хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Наушник в ухе и стакан воды на полу

Український сором, або Не всі в цій країні ідіоти…




Тарас Чорновіл

Люди, які хоч трошки знають про таку науку психологію, про фізіономістику та про мову тіла, дивлячись на це фото й на тисячі подібних, жахаються від думки, як ця закомплексована, зажата й перелякана істота може вести переговори від імені та в інтересах України. А найперше, з головним і стратегічним ворогом України.

Тут, напроти простого й на вигляд доброзичливого журналіста, воно вже в прострації та паніці. Жести, вираз обличчя, хапання себе за ляжки (це типове для більшості його інтерв’ю й переговорів) – дуже промовистий жест. Тільки воно опиняється поза теплою ванною із нашими “чєво’с ізволітє’с” журнашлюшками, як невідступно накочується паніка. Її при чужих пробує перекрити якимись ужимочками, смішком. А при своїх – агресією та дрібним хамством. Це як дрібний гопник, який звик хамити, але зараз не впевнений, що той, хто перед ним, не дасть раптово по морді.

Для розуміння усієї нашої “тріумфальної дійсності” не політологію студіювати треба, а психіатрію та ще, може, не завадить перечитати “Жлобологію” Антіна Мухарського…

P.S.: Склянка води на підлозі – це взагалі… Спершу думав, що підступні порохоботи познущалися й прифотошопили. А воно ж насправді… Я в нокауті…




Helgi Sharp

Зеленский в интервью американскому каналу “Axios on HBO”: “У меня к Байдену очень простой вопрос – господин президент США, почему мы до сих пор не в НАТО?”

Думаю, американский президент уже которую ночь не спит – думает: что же ответить Зеленскому? И пока по этому поводу идёт консилиум Белого дома, Госдепа, Пентагона, АНБ и ЦРУ, возьму на себя смелость дать Вове предварительные ответы:

Мы ещё не в НАТО, потому что 73%, насмотревшись Г+Г, выбрали президентом клоуна, а не государственника.
Потому что год назад ты, Вова, на всех телеканалах истерил, что “в НАТО нас никто не ждёт”.
Потому что нельзя одновременно требовать вступления в НАТО и видеть мир в глазах Путина.
Потому что глупо быть марионеткой олигарха, которого преследует США, и одновременно требовать от Америки какой-то помощи.
Потому что нельзя отдавать под контроль портновых-ермаков-татаровых силовые органы и судебную систему Украины, а у себя во фракции держать тех, кто работает на ФСБ и вмешивается в американские выборы.
Потому что нельзя сливать подготовленную совместно с американцами операцию по “вагнеровцам” Кремлю, а потом требовать у этих американцев защиты.
А ещё потому, что НАТО не сцена 95-го квартала – пианисты там не требуются. Как и российские шпионы.
И, наконец, НАТО – не Офис простых решений, а Большой Брат, который следит за каждым твоим шагом, Вова.

Будем мы в НАТО, обязательно будем – Пороха для этого хватит. Жаль только, что промазав один раз в 2019-м, Украина, как биатлонист на дистанции, должна бежать штрафной круг длиной в 5 лет. Але здолаємо.

Валерій Прозапас

“Тепер складно сприймати Сполучені Штати як символ демократії”, – з сумом заявив Зеленський в інтерв’ю “Axios on HBO”.

А потім додав, що “трошки злий на Трампа”…

Не президент, а Юрій Лоза якийсь, не виправдали американці його сподівань.

Добре хоч прямо під час інтерв’ю не дав команду відкрити справу проти Трампа та по факту збою американської демократії, а може дав вже після, хто його знає.

Олександр Погребиський

А дійсно?

Байден вже 10 днів як президент США, і чому він роботу Зеленського не виконав?

Ви розумієте, що робить Зеленський?

Не налагодивши відносин з одним з основних союзників, він їх вже руйнує! Він перекладає свою відповідальність на президента США.

Це сверхцинічно та деструктивно для відносин між Україною та США!

Володимир Омелян

Vox Populi:
Де вакцини?
Чому ми не в НАТО?

Ми думали, що проблема в Зеленському, а виявилося, що це через ЄС і Байдена…

Феноменальний президент…




Гліб Бабіч

Коли маленький недозрілий гопник відкриває двері ногою в бар, де сидять серйозні люди, і з порога кричить:
“Ну що, б**ть, дятли, хто мені перший сотку наллє?”, – результат передбачуваний. Десь в період до 21:00 його просто виженуть копняками. А ось ближче до півночі дуже навіть можуть надавати по вухах. Виключно для життєвого уроку. І в будь-якому випадку в цей бар його більше не пустять. І ніякі запевнення, що “він просто хотів подружитися” не допоможуть.

Коли, на жаль, “президент” моєї країни поводиться як недозрілий гопник – це гірка ганьба для країни.
При надії на конструктивну зустріч і на встановлення добрих відносин не задають питання з дворовими підбиваннями у стилі приблатненого шниря.

Питання “Чому ми досі не в НАТО?” треба було ставити раніше. Трампу. Коли намагався зобразити хвіст павича з трьох обшарпаних пір’їн. І хвалився своїм впливом і “на 100% своїми людьми”. І залазив в ігри з виборами в найсильнішій країні світу.

Тепер все б з чистого аркуша. Налагодити б. Спробувати поводитися відповідно до рівня Президента країни, що витримала навалу ще однієї сильної (пекельної) країни.

Так ні. Мабуть, результат не потрібен. Мабуть, двері в пристойне суспільство відкриваються ногою саме для того, щоб потім сказати, бачите, а вони нас не люблять! Ходімо домовлятися і заглядати в очі дияволові.

Слава Богу, що там інший рівень осудності. І в Америці дійсно вважають Україну важливою геополітичною точкою, в яку впирається апетит кремля. І поважають за завзятість. Тому що самі побудували свою країну завдяки завзятості. І підтримуватимуть Україну. А непорозуміння в кріслі президента вважають саме тимчасовим непорозумінням.

Але по вухах можуть дати – тонко, але повчально. Так, що по плечі в землю вгонять – в політичному, звичайно, плані. І заслужено.

Але жаль, що цим буде змарновано багато часу і можливостей.

Чому ми досі не в НАТО, питаєш?
Відповідати тобі всерйоз, тому, хто завалив все, що відкривало нам туди не простий, але впевнений шлях, марно. Була б можливість, я б попросив взяти в НАТО особисто тебе. У будь-якій з родів військ. Будь-якої країни НАТО.
Якщо ти у себе відкосив і від строкової, і від війноньки (чотири рази), може, там тебе чогось навчать?
Повинні ж збуватися бажання. Навіть у незрілих гопників.

Олексій Петров

“Если бы я тогда был президентом, мы бы все умерли в Крыму, но “зеленых человечков” не пустили”, – Зеленский.

Это сказал тот, кто после оккупации Крыма РЕЗКО передумал умирать (воевать, сражаться, биться, драться) за Украину.

Снял уе*ищный ролик “российские войска не переходят границу, а лишь отодвигают ее вглубь Украины” и после помчался осваивать деньги бюджета РФ!

Господи! Ну где ты взял это НИЧТОЖЕСТВО на наши головы?

Іванна Климпуш-Цинцадзе

Розумні люди вчаться на своїх помилках, мудрі на чужих, а пан Зеленський не здатен до навчання, тому продовжує ганьбити Україну на весь світ.

Хоч як він не намагається бути сучасним і модним, водить журналістів на діджиталізований поверх свого офісу, а совкове мислення і московські наративи вилазять, як не ховай.

Претензії до Байдена щодо того, чому ми досі не в НАТО, претензії до колективного Заходу щодо вакцини – це риторика старої комуністки на лавці, якій «всє должни».

А що ж зробив президент для вступу в НАТО і отримання вакцини? Роками демонізував і висміював Захід, згорнув реформу оборонного сектора, а тепер дозволив Богатирьовій знову заробляти на смертях. Зате винен Захід.

Чергове дно пробите випадом про те, що світові нібито буде важко побачити в США символ демократії. Пане Зеленський, ви за кого там себе маєте? Опустіться на землю, бо точно не вам із зашквареними слугами філософствувати про демократію. Поки вашим найбільшим демократичним здобутком є праймеріз із виключення Дубінського з фракції.

І наче цього мало для одного понеділка – висловитися знову вирішив пан Кравчук. Його вустами Медведчук із Путіним озвучили план капітуляції України руками її ж громадян. Тепер зрозуміло, що після успішного голосування закону про референдум починається промивання мізків людей, аби вони добровільно підписали країні смертний вирок.

Нам «повернуть» Донбас на умовах Путіна, про Крим забудуть, і Зеленський знову зможе смішити вдячну публіку в РФ.





8

Коментарі

13.02.21, 20:18

    23.02.21, 20:21

    "В пьянстве замечен не был, но по утрах жадно пил холодную воду" (с)

      33.02.21, 20:30

      Тупе сцикло у всій красі!

        43.02.21, 20:46

        +++
        Олексій Петров - Господи! Ну где ты взял это НИЧТОЖЕСТВО на наши головы?...Це запитання треба задавати не Господу, а 73% (зє!йолопам)

          Гість: Tiko55

          53.02.21, 20:56Відповідь на 1 від Андрій1961

            Гість: Tiko55

            63.02.21, 20:56Відповідь на 2 від Стрийко Зеник

            "В пьянстве замечен не был, но по утрах жадно пил холодную воду" (с)У него другое хобби. Ещё с молодости.

              73.02.21, 20:57

              Хм...
              А де покращення?

                Гість: Tiko55

                83.02.21, 20:58Відповідь на 3 від Вурдалак

                Тупе сцикло у всій красі!Говорящая голова. Но мне интересно, кто ему в это ухо диктует.

                  93.02.21, 21:02Відповідь на 4 від Merovingian

                  +++
                  Олексій Петров - Господи! Ну где ты взял это НИЧТОЖЕСТВО на наши головы?...Це запитання треба задавати не Господу, а 73% (зє!йолопам)
                  А за нього ве не хто не голосував.

                    103.02.21, 22:13

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна