хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Штурм шапитолия



Helgi Sharp

ПІДВОДЯЧИ ПІДСУМКИ.
 У всьому світі поліція, виявляється, може зупинити безлад біля державних будівель, а наша настільки безпорадна, що "боїться провокацій". А навіщо тоді вона потрібна? До вчорашнього дня думав, як раз для того, щоб профессійно та без крові стримувати такі провокації.



 

Хто справжній організатор безладу та ванділізму? За всіма ознаками - Зеленський, Єрмак та Аваков. На кого розраховано? На електорат Зеленського.
 Мета. Їх декілька і вони на поверхні:
 Маргиналізувати антипрезидентські протести та "повісити" організацію погрому на Порошенко - основного опонента Зе-влади. Про це свідчить миттєвий виступ Антона Геращенка з відповідними тезами та розповсюдження такої версії ТГ-каналами, наближеними до ОПУ. Плюс сьогоднішній виступ Подоляка на каналі Мураєва "Наш".
 Остаточно залякати Зеленського "реваншем Порошенко" на тлі виходу фільму про "вагнерівців". Про зв'язки Єрмака з Москвою Зеленському вже відкрито повідомляли британці та американці, а тому глава ОПУ та Міністр внутрішніх справ почали працювати у парі з метою переключення уваги на події, які самі спровокували.
 Відволікти увагу соціуму від справи Кузьменко та Антоненка, звинувачення яким виглядають все більш абсурдними.
 Наповнити інформаційний простір другорядним шумом на тлі провалу боротьби з ковідом та економічними негараздами.
 Пересварити між собою проукраїнські сили.
 З огляду на викладене, вчорашня акція ідеально лягає у канву бажань президентського оточення, а саме - Єрмака та Авакова.
 На цьому тлі не бачу жодного мотива бути причетним до цього "ЕС" та особисто Порошенко. Особливо, з його досвідом та стратегічним мисленням. Достатньо згадати акцію вдячності прихильників Порошенко перед АПУ у 2019-му, коли не було затоптано жодної травинки.
 І останнє. Тепер я наочно розумію, навіщо напередодні вчорашньої події було створено Центр протидії дезінформації. Судячи з інформаційної атаки на ПАП, у тому числі для цього.
 Війна - це мир, свобода - це рабство, незнання - сила. Якби Джордж Орвелл ще був живий, він неодмінно додав би: "Зеленський та Єрмак - патріоти." Бо чорне у них завжди біле, біле - то чорне, а про жовто-синє думати немає часу.




Олександр Бригинець:
Якщо щось пообіцяв Зеленський, а цього немає — чи це достатній привід, щоб відкривати нову справу проти Порошенка?

Мало кто обратил внимание,что Саакашвила заявило,что при Зеленскам раскрадывают 9/10 бюджета Украины.
Наверное потому что барыга Порошенко.

Выпас Ватоцефалов:
Порох не доллар, чтобы всем нравится, не Бог, не кумир, не идол, а хороший кризис - менеджер, достойный уважения, он вытаскивал страну из дерьма. Но быдло решило иначе. Быдлу в говне привычнее и комфортнее. Быдлу наплевать что там за краем корыта и кто в это корыто помои льет.

тётя Роза:
Он опустил крышку рояля, натянул штаны и начал управлять государством. Получается не очень. Но ничего страшного. Скинуть опять штаны и поднять крышку рояля и ты опять при деле, где у тебе получалось.




Дмитрий:
Нас просто оглушил мощный ответ Зеленскага
-на слова Байдена:Путен убийца
-на заявление G7:
путин не миротворец, а агрессор и оккупант
-на требование Масковии о капитуляции Украины
-на ежедневные убийства воинов ВСУ
-на лютующий ковид
-на дело вагнеровцев
-на коррупцию
-на Беню

А в ответ - тишина! Вместо этого очередной брехливый гундосик про мифические миллиарды на счётах нерождённых младенцев за "использование украинских недр".

Ми ж Вас попереджали!:
Організатором мітингу під ОП виявився прихильник Зеленського Євген Соляник
, який робить їх на замовлення.

YV

Крім того, Євген Соляник є другом сина Авакова.




Ігор Гаєнко:
Не вдаватиму з себе "експерта", а лише нагадаю, що ті, кого називають "порохоботами" вже виходили на підтримку Звіробій, Федини, Порошенка, Марченка, Антоненка, Дугарь, Стуса (Кіпіані)... Були акції на Майдані ("червоні лінії"), під ВР (мова), під АП (роззброєння)...
І ніхто, нічого не розбивав і не підпалював....

Каменяр:
Мені муляє те, що цей ручний цирк (з дозволу, як мінімум, Авакова) порівнюють з Майданом.

Що порівнюють з Майданом людей, які йшли на смерть/арешт/побиття, ризикуючи життям, не знаючи що їх чекає - зі сцяними художниками, яким дозволили малювати і яким нічого не загрожувало.

Це те ж саме що порівнювати Героїв, які кинули виклик сильнішим суперникам, окупантам і змогли відстояти своє, перемагати з якимось ска гордоном, який в залі товче грушу.
Ставити між ними знак рівності і називати гордона героєм.




Гросмейстер Бендера:
Задача для дітей у ЗЕ-школі:
Доза вакцини коштує 5$. Міністр Стєпанов завіз 500 000 доз по 18$. Скільки курток вартістю 22 000 доларів зможе купити міністр Стєпанов?
A. 295
B. Ви всьо врьотє
С. Це все Порох винуватий
D. Зеленський тут не причому.




TexnoKOT_UA:
Чисто по логіці П
равий Сектор (бивша орга Стерненка) мала б бути в авангарді захисту і тд(вони за своїх не забувають), а тут тиша, просто нічого, а з тих кого знаю особисто з одеського ПС, то ті взагалі святкували закриття Стерні, що доволі показово.

bek75:
Одні записи Лероса в нормальній країні вивели б на вулиці мільйон людей. Корупція наркомана - президента, бариження посадами головою офісу, бандитизм з використанням влади головою СБУ... А тут - блошиний цирк під АП в виконанні мусарні і емоційних активістів.

Половец Петков:
Граффити и всё. Все забыли про
1.Вакцину
2. Тарифы
3. 16 000 заразившихся
4.Локдаун
5.Вагнеровцев
6.Разоблачения Лероса
7.Рост цен на всё

Sofiya Fedyna:
Слуги такі служки... їм начхати на життя людини, начхати на порушення прав, начхати на державну зраду...
Але їм потрібне позачергове засідання Ради з питання розмальованих стін ОПУ..
Дно.




Марина Порошенко:

Благодійний Фонд Порошенка витратив на благодійну допомогу під час пандемії 120 мільйонів гривень.

Mason Lemberg:
- Що потрібно щоб помити стіни охвісу простого парня с народа, який перед виборами їздив на велосипеді і сам очищав сніг?
- Потрібно створити офіс простого миття, в ньому три департаменти: миття вікон, стін і бруківки, створити 2 слідчі комісії ВР, розробити стратегію миття офісу, злітати в Оман чи на Мальдіви за інвестиціями, провести засідання РНБО і розпиляти на те все мільйонів з 50.

Helgi Sharp:
Вартість робіт з очищення фасаду та бруківки на Банковій, де розташовано будівлю Офісу президента, насправді є у 20 разів нижчою за ту, яка була озвучена пресслужбою глави держави

Про це сьогодні заявив засновник волонтерської ініціативи "Києве, мий!" Єлісей Ходоловський: "Офіс президента розповсюджує неправдиву інформацію. Відмивання і прибирання фасаду будівлі Офісу президента (не враховуючи заміни скла у дверях), буде коштувати приблизно 80 000 (вісімдесят тисяч) гривень, враховуючи транспорт, бензин та амортизацію техніки", - пояснив Ходоловський. Роботи на 8-12 годин, не більше, - додав волонтер.






Нагадаю, в ОП кажуть про вартість робіт у 2 млн грн. І яку суму з цих грошей вони хотіли покласти собі у кишеню? Риторичне питання.

Одним з організаторів мітингу під ОП виявився прихильник Володимира Зеленського Євген Соляник, який робить їх на замовлення.

 

 



12

Коментарі

122.03.21, 22:25

Є такий opinion, що це Аваков дав бубочці просратись за санкції на свої свічні заводікі. Ну а нацжони, вони ж дитинствазаавакова

    223.03.21, 06:41

      323.03.21, 10:38Відповідь на 1 від Дождь!

      Є такий opinion, що це Аваков дав бубочці просратись за санкції на свої свічні заводікі. Ну а нацжони, вони ж дитинствазааваковаОсобисто мені здається, що це була ху...ово спланована провокація, про яку прекрасно знали і янелох, і єрмак, і авакян, і бакланов.

        423.03.21, 10:38Відповідь на 2 від Андрій1961

          523.03.21, 20:47Відповідь на 3 від БезЛица

          Є такий opinion, що це Аваков дав бубочці просратись за санкції на свої свічні заводікі. Ну а нацжони, вони ж дитинствазааваковаОсобисто мені здається, що це була ху...ово спланована провокація, про яку прекрасно знали і янелох, і єрмак, і авакян, і бакланов.Теж цілком можливо.

            623.03.21, 21:38Відповідь на 5 від Дождь!

            Є такий opinion, що це Аваков дав бубочці просратись за санкції на свої свічні заводікі. Ну а нацжони, вони ж дитинствазааваковаОсобисто мені здається, що це була ху...ово спланована провокація, про яку прекрасно знали і янелох, і єрмак, і авакян, і бакланов.Теж цілком можливо.Хоча консул США в Україні висказала своє фе Єрмаку, особливо підкресливши ганебну роль Авакяна у цій недолугій провокації.