейчуков. Они не подведут. Они и не подводят – им терять уже нечего.

Грустно, что комплексы маленького комика стали государственной политикой большой страны.

Зеленский, отвечая на вопрос о спецоперации по “вагнеровцам”, фактически подтвердил, что спецоперация действительно готовилась, да ещё и с участием других стран.

При этом информацию о вагнеровцах сам Зеленский передал Лукашенко в личном разговоре (а не Ермак, как утверждали все расследователи).

Кроме того, он “очень рад”, что спеоцоперация не состоялась, так как “было бы как в Беларуси”.

По сути, это задокументированная явка с повинной. Но ведь переврут, отмажут, скажут, что не так поняли и вырвали из контекста – у них это отработано.

Mason Lemberg

От, їй Богу, не розумію, навіщо люди обговорюють деталі інтерв’ю особи, яка далека від адеквату в силу самозакоханості, підлабузництва оточення, страху, закомплексованості та інших причин.

Всі ці деталі в заготовленому інтерв’ю, яке було записано в теплій ванні, не мають жодного значення. І акцентувати тут треба на зовсім інших нюансах:

1) Союз клоуна з Бенею триває й є міцним. Всі маневри клоуна на камери в питанні деолігархізації не мають жодного значення. І тут якби нічого нового, з одного боку, бо на те, що можуть бути якісь реальні дії проти Бені, я й не сподіваюся. Але, з іншого боку, вся та історія каже про те, що у випадку реальної небезпеки для Бені (наприклад, реальні санкції США) клоун БУДЕ кидатися на амбразуру за нього. І Беня теж буде його підтримувати до кінця, незважаючи на дрібні срачики між їхніми командами.

2) Інфантил. Тут теж нічого нового. Але хочу акцентувати увагу на тому, що особа яка на всенький світ зізнається, що щиро повірила гуснявому вусатому таргану, дуже хоче говорити з х*йлом в форматі віч-на-віч.

3) Вся та історія з інтерв’ю планувалася для того, щоби щось донести, якісь важливі для клоуна речі, донести через лояльну ганю герман лояльній аудиторії. Всі фрази готувались, добирались, не задавались запитання, які б зруйнували манясвіт.
Закінчилось все тим, що клоун обісрався навіть тут. І це не моє бажання бачити те, що я хотів би бачити, це не моє трактування реакції мого середовища. Це висновок зроблений з того, що лояльна до клоуна вибірка просто мовчить. Раніше такого ніколи не було.
Точніше, власна ботофабрика розносить величні слова величного лідора, але основна клоунська підтанцьовка, яка формує думку в середовищі нефанатичному, просто в шоці, походу.

4) Тут же акцентую увагу на тому, що на фоні одкровень про вагнерівців кудись зникли чистильники зброї, кидуни гранат в нацгвардійців проти Мотороли, блокадники торгівлі на крові та інший гній.
Знову ж: нічого дивного і нового. Але, їй Богу, мене тошнить, коли я чую про об’єднання якихось патріотичних сил. І це більш ніж показний момент, щоб усвідомити, що всі ці псевдопатріоти є лише прислугою клоунською.
Це ж стосується і журналістів, які типу за правду. Угу. Ога.

5) До інших політиків: проблема в тому, що багато розмов, констатації очевидних фактів за відсутності дій.
І чого вже точно не треба робити політикам – це погрожувати впусту і нічого не робити.

Джон Сміт

А тепер уявіть, як ці два гандони почнуть на реальному допиті проколюватися?

“Це детективна історія, яка була вигадана від самого початку до кінця. Взято декілька фактів із реальності, додано художні вигадки – і створилася масштабна історія, яка дійсно вражає”, – Єрмак (19 вересня 2020).

“Я точно розумію, що ідея цієї операції — ідея інших країн, і те, що Україну максимально затягували в це питання, — правда. Те, що цього не відбулось, ще раз проводячи паралелі з Білоруссю, слава Богу, ми проявили питання суб’єктності в цьому важливому питанні”, — Зеленський (24 червня 2021).

“Повністю вигадка” і “операція  це правда, але ідея не наша, ми проявили суб’єктність” (коли зірвали її).

Зеленський має не лизоблюдам лицьовий нерв корчити, а на допиті у слідчого відповідати: які саме активні дії він вчинив, “проявляючи суб’єктність”. І потім сидіти замість цих вбивць, яких він врятував.

Светлана Самборска

То, что Зеленский слил инфу Лукашенко, совсем не исключает того, что Ермак слил инфу русским. Вопрос “или-или” не стоит.

Кстати, я помню, как Лукашенко арестовывал вагнеровцев, как зол он был, как требовал разъяснений от русских, как говорил, что вагнеровцы “уже дали показания, и не надо нам врать, мы все знаем”. И только через месяц вагнеровцы были отпущены. С извинениями. А Лукашенко начал обвинять Украину.

Это было совсем не похоже на “мы передали информацию Лукашенко, все ему объяснили и попросили выдать вангеровцев нам”. Совсем не похоже. Лукашенко явно считал, что вагнровцев прислали русские свергать его, а то и убивать. Как в свое время в Афганистан отправили спецназ к Амину типа на помощь, а те Амина убили. Пророссийского Амина убили, чтобы поставить 100% марионетку Кармаля. Именно так реагировал Лукашенко.

Что-то не сходится у Зеленского с информированием Лукашенко. Брешет. Что-то более вонючее замазывает. Я бы подождала с выводами до выхода фильма.

* * *

Ну что, много прозревших соотечественников, голосовавших за дорогого Владимира Александровича, появилось после личного прямого признания дорогого Владимира Александровича в государственной измене? Я пока насчитала НОЛЬ. И не думаю, что это изменится.

Потому что ничего принципиально нового ни мы, ни они не узнали. Когда они решили голосовать за Зеленского, уже было известно о его гастролях в Горловке у Безлера в день убийства Рыбака, уже было известно о его поездках в Москву в 2014, уже было известно об “это не русская агрессия, это просто русские солдаты передвигают границу”, уже было известно, что он перед русскими в Юрмале говорил об “Украине-порноактрисе, готовой принять с разных сторон”, уже было известно, что он брал деньги после 2014 года в российском Минкульте и снимал кино по их заказу, уже было известно, что кино это он снимал в оккупированном Крыму, и так далее.

Все было известно. Они совершенно сознательно выбрали того, кто десятилетиями пресмыкался и лизоблюдствовал перед русскими. Того, кто по первому свистку хоть штаны снимет, хоть на голову станет, хоть залает и на четвереньках забегает.

Не будет никакого прозрения. И быть не может. Тот, кто в 2019 году сделал выбор “Бугагашечка. Какая разница. Сдача страны”, может только аплодировать, когда увидит подтверждение этой сдачи.

Віктор Трегубов

Зеленский что, обдолбанным это интервью давал?

То есть операцию по вагнеровцам сорвал не только Ермак, но и лично он. В его словаре это называется “проявить субъектность”. “Чтобы не было, как в Беларуси”. То есть, по его мнению, если бы Украина посадила самолет, против Украины бы ввели санкции. Это бред слишком очевидный даже для его упоротых сторонников. Кто бы их ввел, те же страны и союзы, что планировали операцию?

Таким образом, Зеленский с Ермаком сорвали готовящуюся международную операцию, которая могла бы стать крупнейшим успехом украинских и партнерских спецслужб и лучшей местью вагнеровским подонкам.

После президентского срока кой-кому придется очень быстро драпать из страны. Это при оптимистическом сценарии.

* * *

Так. Добре. Давайте все ж розберемося, що саме розповів нам Зеленський.

“Пан Єрмак зі мною не просто так, я довіряю цій людині. Служба безпеки надає мені інформацію про все моє оточення, всіх моїх людей. І питання не про недовіру. Я просто знаю, що (…) в СБУ нуль запитань до пана Єрмака, як і в української розвідки. Ми з вами бачили, що сталося в Білорусі, як посадили літак, чим це закінчилося. Чим закінчуються такі випадки, до якої ізоляції країни призводять такі спецоперації. Це точно не була наша операція. Я точно розумію, що ця ситуація… що ідея такої операції – це була ідея інших країн, точно не України. Слава Богу, що ми проявили суб’єктність у цьому важливому питанні”.

Тож.

1. Операція була та планувалася.
2. Операція була розроблена, принаймні, частково в інших країнах. В множині. Як не крути, ця множина має включати дві країни – Туреччину та Сполучені Штати Америки.
3. Україна “не дала себе втягнути”. Себто операція щонайменше розглядалася в Україні, але була скасована на певному етапі. Щонайбільше планувалася в Україні, але була скасована на певному етапі.
4. Контекст обговорення дає нам зрозуміти, що цей етап – це Єрмак.
5. Таким чином Зеленський фактично підтверджує основну інформацію Вагнергейту. Операція була, вона планувалася ще за попереднього президента, але українська влада в особі Єрмака де-факто саботувала це рішення.
6. Наратив виправдання Зеленського – те, що “це була ініціатива інших країн” (припустимо) та “Україна мала б наслідки, які зараз має Білорусь”.
7. Щодо наслідків – це брехня. Дуже тупа брехня для дуже тупих людей. Затримання міжнародних злочинців не тотожнє викраденню опозиціонера. Більш того, операція, санкціонована США, призводить до санкцій рідше, ніж операція, санкціонована Лукашенко.
8. Щодо інших країн – окей. Себто українська влада показала владі США та Туреччини, що вона не є надійним партнером в сфері безпеки. Зеленський намагається подати це як “ми не прогнулися”. Це означає, що він повністю ігнорує той ефект, який це затримання мало б для України, а саме арешт військових злочинців, що вбивали наших хлопців, та потужний удар по яйках Путіна.

Отже.
Офіс Президента України саботував спільну операцію кількох країн НАТО по затриманню військових злочинців. Втрачено було унікальну в історії Україну можливість водночас попрацювати разом з колегами, затримати вбивць, помститися за наших і показати, що нам є що протиставити путінській гібридній агресії.

Аргументація Офісу Президента “наслідком могло б стати відімкнення України від світового авіасполучення” – тупа брехня. Щоб виправдати власного голову офісу, якому державна зрада світить, Президент тупо бреше в очі співгромадянам.

Голова офісу попрацював в інтересах Російської Федерації.
Президент дуже брехливий та дуже тупий.

 






9

Коментарі

126.06.21, 21:01


Гарна інформаційна підбірка.

    226.06.21, 21:18

      326.06.21, 21:35Відповідь на 1 від Vad Al


      Гарна інформаційна підбірка.
      Дякую.

        426.06.21, 21:35Відповідь на 2 від Андрій1961