хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Відставка його не врятує



Тамара Горіха Зерня

Ну що, дожилися. Один-єдиний похід в Офіс президента на зустріч блогерів ставить репутаційний хрест на блогері.

Не рятують ні заслуги, ні добрі наміри, ні «ми тільки запитати», ні «я там навіть води з кулера не попив».
І навіть не в тому справа, що підписникт на ФБ відразу обвалюються на третину. Це таке діло, наживне. Завжди можна за рахунок ботів розігнати, кількість не критична.
А проблема у тому, що твоя думка для людей, у яких ти був (була) opinion leader, відразу множиться на нуль, незалежно від того, скільки одиниць перед нулем у тебе стояло іще вчора. І вся твоя цінність як активу тут же втрачається. Бо ті, на кого ти впливав, від тебе тихо відписалися, а метати бісер перед новою зеленою аудиторією… Ну це таке, на любителя.

І я не злорадствую насправді. Я вважаю, що для країни це дуже погано. Якби ми пливли різними човнами, то я б просто заблокувала у ФБ, помахала ручкою на прощання і викинула з голови. На щастя, у нас є кого почитати і без ходоків до Єрмака.

Але так сталося, що ми всі в одному човні, і вискочити немає можливості.
І я розумію, що жоден толковий спеціаліст, для якого важлива репутація, не піде на співпрацю із Зеленським. Як би не було боляче дивитися на те, що вони творять. Як би не було страшно від усвідомлення наслідків. Як би не хотілося підскочити затикати їхні дірки, бо ж тонемо всі разом! Але ні, немає можливості.

Ступаєш на Банкову і перетворюєшся на соляний стовп. Спопеляєшся, як вампір на сонці.




Mason Lemberg:
Майже непомітно пройшла новина про те, що цього року вже не буде обміну полоненими.
І дуже шкода що непомітно
І взагалі дуже шкода, що ця тема стала непомітною
Кудись зникла ціла каста плачущих повій під Банковою, які спекулювали цією темою.

Двічі чи тричі цього року банкова анонсувала обміни, всі ці "обміни" тихенько згортались, інформація про фейли замовчувалась і всім так нормально.
Правда ж, "правдоруби" ви наші рубльові?
Але то тема іншої розмови

В даному випадку я про те, що після останнього обміну в форматі "всіх на всіх", в якому тимчасовий клоун відпустив беркутівців, терористів, ката терезу і інших скотів, а отримав вату і таксистів (можливо декількох нормальних людей, не заперечую, але в цілому "обмін" був по-суті відпусканням скотів).... після обміну "всіх на всіх" у полоні залишилось декілька сотень українців, в першу чергу військових, деякі з яких сидять на підвалах ще з 2014 року.

І наш чарівний відпускач сотень беркутівців за 1 розвідника чомусь про них забув.
І вже рік пройшов з моменту "прориву нормандського формату" і за рік в питанні звільнення українських полонених жодних змін
Після відпущення скотів, схоже, ця тема просто стала не цікава хйлу.
То ж нагадаю, що за 5 років правління Порошенка з полону було звільнено 3270 українців, а в тюрмі залишалися ті, кому не місце на волі.

А останні роки його каденції йшли активні перемовини про миротворців під егідою ООН, що б дало змогу завершити війну і звільнити окуповані території.
А що зробив твій клоун, "патріоте"? Крім того що здає позиції, залишає поранених помирати на полі бою, а про завершення війни і говорити не хочеться, бо тут мова йде лише про капітуляцію
Ти ж розумієш, що кров і страждання полонених, яких зараз катує відпущена клоуном "тереза", тепер і на твоїх руках?




GessenKozak2:
Всі "бійці інформаційного фронту", що сприяли приходу до влади зеленої плісняви, мають бути покарані. Адже вони працювали наче Юліус Штрайхер - знищуючи систему безпеки держави своїми пропагандистськими матеріалами.

Джон Смит:
Дуже часто люди питають, чому журнашлюхи, які 5 років про вигадану "кокорупцію" проєвропейської влади верещали з кожної праски, зараз про численні випадки нахабної корупції зеленої ОПГ мовчать.
Насправді нічогісінько дивного в цьому немає.

Окрім того, що вся ця шушера - на зарплаті і топить за власну ОПГ, з барського стола яких вони харчуються, і топити своїх нє вєлєно, є ще одна причина. Більш тонка.

Насправді це українська мрія у всіх цих скабєєвих-мосєйчук-влащенок-гордонів повторити бойовий шлях їхніх більш успішних колег типу леща-внаема-дупінського.

Від початку ніхто із них не іде у професію, щоб безкорисно доносити общєству свєт істіни. Яники вже показали, що за таке можна нарватися на відплату, коли посеред ночі твою малолітражку підріжуть бики на Кайєні і почнуть вбивати, а потім розповідати, що сама себе побила, а дебіли, задля яких ти працював, ще й будуть це повторювати. Ні-ні-ні.

Яники залишили всім цим влащенкам-мосейчук і іншим прошмандовкам інший привабливий еталон. Робити кар'єру орально, гавкати, куди скажуть, а потім в якийсь момент за заслуги стрибнути у владу на хлібну посаду. При цьому не рубати ні в ширину залізничної колії, ні в оборонпоРн, але отримувати величезну зарплату, бо хазяїн тебе там буде тримати, щоб ти не зірвався з повідка і не став гавкати на нього. Після цього ти забезпечиш себе на все життя.

Ось це і є найголовніший мотив більшості йти у професію. Ще декому з них мамки кажуть на самому початку, що будеш крутитися серед політиків, знайдеш собі багатінького Медведчука (а може і відіб'єш), після пансіону всьо другім покажется. А хтось типу лисого презерватива мітить і сам стати президентом. Чим чорт не шутить. Клоуну ж вдалося. Мелькав перед обличчям, запам'ятався всім, то чому мєлькающа лиса харя інтерв'юера не зможе?

Всі вони мріють повторити шлях своїх більш успішних колег по найдревнішому цеху, таких як Ганька Герман, Наем, Лещ і подібні. Ось в чому причина.
І ніхто з них не мріє повторити шлях Тетяни Чорновол - реально лазити через паркани овоща, нариватися на побиття і замовні вбивства, змішування з багном у суспільній свідомості, і з чим зайшов у владу, з тим і вийшов.
Ось чому подібна діяльність скабєєвих-мосєйчук має бути прирівняна до співучасті ОПГ і каратися. Лише коли всі їхні колеги будуть розуміти, що подібна "українська мрія" веде до гарантованого провалу, вони стануть боятися йти таким шляхом. В іншому разі - нічого ніколи не зміниться.

Sergii Iesipov:
І все одно - найдивовижніше в ситуації с зеленським - оцей парадокс.
Порошенко відповідав за все і за всіх.

За кожний обісцяний під‘їзд, недоплачений газ і недоїдені піввареника. За кожного обласного і містечкового упиря - не винен був упир, винен був сам Порошенко. Крав, прикурював і всіх продавав.

Зеленський же ВСІМА - і прихильниками, і тим більше хейтерами, навіть зараз сприймається як якійсь недієздатний обмилок, шматок дибіла, який не може відповідати навіть за власні слова і дії. Тим більше не може відповідати за дії чисельних «друзів» і найнятих працівників.

Кожну дію або бездіяльність власне зеленського треба довго і ретельно ПОЯСНЮВАТИ, а простих відповідей немає і бути не може.
З Порошенком - були, с зеленським ніт. І не питайте чому. Міракл.
Найсмішніше те, що навіть сам себе зеленський сприймає - або робить вигляд, що сприймає, так само - в нього і досі за все відповідає хтось інший, а сам він взагалі «ні при ділах» - він всього лише актор, комік, що дали, те і граю. А сценарій писав не він.

І мені здається це дуже хибна думка і небезпечна ілюзія для всіх.
Бо вже за рік зрозуміло - зеленський коштував нам найдорожче за всіх інших. Термінологією часів Порошенка - «вкрав, вбив, прикурив і висмоктав» всіх вас вщент.

І саме зеленський відповідальний за все, все знає і все кладе собі у власну кишеню. Свідомо.
Думати інакше - бути наївним ідіотом.

Юрий Бирюков:
Кривой Рог.
Эта история со вторым туром - идеальная иллюстрация нашего возможного будущего. Просто эталонная иллюстрация.
Прошло чуть большее года, родной город Зе, 95-й квартал, все дела. И что? И кто? И где?
В о-п-з-е-ж-е.
Этот сценарий был очевиден уже год назад. После того, как зеленая слизь окончательно сдуется - в часть регионов страны придет "русский мир".




Hellis:
Зеленскому нужен психиатр пубертатных подростков (хотя, думаю, подростков обидит такое сравнение).



Oleksiy Goncharenko:
У зв'язку з появою одного із ватажків «ЛНР» в прямому ефірі телеканалу «Наш», потрібно ще раз терміново провести обшук на телеканалі «Прямий»

Стрєлок Воз борн ту Хєлл:
І не називайте Єрмака порорсійським.Це Зеленський проросійський.А Єрмак російський.На всі 100%.




Юрій Каракай:
Люди розчавлені вибором зробленим ними у 2019. Суспільство дезорієнтоване деморалізоване, абсолютно не здатне до опору корупції, анархії і держазраді. Знадобиться багато років для психологічної реабілітації населення. І ці роки навряд чи залишать славний слід в історії країни.

Для формуфання нації не вистачило другого терміну Ющенка, для розбудови держави - другого терміну Порошенка. Зупиняємось за крок, наче щось тримає і з веселим гиканням, радісно біжимо в зворотньому напрямку. Рабів до раю не пускають.

Арестовичем підготовлений законопроект про легалізацію політичної проституції.

Зеленський призначив підозрюваного у шпигунстві на користь РФ - заступником начальника штабу ООС.
Hellis:
Если армию невозможно взять в бою, то ее можно уничтожить с тыла...

А летом МО, оказывается, успело закупить беларуские МАЗ вместо украинских тягачей, которые совершенно не соответствуют нужным критериям. Практически гражданские машины покрашенные в камуфляж. Зато на 8 млн грн дороже. Ну вы поняли...

Російська кінокомпанія "Грин Филмс", яку заснував Зеленський та його найближче оточення, не припиняла свою діяльність, і наразі планує наростити свої прибутки. Компанія пройшла відбір у конкурсі на отримання державного фінансування з бюджету Росії.

Hellis:
А вот почему Зеленский слил Кривой Рог на выборах ОПЗЖ. Именно слил. Сознательно. Это репетиция по полной передаче власти. Взамен ему сохранят бизнес и дадут иммунитет неприкосновенности.

Олег Леусенко:
Вову тепер навіть відставка не врятує. Відповідати доведеться по повній.
Згадаєте мої слова – воно ще благатиме своїх ляльководів, щоб вони зглянулись і віддали його правоохоронцям.


11

Коментарі

18.12.20, 21:02

    28.12.20, 21:14Відповідь на 1 від Голубка

      38.12.20, 21:33

        48.12.20, 21:40

          58.12.20, 21:43Відповідь на 3 від Андрій1961

          .

            68.12.20, 21:43Відповідь на 4 від ikrol

              78.12.20, 22:46

                89.12.20, 01:43

                ЗЕкоМанду - на палю!

                  99.12.20, 07:47Відповідь на 7 від WalKing

                    109.12.20, 07:47Відповідь на 8 від BlackPR

                    ЗЕкоМанду - на палю!