хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Необхідна революція свідомості


Валерій Прозапас

Взагалі цим парням треба віддати належне, задумка Гетманцева обкласти населення 5% податком на гроші це рівно вдвічі менше, ніж це тут робив наприклад хан Батий.

І хоч він верещить, що це добровільно, але у нас же все добровільно - і тарифи добровільно сплачуємо, і від субсидій добровільно відмовляємось, і в локдаунах без вакцин добровільно сидимо, і ту золоту олію нещасну добровільно купуємо, бо колективного Колю-Котлєту теж обрали добровільно.

Я їх давно заповажав, ще коли Гончарук сказав, що подолав корупцію, Мілованов пророкував інвестиційне цунамі, Нефьодов поклав таможню, а Богдан пограбував місцеві бюджети - а народ їм аплодував, бо Порошенка ж тоді по допитам тягали, це люду набагато цікавіше було, ніж зупиняти турбокрадівництво.

Так вміло трахнути населення в мозок і при цьому залишитись не те що на волі, а при владі та ще і при рейтингах, потрібен талант - це те "хорошеє", що я уподоблюючись позитивним блогєрам, мушу визнати. Аплодую лежачи.

Після чергового кварталівського сортирного йумора про "мову в борделі" знову постає складне питання які телеканали шкідливіші - російські чи малоросійські.

Переважну більшість суспільних міфів та антидержавної пропаганди разом з медведчуківцями просували якраз зповна собі українські лідери телевізійних рейтингів.

Це завдяки їм населення не побачило реформ, зато слухняно зненавиділо Гонтареву та всіх, хто ламав схеми олігархів.

Це через їхню спрямовану пропаганду в очах обивателя знецінено безвізовий режим з ЄС та автокефалія ПЦУ, децентралізація та вільні ринки.

Це вони хором просували ідею "нових ліц" як панацею від всіх проблем, усвідомлюючи, що 99% тих "ліц" не здатні керувати навіть ФОПом, бо все життя просто отримували кеш за свої послуги.

Це їхніми стараннями "втомленим народом" війна сприймається не як спроба Кремля знищити нашу державу, а як можливість комусь "наживатись" та "вигода, а людям делить нечего" тощо.

Якщо хочете, то які шанси перемогти у народа, який за сім років війни отримав тисячі загиблих, втрату територій, фіаско сподівань на "мір" після передвиборчої брехні, смерті на фронті кожного тижня - і одночасно вперто продовжує ржати з жартів рівня "Украина порноактриса"?

Що ще має статися, щоби обидлячене колективним "1+1" населення усвідомило важливість гідності та виробило колективний імунітет від руйнівних впливів подібного контенту?

Хвороби менталітету залишаються набагато глибшими за економічні та соціальні, як бачите їх не вирішити навіть закриттям каналів, як і прийняттям законів, які потім все одно обстібуть "мовою в борделі" під регіт малоросів.

Революції гідності небагатьох виявилося замало, необхідна революція свідомості всієї нації.




Кардинал SoF:
В ковідному фонді було грошей на 116 млн доз Пфайзер.
Куплено - 0
Грошей у фонді - 0
Офіційно - порушень на сотні млн грн
Розпиляно все друзями Зелі на дороги.
Хто винуватий?

Каменяр:
Тут Зеленський і Око Государєво вже 67-й день не може відкрити провадження проти Медведчука, котрого вони звинуватили у фінанс тероризму.
А тим часом фірмам Медведчука віддають курортні землі в Карпатах.

Ольга Рев:
Ви все ще думаєте, що зе-слуги просто тупенькі і некомпетентні?
Тоді я нагадаю про зерновий резерв, який "з'їли миші Зє".
Ніяк інакше як диверсією це не назвеш.
Їхня задача - демонтаж України.
А для цього спочатку треба створити колапс: продуктовий, ціновий та ін.

Київ не хоче псувати відносини з Росією: письменник Віктор Суворов заявив, що його не пускають до України.

Йозеф Кнехт:
9 грудня 2019 Зе зустрівся з Хлом в Парижі. Там був присутній і Аваков. А вже через 3 дні 12.12. нам бадьоро розповіли, що у справі про вбивство Шеремета російський слід не розглядається та затримали Антоненко. Патріота України. Невинна людина знаходиться у в'язниці вже 500 днів.

Homer:
Подивився свіжого (насправді несвіжого) стерненка. Сьогоднішній випуск. Заради Антоненка. Як ви гадаєте, скільки разів він його згадав? Зіроу.

Митрополит Епіфаній:
Є Українська, визнана, Помісна Церква України, а є церква, центр якої знаходиться в країні агресора. То скажіть, на кого ця церква буде працювати? Вони тільки називають себе «Українською православною церквою». Але це насправді не так.

S-кварк:
Отак живеш все життя атеїстом, але тепер з появою ПЦУ лайкаєш та репостиш твіти @Epifaniy в надії розповсюдження дійсно української церкви на заміну КДБ-ГРУшному шабашу.

Лютий сарказм

Прем'єр Вірменії Пашинян подає у відставку.

Кіт Вчений:
Правильно все зробив. Один термін! Провів швидко усі реформи та на відпочинок.

Зачмиритель московита:
І настане день, коли один спитає : «По чьом олія, чувакі?» А міліони у відповідь : «Я вапщє нє хаділ галасавать, я балєл».




6

Коментарі

126.04.21, 20:22

+++

    226.04.21, 20:26Відповідь на 1 від Merovingian

    +++

      326.04.21, 20:35

        426.04.21, 20:42

          526.04.21, 20:44Відповідь на 3 від Саблін

            626.04.21, 20:44Відповідь на 4 від Андрій1961

              726.04.21, 21:59

              бідні бо дурні.

                826.04.21, 22:19Відповідь на 7 від WalKing

                бідні бо дурні.Це точно.

                  926.04.21, 22:46

                    Гість: Inna_19

                    1026.04.21, 23:41

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна