хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Коротко о разном

Валерій Прозапас

З епідемією вони боряться зустрічанням Зеленським літака з масками та роздачею на камеру м'ячиків в Санжарах.

З економічною кризою та тотальним дерібаном - відосіками Зеленського і заявами про "лавину інвестицій" на зустрічах в теплих країнах.

З воєнною загрозою - демонстрацією Зеленського в касці біля окопу, і на "брусьях на промці в Авдіївці", в 5 кілометрах від самої промки.

З п'ятою колоною - сумнівними рішеннями РНБО для картинки з Зеленським, а в результаті люди з російськими парспортами стають депутатами Верховної Ради.

Вони підмінили Зеленським всі напрямки роботи держави і затикають картинкою з ним всі дірки та провали влади так званих "слуг", користуючись феноменальною наївністю та сліпотою більшості українського населення.

І збираються продовжувати це робити ще мінімум 3 роки - а потім отримати ще 5 для продовження свого швондерівського банкету.

Війна, економіка, епідемія - все приховано в найвеличнішій тіні від голограми Зеленського, який сам непомітно перетворився на загрозу національній безпеці.


До речі, чутки про можливі ракетні обстріли Києва розганяються зовсім не тихою сапою. На мамських форумах, у приватних повідомленнях, на вушко у чергах, як секретна інформація з рук в руки від «перевірених» і «супер надійних» джерел, «які не можна називати».

І я навіть не знаю, це добре чи погано. З одного боку, паніка і деморалізація – перевірена зброя росіян, найбільш ефективна у їхньому арсеналі.

Але з другого… Як на мене, нашим людям не завадить трохи перелякатися. Тому що занадто розслабилися. Занадто звикли до того, що війна далеко, на іншій планеті. Тому що відвертаються і опускають очі, коли у їхній присутності шельмують ветеранів, тому що занадто голосно стогнуть і кричать через мізерний «воєнний збір».
Бо дозволили собі під час війни проголосувати «по приколу», і поставили на чолі армії уклоніста.

Це потрібно українцям. Потрібні ці розгублені голоси, потрібен мороз поза шкірою. Страх поганий порадник, це правда. Але страх найкращий у світі витверезник. Страх подіє там, де безсила логіка, розум, статистика чи аргументи.

Страх змушує заворушитися навіть тих, у кого хата з краю. Особливо якщо хата з краю!

Чи ж ми не боялися у чотирнадцятому? Добре, нехай не «ми», нехай напишу за себе. Від страху і паніки не спала тижнями, їла раз на день, не відчуваючи смаку, і жила з відчуттям бетонної плити на голові, у сльозах і соплях з думкою про можливий табір біженців і про те, як рятуватиму дітей. Єдиним ліком від страху стала волонтерська робота, і чим більше ми збирали, пакували і відвозили туди, на фронт, тим менше страху залишалося тут, у тилу.

Я так думаю, тоді злякалася дійсно велика маса людей. І таких переляканих вистачило, щоб за їхніми спинами, як у тихій гавані, знайшли прихисток ті, хто не сприйняв війну всерйоз. Їм там було тепло, сито і спокійно, нічого не турбувало і мухи не кусали.

Дуже важливим фактором була присутність Пороха. Можна було розслабитися, коли все робилося «само собою», і армія озброювалася, і дипломатія кусалася, і економіка працювала.
Зараз щит професійного управління зник. Країна оголилася, і виявилося, що загроза війни може стати персональною і дуже близькою для кожного. Для порохоботів, які анітрохи не здивовані. Для зе-виборців, які теж не мають ілюзій і об’єктивно оцінюють здібності свого обранця. І навіть для тих, хто взагалі не голосував.

Тож добре це чи погано? Залежно для кого. Для нації може й погано, зайвий стрес і суєта. А от для населення, яке перетворюється на націю, може й добре.

Баба і кіт

Як же свнсбк зараз ковбасить через військового атташе США, яка з'явилася на лінії фронту в українському однострої з нашивкою «Україна або смерть».






8

Коментарі

110.04.21, 16:46

+ ще трошки "про ворогів"
https://tverezo.info/post/134362

    210.04.21, 17:20

      310.04.21, 17:20Відповідь на 1 від ЖЁЛТЫЙ

      + ще трошки "про ворогів"
      https://tverezo.info/post/134362
      Дякую, читав.

        410.04.21, 17:28Відповідь на 2 від Стрийко Зеник

          Гість: Inna_19

          510.04.21, 17:46

            610.04.21, 17:53Відповідь на 5 від Гість: Inna_19