хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Ніби то не він...

Дід Микола:
А ви помітили як останнім часом із Зе активно почали "ліпити" патріота?
Ніби й не було Омансько-патрушевської історії?
Ніби ОПУ не очолює агент "Козир"?
Ніби на посаду Міністра оборони не призначена людина, котру підозрювали у державній зраді?
Ніби не в нас Міністр освіти Шкарлет?
Ніби це не він ввів формулу "нада проста пєрєстать стрєлять"?
Ніби не при ньому згорнуті реформи в армії і здаємо ворогу наші землі?
Ніби не він бачить мир в очах путіна?
Ніби це не він війну у своїй голові закінчив, хоча на фронті гинуть герої?
Ніби не він порозсаджував на різні посади зрадників, малоросів і колаборантів?
Ніби не він привів у ВР збіговисько україноненависників, гвалтівників, збоченців і "рабочіх сосєн"?
Ніби то не він усе своє життя насміхався над Україною і українством?
Ніби то не він Україну порівнював із порноакторкою?
Ніби то не він...


Дмитро "Калинчук" Вовнянко

ЗЕЛЕНСЬКИЙ ДЗВОНИТЬ НА «PFIZER»

Президент Зеленський особисто подзвонив голові правління корпорації «Pfizer» Альберту Бурлі і обговорив питання, пов’язані з укладенням контракту на постачання в Україну вакцини Pfizer/BioNTech у найкоротші терміни. Офіс президента радісно рапортує і подає все це як велике досягнення. Певні видання цитують працівників «Pfizer», де ті дивуються, мовляв, це велика рідкість коли голова правління корпорації спілкується напряму з президентом країни!..

Я не сумніваюся, що це рідкість. Бо до такого ганьбища як особисто дзвонити голові корпорації і канючити вакцину, явно не опустилися навіть президенти африканських країн. Піаритися політики можуть по-різному. Але піаритися на тому, що ти абсолютно негідний керівник та організатор – до такого можуть додуматися лише в офісі Зеленського.

По-перше, чому цей дзвінок – піар і тільки піар? Та тому що не змінить цей дзвінок абсолютно НІ ЧОРТА. Ну послухайте! «Pfizer» - не бюро добрих послуг, це комерційна компанія, мета якої – заробити грошей. Зараз у «Pfizer» - зоряний час. У «Pfizer» за їхнім препаратом в черзі стоять цілі країни, при чому не такі, де в президенти обирають коміка, а ті де виробляють BMW, «Alfa Romeo» та «Volvo». Вакцину «Pfizer» контрактувати почали ще влітку. Аби здобути вакцину для своїх країн, чиновники тих країн не гребують нічим. Це в нас з Гладковського, що дав фронту класну спеціалізовану вантажівку на базі «МАЗу», зробили ворога за те, що він завіз до України з Росії необхідні прибори. Коли представники Чехії тим самим способом, за готівку купляли в Україні медичні маски – в своїй країні вони стали героями.

Що в цих умовах може змінити дзвінок Зеленського? Голова правління дасть наказ переглянути існуючі контракти на користь України? Смішно. Тоді навіщо?

Відповідь. Це – аналог старого совкового плакату «О каждом из нас заботится Сталин в Кремле». Їхня панська милість президент на всю країну показали як вони про всіх нас турбуються. Бачте? До самого головного у «Pfizer» подзвонив! Я навіть не сумніваюся, чимало наших співгромадян на це шоу поведуться з легкістю. Бо у нас же так люблять таке – генерал з автоматом на чолі атаки! Або директор заводу з кувалдою серед робочих…

Хоча насправді все це – ознаки огидного керівника, що повністю не відповідає своїй посаді. Ще коли я, випускник вишу, керував зміною ремонтників на заводі, ІТРівці мені казали – за кувалду хапаються від невміння керувати. І це – правда. Бо обов’язок генерала – не з автоматом навперейми перед військами бігати. Його місце – в штабі над мапою і документами, думати як провести операцію максимально ефективно і за мінімальних втрат.

Колись я випрацював для себе індикатор хренового керівника. Якщо директор фірми набивається в друзі – з фірми треба тікати. Бо директор фірми не мусить бути добренький – він мусить приносити багато прибуткових заказів. Дружити я й без нього маю з ким – а на роботу я ходжу, аби гроші заробляти.

Чому Зеленський особисто дзвонить голові правління «Pfizer»? А тому що коли влітку всі передові країни контрактували вакцину, міністр Степанов палець о палець не вдарив. Тому що, коли навіть почали процедуру закупівлі вакцини, Степанов сам добився, аби компанія «Медзакупівлі» узгоджувала тип вакцини з МОЗ, а МОЗ (тобто Степанов особисто) затвердив купівлю лише одної вакцини – «Sinovac». Про це розповів керівник «Медзакупівель» Арсен Жумаділов. Нарешті, на кінець січня 2021 р. вакцина «Pfizer» в Україні не була навіть зареєстрована. Саме через все це в Україні вакцинація ще досі не розпочата.

А ще раніше міністр Степанов так гарно забезпечив лікарні костюмами біозахисту, що Зеленський фотографувався з лікарями в костюмах від фонду Порошенка. Всі ці викрутаси для міністра Степанова пройшли без наслідків – він продовжує керувати медициною. І ще довго буде – вже повірте.

Зате – голові правління «Pfizer» дзвонить Зеленський особисто. Більше – нікому.


Helgi Sharp

За результатами розслідування ФБР, Міністерство Юстиції США вимагає через суд конфіскувати черговий хмарочос у компаній, пов’язаних з Ігорем Коломойським.

Хмарочос у Клівленді був куплений у 2008 році за 34 мільйони доларів. У судовій скарзі американський уряд сьогодні стверджує, що 12 мільйонів доларів із цього платежу були вкрадені в українського ПриватБанку.

Американці детально показують звідки взялися ці гроші. Спершу їх позичив у ПриватБанку “Південний гірничозбагачувальний комбінат”. І банк, і комбінат в той момент контролювали Коломойський і Боголюбов. 28 червня 2008 року Південний ГЗК отримав у ПриватБанку 28 мільйонів доларів позики – нібито на розвиток своєї поточної діяльності, тобто перероблення руди.

Насправді гроші не вкладали у виробництво. Вони побігли по десятках рахунків в українському і кіпрському ПриватБанках, від компанії до компанії – загалом десятки транзакцій. Зрештою, 10 липня 2008 року о сьомій годині вісім хвилин вечора, 12 мільйонів доларів опинилися на рахунку кінцевого отримувача, і пішли на купівлю хмарочосу “55 Паблік Сквер” у Клівленді.

І тепер американці стверджують – те, що куплено на крадені гроші, є незаконним активом і має бути конфісковане у нинішніх власників. Пів року тому Мін’юст США подав два аналогічні позови щодо офісних комплексів у Далласі та Луїсвіллі. Хмарочос у Клівленді поки не чіпали, але у грудні стало відомо, що Коломойський і Боголюбов намагаються продати цей будинок. Мін’юст встиг першим – продаж будинку заблокували через суд і подали позов про конфіскацію.

Звичайно, це ганьба, що американська система правосуддя фактично підміняє українську, переслідуючи людей, які вкрали гроші в Україні, і в українців. Але, що поробиш, якщо із НАБУ досі не вийшло ФБР. Натомість в Америці ж є справжнє ФБР. І воно Ігоря Валерійовича не відпустить.






 

 

12

Коментарі

19.02.21, 20:34

    29.02.21, 20:39Відповідь на 1 від Guest*

      39.02.21, 20:40

      ні шо не хачу гаварить

        49.02.21, 20:52

        +++
        ..А тим часом міністр з "нових облич" має скромну квартирку майже за мильон доларів, для нього настав кінець епохи бідності..

          59.02.21, 21:07Відповідь на 3 від ПірДуші

          ні шо не хачу гаваритьТо й не треба.

            69.02.21, 21:08Відповідь на 4 від Merovingian

            +++
            ..А тим часом міністр з "нових облич" має скромну квартирку майже за мильон доларів, для нього настав кінець епохи бідності..
            У них у всіх настав "кінець епохи бідності".
            Суки, навіть не ховаються...

              79.02.21, 22:08

                89.02.21, 22:29

                надо гнать их ссаными тряпками и с ютуба!!! Стэрнэнко предлагал вариант как это сделать.

                  911.02.21, 12:42Відповідь на 7 від Андрій1961

                  .