хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Поганому президенту завжди Порошенко заважає.




Поганому президенту завжди Порошенко заважає.

Pavlo Nuss:
"Феофанію" Зеленський використовує виключно в якості кіностудії, а лікування проходить або в приватній клініці, або історія про хворобу виявилася черговою брехнею?

Sergiy Taran:
95 квартал - талановиті майстри історичної реконструкції.
Біля будинку Порошенка вони влаштували історичну реконструкцію Антимайдану, їхній Зе-уряд - є колективною реінкарнацією кровосісі-Азірова, а художній керівник кварталу - прекрасно грає роль Януковича.

chernobaiev:
Інсайд: Тітушек зеленського оплатили з антікоронавірусного фонду.
Ну, ви ж не думаєте що жадібне чм@, яке вибивало персональну пенсію для папиСаши, дав свої гроші.

Юрій Каракай:
Цікаво, що Порошенко, який 20 років бореться за Україну, створив 5 канал, фінансував два Майдани, фінансував армію, зупинив Путіна, здобув Томос, фінансує боротьбу з COVID-19 весь час щось винен мудрому народому. А Коломойський, Пінчук, Ахметов - ні, обіцяли «ларьок покрасіть».

Скажіть, ви правда думаєте, що люди, які голосували за ебанітові палички і німецьку порноактрису, після Небесної сотні і тисячів загиблих на фронті, помруть від докорів сумління, якщо посадять Турчинова, Парубія і Порошенка?

- 23 тисячі читають Парасюка!
- Не можна деградацію вимірювати в Парасюках. Для прикладу, Трампа читає 90 млн.

свічка:
А ви думали в пріоритетах кисень для лікарень?
Кабінет міністрів України визначив перелік пріоритетних інвестиційних проєктів, які планують реалізувати до 2023 року. Одним з них є величезний курорт на півдні Херсонської області під назвою La Perla Azzurra.




Herman Aksom:
А взагалі з цього і треба було починати, не ходити навколо і не нести якусь жалюгідну маячню про ліпецькі фабрики, свинарчуків і мальдів. От сьогодні чесно сказали, що вся справа в Майдані, який чекісти нам не пробачили і чітко тепер кажуть: "буде війна насмерть -або ми, або ви".

Дмитрий:
Зеленскай всем сказал Украине,что у него корона, ЗеЛенке,что болеет и печется о ней,
а сам на блатхате уединился с Ермаком и строчит, строчит и принимает. Абы не Порошенко, и выбрали обдолбанного папуаса. Ж@па умнее вас, Зеголосовавшие.

Барыга Порошенко закупает для больниц кислородные концентраторы. А своё Чм@ из нарота тем временем, косит под больного. Кста, помните же, как Чм@ анализы артисту здавало? Шоу дна.

Нарешті членограя почали називати членограєм. Без недомовок та сором'язливості.

На залізничному вокзалі оголошують про ветеранів якоїсь вітчизняної війни. Може з Наполеоном? Передайте хтось сєрлєщу, що у нього декомунізація відклеїлась.




тётя Роза:
Сегодня юбилей начала Нюрнберга. Возмездие свершилось. Но наполовину. Германия была наказана, как развязавшая войну и проигравшая её. СССР, развязавший войну, но победивший в ней, остался неподсуден. И все последствия этого мы ощущаем до сих пор.

ДревляниН:
- Володимире Олександровичу, у нас діра в бюджеті 300млрд, у нас люди ПОМИРАЮТЬ бо кисню в лікарнях не вистачає, кількість хворих вже більше 12 тисяч за добу, лікарні переповнені! Що будемо робити?
- Так, давай, записуємо черговий ролик про Порошенка.

д™:
Тобто зелений мародер, що обкрадає країну під час пандемії, звинувачує в «підприємництві на смертях» Порошенка, який власними коштами допомагає лікарням?
Це точно треба бути з ампутованою совістю…

:
Записать видео в толстовке, на фоне Президентского штандарта, с обвинениями в штрафах и угрозой новых - это уровень Зеленского. Уровень пацана из подворотни Кривого Рога.

Кандидат Зеленский в апреле 2019: - Самолеты? Продать к чертовой матери. Буду на рейсовом летать.
Президент Зеленский
(не продавший самолеты) в кризис 2020: - интернет в самолет за 32,4 млн.? Давайте, мне он нужен сильнее аппаратов ИВЛ.

Йозеф Кнехт:
Пам'ятаєте,
ми всі чекали реакції Зе на злочини, які вчинялися головою ОАСК Вовком? Тоді Зе написав, що діє презумпція невинуватості і огульно звинувачувати когось він не може. А вчора воно цим же ротом озвучило методички ольгинців про Пороха. Чекаю судового процесу і доказів від Зе.

Хтось із зелефанів може пояснити, чому портнов, який при Пороху боявся показати свого носа в Україні, при самому "проукраїнському" президентові, визначає порядок денний правоохоронної системи України та координує розслідування справ проти Майдану? Як таке могло статися при бубочці?




Олег Леусенко:
Справи проти Руху опору капітуляції,
обшуки в Музеї Революції гідності напередодні річниці Євромайдану-це антиукраїнські акції однієї ланки, якими керують з Кремля через своїх маріонеток
Єрмака, Зеленського, промосковської прислуги.
Замість слуг народу маємо антинародний ЗЕрежим.

Олександр Турчинов:
Пора у відставку відправляти весь уряд, поки не запізно, тому що цей уряд, як і чинний президент, веде країну вже не просто до кризи, а до реальної катастрофи. Влада вже дійшла до того рівня, коли починається розпад системи.

свічка:
Мосєйчукча - "Президент має лікуватись як президент, бо якби лікувався як людина, то ми би втратили Зеленського".

Пэт Люра:
Гелетей (бьвший начальник УГО) -- Исходя из того, что я увидел, УГО на территории Феофании нет и скорее всего президента там тоже нет.

Oleg Helgiv

В Нацполиции отреагировали на скандал и уволили своего топ чиновника Ивана Наумова, клуб сына которого, работал в карантин и журналисты Бигус инфо это показали.
А вот Колю Тищенко, ресторан Велюр которого тоже работал в карантин и скандал был просто грандиозный - не сравнить ни с каким клубом. Не то что не уволили из Слуг Народа, хотя Зеленский и грозился. А даже наоборот, Коля Котлета пошел на повышение и стал главой городской организации партии СН и руководителем избирательного штаба.
Кандидатка в мэры от Слуг Верещук, ещё перед выборами его открытым текстом нах посылала, а после обвинила в проигрыше. Но Коле все пох. Кто же его посадит - он же памятник, со своим Велюром. Символ карантина, вместе с Эпицентром.
Можно сделать вывод, что Аваков ещё заканчивать карьеру и валить из страны не собирается - беспокоится о имидже. А вот Зеленскому уже все пох - деньги на Великому Крадівництві ворует, ФОПов прессует, видосики совсем кумарные записывает. Во все тяжкие - явно намылился в случае обострения, рвать когти.
Только это он зря. Обострение вряд ли будет. Хоть протесты и собираются, но каждый сам за себя и на других всем пох. Ну хоть будет прививка от популизма власти и долбои@изма народа, может быть.

Тридід

Пропав пацан, як булька на воді.. А лиш 42 стукнуло… Ще пару раз про соняхи та кучеряві качани нявкнув і…Народ в скорботі…Шукають… І засланий козачок ярмак в бігах…Руля кинули, капітани врунгелі, а самі на запасний єродром…А вам прутнем по губам. Спасайтесь самі, хто може!




Alex Petrov

Хватай мешки, вокзал отходит!!!

Эмиссии не будет. Будут грабить бизнес.

Mark Savchuk:

Мы НЕ арестуем Коломойского и Боголюбова, мы НЕ выдернем из Бахматюка ярд баксов которые он украл, через КСУ закроем все дела по декларациям топ чиновников, мы раздадим бюджет своим кентам.

А когда деньги закончатся - МЫ ПРОСТО ПЕРЕСТАНЕМ ВОЗВРАЩАТЬ ВАМ ПДВ. Потому что избиратель - лох. А Коломойский - не лох.

Ну мы тут все взрослые и понимаем, что эмиссия будет, просто не такая огромная, как могла бы быть. Будет примерно в темпах 2020 года, 100-150 миллиардов гривен на фоне падающего ВВП.

И что НДС запретят возмещать, но не всем - это мы тоже понимаем. По сути это возврат к временам Януковича, когда НДС получали только приближённые к телу, часто даже за "пустые вагоны", то есть экспорт на бумаге. Либо за долю в "возврате".

А реальным экспортёрам – жпа. Аграриям особенно, их продукция теперь станет на 20% дороже, многие не выдержат конкуренции, обанкротятся, а тут как раз и "закон о продаже земли только украинским олигархам" в действие вступит, очень удачно, даже не знаем как так случайно получилось.

 

Таня Адамс

Майдан был далеко.
Там какие-то наколотые апельсинами люди за деньги Госдепа и под предводительством рептилоидов нагло кидались голой грудью под пули самого демократичного, легитимного и клевого на свете президента.

Их поливали из брандспойтов ледяной водой, чтобы привести в чувство и остановить, ведь Киев лежал практически в руинах и зиял пустыми глазницами разграбленных бутиков.
Эти фашиствующие маргиналы распинали беззащитных беркутовцев в трусиках и собирались в карательные отряды, насилующие русскоязычных пенсионерок с эпилепсией и катаплексией.

Именно это мы в Донецке слушали из каждого утюга, но Майдан был далеко.
Мы ещё не знали, что скоро нас приедут защищать от нормальной, мирной жизни хмурые ребята из ближнего зарубежья. И тогда начнется наш собственный, недолгий Майдан.

Несколько дней единения.
Несколько дней, когда Донецк искренне, зло и мощно разукрасился жовтоблакиттю.
Несколько дней и шесть лет для понимания того, что свобода - это не даром. Не бесплатно, не по умолчанию. Свобода - это постоянная война за нее. С победами, с поражениями, с павшими и с дезертирами, с разочаровашками и с теми, кто всегда в строю.

Я не знаю, что мы в скором будущем будем жрать. Я не знаю, сколько ещё лет и жизней уйдет прахом в землю. Одно знаю: Украина - страна баррикад, а не автозаков.
Так было и так будет.

Слава Україні!

Йозеф Кнехт:
Вчора Порох назвав Зе членограєм, сьогодні до Пороха додому прийшли "протестувати" працівники ОПУ. Вірю, що це було боляче, але навіщо ж так палитися.)

Михайло Подоляк був політехнологом у Овоча, тепер він політтехнолог у Зеленського, такого ж тупого і ватного.
Використання тітушок - методи ті самі.

Проплачена акція тітушні мертвечука та ЗЕ під будинком Порошенка свідчить, що
1. ЗЕслуги в одній упряжці з ОПЗЖ;
2. Зеленський розуміє, що реальний президент – ПП;
3. Кремль й досі більш за всіх в Україні боїться Пороху;
4. У них все жах, ми йдемо вірним шляхом, вони нас бояться.

Homer:
Другий рік поспіль з Днем Гідності І Свободи вітає президент моєї країни, який не має гідності, не має честі, але чомусь досі на свободі. Що ж, мабуть ми всі це заслужили і повинні це пройти. Вітаю всіх, хто зберіг і гідність і честь. Нас багато. А значить і свободу збережемо.

Кіт Вчений:
Преп#здент поклав ебонітові палички до пам‘ятника Небесної сотні
І потерся об нього махєровим светром.

Дмитрий:
Нелох не легко переносит корону! У меня всего минус 8 кг! Глядя на расплывающийся хлеб@льник Зеленскага,могу сказать: У него точно нет Ковида! Оно просто прячется. Прячется от ответственности, от тех кто ему почему-то поверил. Прячется от годовщины Майдана! Он до смерти нас боится!
Выходите сегодня на Европейскую.

Herman Aksom:
Так, серед кримінальних справ проти лідерів Майдану нема справи на Авакова. Бо він - найцінніший актив контрреволюції регіоналів і росії. Він і його мусора будуть нас вбивати під час наступного Майдану. У Борисовича рука не дрогніт, це вам не розмазня Захарченко в 14-му.

Олег Леусенко:
Що телеканали олігархів (яким служить Зеленський) транслюють на День Гідності і Свободи:
Коломойський: "Сваты" і "Вечірній квартал";
Пінчук: російськомовні т/с, Цар скорпіонів, Мумія;
Ахметов: російськомовні т/с з російськими акторами;

Фірташ/Льовочкін: Интер - имперська Гусарская баллада, чекістське Белое сонце пустыни, НТН - совок про війну, За спичками.
Українськими виявились лише 5-й, Прямий, Еспресо.




10

Коментарі

121.11.20, 20:48

а вот и Янукович

    221.11.20, 20:54Відповідь на 1 від DANAH

    а вот и ЯнуковичА вот и нет.

      321.11.20, 21:08Відповідь на 1 від DANAH

      а вот и ЯнуковичАстанавитесь!

        421.11.20, 23:39Відповідь на 3 від NoTaRь

        а вот и ЯнуковичАстанавитесь!яволь

          521.11.20, 23:39Відповідь на 2 від БезЛица

          а вот и ЯнуковичА вот и нет.Помогал

            621.11.20, 23:52

            Хто знає, підкажіть: нащо в лікарню брати з собою президентські штандарти? Щоб підсилити дію ліків, чи щоб впізнавали не по обличчю, а по наявності штандартів?

              722.11.20, 07:55Відповідь на 6 від nasinynka

              Хто знає, підкажіть: нащо в лікарню брати з собою президентські штандарти? Щоб підсилити дію ліків, чи щоб впізнавали не по обличчю, а по наявності штандартів?Оріфламма

                822.11.20, 10:45Відповідь на 5 від DANAH

                а вот и ЯнуковичА вот и нет.ПомогалКому?

                  922.11.20, 10:46Відповідь на 6 від nasinynka

                  Хто знає, підкажіть: нащо в лікарню брати з собою президентські штандарти? Щоб підсилити дію ліків, чи щоб впізнавали не по обличчю, а по наявності штандартів?Так треба. По протоколу. Де він, там і штандарт.

                    1022.11.20, 15:20Відповідь на 8 від БезЛица

                    а вот и ЯнуковичА вот и нет.ПомогалКому?Ему ДОбрый день, с праздником

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна