хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Індійську бодягу не можна використовувати масово

ВАКЦИНА COVISHIELD ЛИШЕ ПОДІБНА ДО ASTRAZENECA, ЇЇ НЕ МОЖНА ВИКОРИСТОВУВАТИ МАСОВО, - доктор медичних наук ІВАСЮК

Вакцина CoviShield є прототипом AstraZeneca без наявності європейського сертифікату GMB. Тому використовувати її без успішних клінічних досліджень не можна

Таку думку висловив доктор медичних наук Валерій Івасюк в ефірі програми "Коментар з Христиною Шкудор" на телеканалі 
Еспресо.TV.

"Згідно з даними Сергія Кравченка, голови Національної медичної палати України, індійський інститут, який виробляє CoviShield не має європейського сертифікату GMP та українського сертифікату GMP. Такі сертифікати підтверджують якість та безпечність даної вакцини. Їх немає. Отже, Україна не має права реєструвати вакцину CoviShield. Це перший момент. Другий полягає в тому, що індійська вакцина, як і будь-яка інша вакцина, не є генериком. Щодо вакцин такий термін вживається як медико-біологічний препарат. Індійська вакцина не генерик, це біостимулятор. Це означає, що дану вакцину не можна використовувати для масової вакцинації населення. Адже, вона є не оригіналом, а лише подібною до прототипу і без клінічних досліджень такої вакцини не можна говорити про рівність безпеки з іншими оригінальними вакцинами", - пояснив Івасюк

 
Він також додав, що індійську вакцину CoviShield можна буде використовувати тільки після успішних клінічних досліджень.

"Ми не знаємо про дану вакцину нічого. CoviShield не має сертифікату GMP. І це ще не все. Нам заявили, що відсоток результативності даної вакцини складає близько 70%. Це не правда. Адже, відсоток результативності оригінальної вакцини AstraZeneca складає 63%. Саме тому, ВООЗ рекомендує використовувати AstraZeneca тільки в надзвичайних випадках. Це означає, що використовувати її потрібно в випадку неспроможності держави стримати поширенню пандемії та в випадку, коли держава не в змозі купити іншу, якісну вакцину. Висновок, ми говоримо про AstraZeneca як вакцину для бідних країн, а Україна закуповує копію цієї вакцини CoviShield. Це недовакцина. І повторюсь, без успішних клінічних досліджень та отримання європейського сертифікату GMP таку вакцину використовувати не можна", - додав Івасюк.

Івасюк:
Вакцина CoviShield лише подібна до AstraZeneca, її не можна використовувати масово.

Дмитрий:
А вот всплыла цена индийской бодяги, 17
доллярив за дозу! При цене Астра Зенека в 5 доллярив, нам индийская бормотень обходится в 3,5 раза дороже. При том, что она стоит раза в два дешевле Астры.

Достижения Криворожского Чм@
Создана Ивано-Франковсая ковидная республика. Окружена блок постами, введен комендантский час,
а не, локдаун.
Зато на лыжах покатался.

2019 рік, Стерненко - "Хто угодно, а би не Порошенко"
2021 рік, Стерненко - 7 років.
Наголосував.

Під час оголошення вироку Сергій Стерненко зателефонував до Володимира Зеленського.
Президент взяв слухавку і запитав: “А чого ви мені телефонуєте?”

Луиза Чкалова:
Откуда у преследуемого властями активиста номер телефона главы державы (простигосподи, никак к этому не привыкну)
?

Сергій Таран:
Стерненку за кількагодинне «викрадення» місцевого депутата дали 7 років з конфіскацією, а Медведчук зі звинуваченням у фінансуванні тероризму, через який загинули тисячі наших громадян,- на свободі без жодних обвинувачень слідчих.
Яскрава ілюстрація Зе-правосуддя

Yes! Dopeless:
Увага, акція від зеленої влади. Хто з Порохоботів ще не встиг пересваритися, має можливість зробити це прямо зараз через Стерненка. Без смс та реєстрації.

Mrazevich:
Згадую, як в 19ому всі сміялись, коли мусора пакували людей, які розклеювали листовки проти зелоха. Не треба було тоді сміятись, треба було допомогати клеїти.
Хто знає, на шо підуть мусора зараз, шоб захистити фігляра.

Ante Gotovina:
Досвід Гонтарєвої в очищені банківської системи від фальш-банків,зараз вивчається в лондонській школі економіки де вона і викладає.
А операція Свинарчуків з поставок з РФ комплектуючих,
це взагалі подвиг, що і підтверджено судом.
Але ідіотами це не зрозуміло.

Венедіктова:
Справа "Приватбанку" не єдина. Раджу приготуватися свідкам, на діяльність яких правоохоронці дивилися із закритими очима - відкриємо

крок_за_кроком:
невже це вона про Зе і його фірму через яку Коломойський вкрав 40 лямів?
На весь коллектив Г+Г відкриє, включая Маричку Падалко,
жену полумяного борцуна Егорки Соболева и Мосейчук, которы выводили бабло с Привата. Так Беня красиво замарал журнаплюх в криминал, шоб не спрыснули..

krtmn79:
Сейчас, когда МВФ требует отчета за разворованные $1.2 млрд, зеленский заявляет, что никакого ковидного фонда не было. Весной, когда слезет асфальт, он скажет, что и "великого будивництва" не было.

Garry:
Єдина самостійна фігура на проукраїнському напрямку - це ПП. Потому шо самостійна фігура, і проукр. доказав. Всі інші Стерненки, казанські, притули, рудики - інструмент. Швабра в руках прибиральника. Фетиш. Який по суті нуль. Нічого не вирішує. Як і марушевські колись були
.

 

3

Коментарі

124.02.21, 21:31

    225.02.21, 01:25

    Ніт щоб самим продукувати...

      325.02.21, 11:43Відповідь на 1 від Андрій1961

        425.02.21, 11:44Відповідь на 2 від Mann der Welt

        Ніт щоб самим продукувати...Ти такий розумний, що аж....
        Польща сама продукує?
        Думай що пишеш.