хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Информация к размышлению



Hon. Judge Dredd:
Інтелектуальний локдаун... Саме так у підручниках з історії України називатиметься короткий період президентства Володимира Зеленського.

Гурьянов Сергей:
Опыт Венесуэлы показывает, что если выдавить из страны 6 млн самых активных, то они могут прокормить 26 млн оставшихся, присылая домой посылки и денежные переводы. Деньги от добычи нефти, золота и продажи наркотиков власть может оставлять себе, не забывая подкармливать силовиков.

Hellis:
Сегодня отказалась одолжить деньги когда-то хорошей знакомой. Оба сына потеряли работу, ее перевели на пол ставки. За год она, как увядший куст. Я уже и деньги достала, но тут:
-
А как я тебя просила не голосовать за клоуна.
- Ой, если бы Порошенко не мешал...
Так и разошлись...

Ольга Волкович:
Під час пандемії уряд України для себе закуповує 14 автівок по 895тис.грн.кожну. А Порошенко 12 кисневих концентраторів для лікарень, ще 40 на підході. А вони кажуть"яка різниця". Піариться? А ви вибрали ідіота, якому навіть піаритися для вас лінь, один раз кіно показав і вже 1.5 року вас імєєт.

Himikus:
Порошенко жадний і не любить людей, бо закупив лише 52 концентратора, а народний президент Зеленський дбає про нарід, бо дозволив Уряду закупити не більше 14 автівок.

ПиСи. Зелебобам, які це прочитали, мушу добавити постскриптум капслоком: ЦЕ САРКАЗМ, бл..

Gheorghe Bandu:
В річницю Голодомору українців прем'єр-міністр Канади виступив з дуже гучною заявою.
А прем'єр-міністр України поїхав кататися на лижах в Буковель...

Дід Микола:
1. Потвора сміється над Голодомором - аплодують, підсміюються, або залишаються байдужими.
2. Люди висміяли сім'ю, котра виховала таку потвору - повчання про моральність.
"Шановні"! А ви впевнені, що ваш "компас моральності" не поламався?




Мирослав Гай:
Чим схожі Україна та США?
Трамп перший президент США, який можливо сяде у тюрьму.
Зеленський також імовірно сяде, судячи з того, скільки законів він порушив.
Такого ще не було в історії обох країн.

На Трампа чекають 6 судових процесів, коли він залишить посаду президента. Про це повідомляє CNN:

У січні 2021 року Дональд Трамп має передати владу новому президентові США Джо Байдену. Однак із 45-м президентом пов’язано понад 15 кримінальних справ. Після завершення каденції Дональд Трамп зіткнеться із щонайменше 6 судовими процесами.

1. Фінансові питання діяльності компанії Трампа
Окружна прокуратура Манхеттена активно вивчає фінансові питання діяльності організації Дональда Трампа. Органи слідства зацікавилися кількома можливими грошовими виплатами, здійсненими напередодні виборів 2016 року тодішнім фіксатором Трампа Майклом Коеном жінкам, які стверджували, що вони мали позашлюбні стосунки з Трампом.

2. Оцінка активів Трампа
Зі свідчень Коена відомо, що Трамп спільно із членами своєї родини начебто неодноразово “завищував свої загальні активи, коли це було йому вигідно, наприклад, намагаючись потрапити до списку найбагатших людей у Forbes, і занижував свої активи, щоб зменшити податки на нерухомість”. Прокурор Летітія Джеймс заявила, що розслідуватиме ці факти на предмет виявлення шахрайства. Минулого місяця син президента Ерік Трамп був допитаний під присягою щодо того, чи прагнув він чи компанія Трампа штучно збільшити та знизити свої активи.

3. Винагорода від іноземних урядів
Цей позов подали ще у 2017 році, але перед виборами у США він став актуальнішим. Слідчі розслідуватимуть порушення положень Конституції Дональдом Трампом, коли він отримував винагороду від іноземних урядів, які оплачували послуги у його готелях та гольф-клубах.

4. Позов про наклеп
Наступним судовим процесом, який чекає на Трампа після завершення каденції, стане позов Джини Керролл про наклеп. Вона стверджує, що Трамп зґвалтував її в 1990-х. Він заперечив її твердження, сказавши: “Вона не мій тип”. Зараз справа ведеться фахівцями федеральної судової системи.

5. Позов Саммер Зервос
У 2007 році Саммер Зервос після участі в телешоу Трампа “Учень” (The Apprentice) втрапила в неприємну історію. Трамп запросив її начебто для обговорення можливої роботи, але у готельному номері намагався її зґвалтувати.

6. Позов Мері Трамп
Племінниця президента й автор бестселера “Занадто багато і ніколи не достатньо: Як моя сім’я створила найнебезпечнішу людину у світі” подала позов на Трампа у вересні, стверджуючи, що він, його сестра та його покійний брат вчинили шахрайство, щоб не дати їй отримати належну частину спадку батька Трампа, Фреда-старшого.

Крім цих судових справ, існує ще близько десятка інших. Однак неможливо спрогнозувати, чи стане будь-яка із них справжньою загрозою для політика.

За даними видання The New York Times, Трампа очікує низка судових процесів, пов’язаних із його сімейним бізнесом та сплатою податків. Прокуратура Манхеттену провела масштабне дворічне розслідування по цій справі, однак процес сповільнився з осені минулого року, коли президент подав у суд, щоб заблокувати цей процес.

Трамп відмовився оприлюднити свої податкові декларації. Однак це робили всі попередні президенти США протягом 40 років. Зараз він намагається відстояти своє право на секретність цих документів.




Валерій Прозапас

Дерібан антивірусного фонду не відображає офіційної позиції Глави держави.

Збільшення податкового тиску на підприємців не відображає офіційної позиції Глави держави.

Зрив оборонного замовлення не відображає офіційної позиції Глави держави.

Підвищення тарифів на тепло, електрику та газ не відображає офіційної позиції Глави держави.

Скасування підвищення зарплат вчителям не відображає офіційної позиції Глави держави.

Перехід держпідприємств під контроль Коломойського не відображає офіційної позиції Глави держави.

Збільшення видатків на Одміністрацію Президента не відображає офіційної позиції Глави держави.

Рік перебування Антоненка у СІЗО не відображає офіційної позиції Глави держави.

Призначення В.О. Зеленським на посади люстрованих чиновників, креатур Януковича та комуністів Кучми не відображає офіційної позиції Глави держави.

Це ідеальна формула.

А знаєте що найстрашніше?
Відсоток електорату, який сприйме цю наркоманську маячню.




Таня Адамс

Выходные обычно бывают скучными, но не с нашим счастьем.
Сначала Еленочка Зеленская написала что-то про незагоєні рани, про найпрацьовитіших людей, про штучний голод и про то, что сделать ничего нельзя, но помнить надо. Тут, конечно, сразу в народной памяти всплыли шуточки Еленочкиного супруга про "сеньора Голодомора" и прочие не менее смешные вещи, поэтому в коментариях уже два дня бурлит народная любовь.
Но Еленочку надо понять и простить. Когда резко из грязи в князи – вечно навоз под ногтями остаётся и совершенное неумение вовремя заткнуться. Она научится! Дайте ей еще чего-нибудь, сто дней очевидно не помогли. Премьер Канады более украинец, чем первая леди и её КВНщик...

Кстати, СБУ опубликовала 36 документов по теме «НКВД и перепись населения 1937 года». Они показывают, что советские демографы ожидали в 1937 насчтитать 35 млн жителей Украины, но реальные подсчеты дали цифру в 29 млн. И эти данные авторов переписи населения расстреляли. Потому что правда никогда не интересовала комуняк.

Потом вынырнул любимчик мой Арахамия, и шевеля лицом авторитетного азовского бычка, сообщил, что в Украине могут ввести «интеллектуальный локдаун».
Давид, киця, ты всё проспал.
Его ввели уже полтора года как. Весь интеллект в Украине по домам сидит, на самоизоляции, меняет предохранители на о...уеваторах. А всё остальное – управляет страной, с вирусом борется, экономикой рулит, пи...дит солонки, уводит в минуса прибыльные предприятия, а еще на досуге войну прекращает, да.

Во Львовской области два пациента, находящиеся на аппаратах ШВЛ, умерли во время отключения света. При том, что в больнице были генераторы. Два генератора. Почему их не использовали? А локдаун же, интеллектуальный. Чему тут удивляться. Может никто не знал, как их включить? Кухарки страной управлять умеют, а вот генераторами – не очень. Так что минус два человека вот тупо по халатности. Нагрузка на пенсионный фонд еще немножко снизилась.

В Министерстве обороны наконец-то отреагировали на заявления главы ГАХК «Артем» о переводе с 2021 года 70% персонала на однодневную рабочую неделю из-за отсутствия госзаказов. В министерстве заявили, что вдвое увеличили финансирование ГАХК «Артем» и хрена ли вы ноете?
А то, что госзаказов нет, так «вопрос контрактов для ЗСУ не может быть критическим для стабильного функционирования предприятия и лежит, скорее, в другой плоскости». Но ракет на Ольху и Нептун вроде пообещали заказать. Посмотрим.

Небратья опять грозятся достроить Северный поток-2, за сутки в Украине почти 13 000 новых больных, а Министр финансов Украины сказал, что Международный валютный фонд не будет предоставлять Украине чрезвычайную финансовую помощь, для покрытия дефицита бюджета.
Помнится, мятежный сын Грузии, генератор простых решений Саакашвили в феврале 18-го заявлял, что как только «Порошенко уберётся, пенсии удвоятся в первые месяцы, а к концу года – утроятся». Но доктрина поменялась. Порошенко убрался и теперь по словам Михо «украинская экономика движется к большой катастрофе». Как-то невдобно получилось…

Ну и пандочка - впервые за время независимости украинские читатели начали отдавать предпочтение книгам, изданным на украинском языке. 32% - за книги на украинском языке и 27% - на русском языке. И это не может не радовать!

Не всеремося, шановне панство.
Гарного нам тиждня і нових яскравих новин.

 


11

Коментарі

130.11.20, 20:21

    230.11.20, 21:04

    оті лижі в сраку прем'еру, та скинути його з найвищої гори в Карпатах, оті 14 автівок розпиляти, гарно розжарити, та порівну поділивши між керівництвом держаи - запхати кожному в сраку його долю..
    ...Феофанію розібрати по цеглі - усю цеглю теж порівну кожному керманичу, міністру, хапутату в сраку... І так далі в такому дусі...

      330.11.20, 21:18Відповідь на 1 від WalKing

        430.11.20, 21:24Відповідь на 2 від Merovingian

        оті лижі в сраку прем'еру, та скинути його з найвищої гори в Карпатах, оті 14 автівок розпиляти, гарно розжарити, та порівну поділивши між керівництвом держаи - запхати кожному в сраку його долю..
        ...Феофанію розібрати по цеглі - усю цеглю теж порівну кожному керманичу, міністру, хапутату в сраку... І так далі в такому дусі...

        Це тільки у нас в розпал такого бардаку прем"єр може поїхати кататися на лижах.
        З приводу авто і Феофанії не згоден. Вони коштують значні кошти з податків громадян. Авто продати, за ці гроші купити апарати ШВЛ.
        Феофанію зробити загальнодоступною.

          530.11.20, 21:30Відповідь на 4 від БезЛица

          Пожертвувати атво та Феофанію заради того, щоби наступним клоунам не хотілося б лізти до влади, портфелів, бюджета, крісел в раді...

            630.11.20, 21:34Відповідь на 5 від Merovingian

            Пожертвувати атво та Феофанію заради того, щоби наступним клоунам не хотілося б лізти до влади, портфелів, бюджета, крісел в раді...Тепер будуть лізти всі, кому не лінь.
            Бо нарід пи...дуватий на повну голову і голосує х...й знає як і х...й знає за кого!

              730.11.20, 21:44Відповідь на 6 від БезЛица

              Згоден.
              ...Нещодавно бачив відео - в Азії педофіла злапали, та без суда та різних "демократичних церемоній" посадили на палю. Така методика дає гарні результати: там поодинокі випадки такого роду. А у нас читаєш новини, волосся дибом - кожен Божий день різних збоченців ловлять. Наштрикнули б на ялинку пару-трійку таких недоумків, швиденько б вгамувались. Також само з оцими зє!щурами треба робити...

                830.11.20, 21:51Відповідь на 7 від Merovingian

                Згоден.
                ...Нещодавно бачив відео - в Азії педофіла злапали, та без суда та різних "демократичних церемоній" посадили на палю. Така методика дає гарні результати: там поодинокі випадки такого роду. А у нас читаєш новини, волосся дибом - кожен Божий день різних збоченців ловлять. Наштрикнули б на ялинку пару-трійку таких недоумків, швиденько б вгамувались. Також само з оцими зє!щурами треба робити...
                Так, читати новини - то треба мати титанові нерви.
                Людське життя нічого не варте.
                А зараз ще й купа зброї на руках.
                Я, правда, сам подумував придбати "макарова", але вирішив цього не робити. Це строк.
                Краще стати мисливцем.

                  930.11.20, 21:58

                    1030.11.20, 21:59Відповідь на 7 від Merovingian

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна